09 octubre 2020 21:43
La Debbie school és l'única acadèmia d'anglès en la que m'he sentit evolucionar al llarg del curs (dels cursos).
Havia estat fent classes d'anglès a altres llocs, d'aquests on fas una hora de classe i a el següent dia ja te n'has oblidat de tot.
Gràcies al que he après aquí, he aconseguit el nivel C1 d'anglès i he anat a fer estudis universitaris a l'estranger sense que l'idioma suposés cap inconvenient.
Punt important: els professors són nadius i això es nota molt en la millora de listenings i pronunciació.
Ho recomano 100% als qui estiguin buscant una escola d'anglès a Manlleu i rodalies, tant per nens joves o adults.
02 septiembre 2020 16:07
English being a universal language, cannot be limited to just native speakers. It must create equal opportunities, thus it can evolve. British english is just valid in the UK, not even a European language anymore. In the states, we would be annoyed with the squeaky, nasal tones. Not audibly friendly. Archaic too. American english is the global standard, we have modernized and polished it so outstandingly well that companies hire you for this. It is simple and delightful, direct and modern. At par with the times, and yes, Hollywood standard.
15 junio 2020 5:51
Es un lloc fantàstic per aprendre anglès amb professors nadius. La meva filla està molt contenta i us animo a tots a que el proveu. Mereix la pena!
25 abril 2020 9:34
És una molt bona acadèmia amb uns professors de llengua nadiua súper compatents! Des de que hi vaig he millorat moltíssim el meu nivell!
20 noviembre 2019 10:13
Excellent school, with great native teachers, small groups and welcoming facilities. You will also be well prepared for the official exams.
08 noviembre 2019 10:14
Excelent acadèmia amb professors nadius i un alt nivell, fa molts anys que som alumnes i la recomenem 100%.
07 noviembre 2019 6:20
Acadèmia amb excel·lents professors nadius i classes amb pocs alumnes. A més, dediquen atenció a cada alumne i volen que prosperis el màxim possible. Molt recomanable!
03 noviembre 2019 5:18
He estudiat en aquesta acadèmia durant 12 anys i la meva experiència ha estat sempre molt positiva. El fet que els professors siguin nadius facilita l'aprenentatge i la seva relació amb els estudiants és excel·lent. Les classes són a la vegada entretingudes i útils per preparar-te per els exàmens oficials. Us animo a aprendre anglès a Debbie's School.
02 noviembre 2019 14:12
Molt bona escola, amb professors nadius i nivell altíssim, bon personal, bones instal·lacions. Altament recomenada!
28 octubre 2019 7:14
És una acadèmia molt bona, tant el tracte amb la recepcionista com amb els mestres és boníssim, i què dir de la Debbie, és propera i genial, als alumnes aprenen l'anglès estupendament. La recomano al 100%
28 octubre 2019 3:51
Fa molts anys que sóc alumne d'aquesta escola, molt profesionals i amb professors nadius. Aprens anglès de manera molt didactica.
25 octubre 2019 10:24
Una acadèmia de 10! Als 5 anys vaig començar a assistir a classes, i després de tots aquests anys puc valorar que l'aprenentatge ha estat excel.lent, amb professors nadius els quals no només ensenyen angles, sinó que tambè aconsegueixen crear un vincle i un ambient únic a cada classe. T'acompanyen en una ètapa d'aprenentatge essencial!
16 octubre 2019 11:49
Very expertised teachers, all of them natives, specially helpful for preparing official exams and to improve your speaking.
05 octubre 2019 16:32
Una experiència més que genial! Recomano 100%! Els professors estàn qualificats, l’ambient és increïble i és ideal per a preparacions d’examens oficials. Si tens ganes simplement de passar una bona estona aprenent anglès o de preparar-te per els examens de Cambridge no t’ho pensis més! Gràcies Debbie’s School per tot!
03 octubre 2019 3:06
Excellent school with native teachers. You'llbe ready for your official exam.
Not only are the groups small, but the classes are really dynamic as the teacher prepares games and activities to motivate and help you in your learning.

Escribe una reseña



Calificación general: