24 abril 2024 12:11
Primera vegada que entro i M’ha encantat el tracte i la tranquilitat que s’hi respira. Bons consells per part de la Michelle i també la Debora. Molt recomenable
05 febrero 2024 7:13
Espai de gran qualitat, professionalitat I amb producte orgànic. Cuiden moltissim a la clientel.la i el més important:escolten i fan el que els demanes amb uns resultats bonissims. Taller també en sec, que és algo que buscava.
Jo fa més de 13 anys que hi vinc. La Debora és una artista amb el cabell.
01 febrero 2024 11:14
Solo de entrar a este lugar se siente la vibración de armonía. Encantada con el trato y la calidad del servicio. Me hice el color y las Balayage y quedó súper natural. Seguramente me haga las extensiones de pestañas porque he visto como lo hace la especialista y quedan muy bonitas.
23 diciembre 2023 8:05
Molt bona atenció i servei de perruqueria, qualitat i productes bonissims! També m’he pogut relaxar amb el massatge a les mans i la música d’ambient mentres em rentaven el cap. Recomano aquesta perruqueria i els resultats són increibles!
13 noviembre 2023 18:56
El tracte una delicia. Les professionals esplendides. Es un lloc de qualitat. M'hi he sentit molt a gust i el resultat fantastic.
14 septiembre 2023 0:00
Molt atentes, detallistes i sobretot professionals. Encerten totalment el que vols. Ademés tenen molt bona qualitat dels productes. Recomanat al 100%!
05 septiembre 2023 18:44
Peluquería con tratamientos profesionales de calidad. Me hice el alisado orgánico. Me he hecho varios en varias peluquerías y este sin duda ha sido el mejor, el pelo me ha quedado perfecto y con buen olor (otros productos tienen olor más fuerte y el proceso es más tedioso). El local es muy cómodo con un ambiente para relajarse. Las personas que me atendieron no pudieron ser más amables. Muy recomendable. <3
27 agosto 2023 4:35
Molt contenta amb el servei! El tracte excel•lent i els productes es nota que són de qualitat!
14 agosto 2023 9:46
Un tracte sempre excel·lent, t’assessoren perfectament. Tallen el cabell en sec, que en el meu cas, em va molt bé per definir bé la forma, ja que no tinc el cabell llis. Sempre quedo molt satisfeta amb els resultats.
13 agosto 2023 19:10
Atención al cliente muy servicial y correcta… pero el problema llega a la hora del pago, donde me sentí profundamente estafada…más de 140€ por un tinte y un corte, en el momento que me dijeron el precio quede tan sorprendida que colapse y no entré en discusiones, un gran error por mi parte… pero no me dieron ticket, ni especificaron el precio de ningún servicio ni cual era el motivo para que el precio se encareciera tantísimo.despues de esto he estado comparando con otras peluquerías y es un robo a mano armada.
17 abril 2023 16:22
Muy buenas profesionales, han sido muy atentas y me he sentido cómoda. Buen corte y coloración, mucho brillo en el pelo. Gracias!
06 abril 2023 4:18
Mhe fet la el microshading a les celles, estic súper feliç. Mha canviat la mirada completament, ho súper recomano. Les noies son súper profesionals i atentes. El lloc es preciós i molt acollidor. Ho recomanho 100%
04 abril 2023 5:13
He anat al saló a ferme el microshading de les celles, la veritat que estic súper encantada amb el resultat i la professionalitat de les noies. Sens dubte tornaré per ferme la micropigmentació de llavis.
Tenen un espai molt acollidor on et sents com tota una princesa.
19 marzo 2023 16:55
Cada semana gaudeixo dels serveis de la peluqueria i no puc estar més contenta, no hi han mans que facin que hem duri més el pentinat. Un cop proves no cambïes
16 marzo 2023 10:26
Tracte excel·lent! Pocs llocs et tracten amb tanta amabilitat!

Un equip de grans professionals!
10 marzo 2023 8:10
Són unes grans professionals, ja que m’han deixat guapíssima. I a més, m’agradaria destacar el bon tracte que tenen cap als clients. Et mimen molt!
07 marzo 2023 20:44
Top, experiència de 10.
L’allisat que feu és el millor que he provat. Repetiré segur
20 enero 2023 8:10
Mai havia portat un color tan bonic als cabells ni mantingut un cabell tan sanejat tot i els canvis freqüents de color. El servei es de 10!
10 enero 2023 5:23
És el meu saló de bellesa de referència. Fa anys que confio en elles i mai m'han decebut. Sempre encantada amb els talls en sec dels cabells i el color del tiny. Recordo el dia que vaig decidir tallar-me els cabells curts, després d'haver portat melena durant anys.el resultat va ser increïble! El local és molt acollidor i el tracte professional i personal immillorable.
19 diciembre 2022 7:32
Avui ha set la meva primera vegada a aquesta perruqueria. Tant el tracte, com el local i els tractaments són estupendos, he sortit contenta.
11 diciembre 2022 17:44
Al ser de fora de Vic tenia la meva peluqueria de confiança fins que no vaig tenir més opcions de buscar-ne una aquí. Sempre que havia passat per davant m’havia semblat estupenda, així que va ser la primera que vaig provar i la última. El tracte sempre és espectacular i els resultats encara més!
Actualment la meva peluqueria de confiança és aquesta.
23 noviembre 2022 6:55
Un tracte immillorable des del moment que entres amb un massatge de benvinguda fins que hi surts. És el meu moment d'autocura.
Molt agraïda i ben atesa.
16 marzo 2022 3:09
Recepción, y peluquería atenta durante la cita. Sin embargo, la técnica necesita ser revisada. Fui al salón para unificar el color de mi cabello natural y las extensiones de cabello que tengo. Me ofrecieron hacer mechas rubias. Algo que nunca debí haber aceptado.primero que nada NUNCA se deben decolorar las extensiones, yo no soy peluquera, eso no lo sabía, pero ellos que aparentemente tienen 25 años de experiencia tampoco lo sabían.resultado, tengo mis extensiones de cabello totalmente dañadas, quebradizas, a pesar de la tonelada de cuidados que les doy. Estoy asqueada de haber confiado en ellos, pensando que se las arreglarían pero no del todo, es un desastre pagué 140€ para que me arruinaran las extensiones que apenas tenían 1 mes. Además no se cumplió el objetivo, había aún más diferencia de color entre los cabellos una vez sacados a la luz del día, seguro que es mucho menos engañoso que su luz artificial. Pedí revisar el precio que es enorme en comparación con la calidad del servicio, negativa del gerente. Es una vergüenza. He gastado 140€ y me encuentro con extensiones que pronto tendré que quitar por sus defectos! Si tienes extensiones huye!
01 febrero 2022 18:56
Centre de bellessa molt recomenable.
Vaig quedar fascinada de poder fer al mateix centre el servei de cabell i de corporal, grans professionals.
22 abril 2021 16:54
Todo super bien, gracias a los consejos que me propociono deena mi pelo, piel y uñas están mejor que nunca.
10 marzo 2021 21:13
Molt contenta amb el servei i el resultat. Amb 4 sessions d'oxigenoteràpia i uns productes recomanats per les professionals han aconseguit retornar la vitalitat, el gruix i cos al meu cabell. A més a més de fer desaparèixer l'eccema i la caiguda que estava patint! Mil gràcies, molt agraïda!
21 julio 2020 21:53
Salí muy contenta. Un corte y un tinte de pelo q me gusto mucho. Con productos muy buenos.el servicio estupendo.

Escribe una reseña



Calificación general: