08 septiembre 2022 4:57
Hice el curso de traducción de manga y traducción literaria y la verdad es que muy contento. Los profesores son superprofesionales, las lecciones entretenidas y las tareas ayudan realmente a desarrollarte y seguir mejorando. Recomendadísimo.
19 enero 2021 10:45
Este curso tiene el objetivo de dar a conocer la influencia que tuvo la cultura japonesa en la España y Catalunya de los siglos XIX y XX.
19 enero 2020 18:55
Organitzen nits temàtiques que són molt interessants i s'aprèn moltíssim sobre Japó. També tenen classes de japonès, però encara no m'hi he apuntat, qui sap si en el futur. Són molt molt coneguts com a agència de traducció i tenen les millors traduccions de manga al català que hi ha! Marc Bernabé és un crac i és genial que promogui la cultura japonesa així.
06 febrero 2019 5:18
És l'agència de traducció i interpretació especialitzada en japonès de referencia a Barcelona. En particular en destaca l'abundant producció de traduccions literàries per a manga i anime publicats per les editorials barcelonines.
Els responsables de l'agència també gestionen un centre cultural japonès anomenat Espai Daruma a la planta baixa del local.

Escribe una reseña



Calificación general: