19 noviembre 2022 10:40
Nos entendimos con David desde el minuto 0. Nos transmitió confianza y serenidad, profesionalidad, proximidad. Contratamos el servicio del día de la boda, sin preboda ni posboda, y nos sentimos muy a gusto. Las fotos son brutales y se captó totalmente lo que queríamos: toda la gente que amamos disfrutando y aprovechando cada momento. ¡Estamos superagradecidas!
- Ens vam entendre amb en David des del minut 0. Ens va transmetre confiança i serenor, professionalitat, proximitat. Vam contractar el servei del dia del casament, sense preboda ni postboda, i vam sentir-nos molt a gust. Les fotos són brutals i es va captar totalment el que volíem: tota la gent que estimem gaudint i aprofitant cada moment. Estem superagraïdes!
14 febrero 2022 20:17
El David ens ha fet el reportatge fotografic de la nostra boda, a finals de juny de 2021. Hem tingut molta sort de poder comptar amb ell, ja que es facil posar-s’hi d’acord i te un tracte personal inmillorable.
Estem molt contents ja que ens ha fet unes fotos xulíssimes que guardarem amb carinyo d’aquest moment tant important per nosaltres.

A més, poques persones he vist gaudint tant de la seva feina.

Gracies David!
05 febrero 2022 9:44
David ha sido un gran profesional. De manera inesperada tuvo que ser nuestro fotógrafo y no pudimos tener más suerte. Con atención, detalle y gran esfuerzo consiguió retratar los momentos más bonitos del enlace. A destacar la naturalidad de las fotografías sin necesidad de grandes posados. Además se mostró flexible ante algunas peticiones que le hicimos con muy buen resultado. Estamos muy contentos con su trabajo y sin duda volveríamos a contratarlo si tuviéramos la oportunidad. ¡Muchas gracias!
13 febrero 2021 11:50
David Datzira es un fotógrafo excelente. Las fotografías que hizo de nuestra boda superaron con creces todas nuestras expectativas.

Su visión artística y su talento innato para captar aquellos pequeños detalles que a veces pasan desapercibidos lo convierten en un fotógrafo único. Dicen que la gran virtud de un fotógrafo consiste en saber anticiparse a esos momentos inesperados, accionando el obturador justo en esa milésima de segundo adecuada que permite inmortalizar un recuerdo irrepetible para siempre.

Podemos garantizarles que David Datzira es uno de esos fotógrafos extraordinarios. Su gran sensibilidad, rigor técnico y profesionalidad son propias de los más grandes. Su trabajo es espectacular, perfecto para aquellos que busquen una fotografía orgánica, genuina, espontánea y natural, y alejada de todo convencionalismo. 100% recomendable.
23 enero 2021 19:02
Ens han fet una sessió de fotos per a un dels membres de la nostra agència i hem vist com en David es desviu perquè cada foto quedi bé a nivell de qualitat tècnica i també creativa.

Un 10!
21 enero 2021 21:22
El David es un gran professional, del nostre enllaç va ser capaç de captar fins l'últim detall i emoció. Vam estar molt còmodes en la manera en que ell capturava cada un dels instants de la celebració. La qualitat de les fotografies es excepcional i tenen l'essencia d'un fotoperiodista. Ho recomanem 100%.
30 diciembre 2020 12:50
David és una persona encantadora! Ha fet el nostra reportatge de casament i està atent a cada un dels moments, del que els nuvis volem, els petits detalls.
Les fotografies han quedat espectaculars, repetiriem sense cap dubte!
29 diciembre 2020 22:27
Vàrem trobar el seu contacte a internet entre molts i, la veritat, va ser una gran troballa. Ens va fer sentir molt còmodes el dia del casament i vàrem quedar molt contents amb el resultat final. Good job!)
23 diciembre 2020 21:43
El David és una garantia pel dia de la vostra boda. És un professional al que l’apassiona la seva feina i t’ho transmet. El resultat va ser molt bo, i el tracte personal encara millor. Sense cap dubte, la Mireia i jo us el recomanem!
16 diciembre 2020 11:14
Molt professional i proper. Va entender ela idea del que volíem i així ho va fer. Molts contents.
18 febrero 2020 19:59
Un gran professional. Ens ha fet unes fotos precioses del nostre casament, tal i com nosaltres havíem imaginat. A més a més, un tracte amigable que des del primer moment ens va donar molta confiança. Gràcies David!
17 febrero 2020 7:01
El David es un gran professional, del nostre enllaç va ser capaç de captar fins l'últim detall i emoció. Vam estar molt còmodes en la manera en que ell capturava cada un dels instants de la celebració. La qualitat de les fotografies es excepcional i tenen l'essencia d'un fotoperiodista. Ho recomanem 100%.
23 agosto 2019 11:20
David es un gran profesional, se implica al máximo en todos sus proyectos y sabe captar a la perfección esos momentos clave que todos queremos inmortalizar.
Volvería a contratarlo si dudar!
27 julio 2019 15:50
David realizó un trabajo para nosotros y quedamos muy satisfechos. Tanto con los videos como con las fotos de los jetski del 2016.
27 julio 2019 2:27
Gràcies per tot! Les fotos del casament van quedar xulíssimes. Et recomanarem a tothom que ens demani per un fotògraf.

Escribe una reseña



Calificación general: