11 marzo 2024 21:20
He provado distintas clínicas de odontología, pero con diferencia esta es la mejor de toda la Comarca Gironina. Todos los trabajadores son muy experimentados y extremadamente profesionales, los servicios que ofrecen en esta clínica son excelentes y utilizan la máxima calidad en sus productos y utensilios. No podría estar más contento con el resultado de sus tratamientos. 10/10 en todos los sentidos.
07 diciembre 2023 6:21
100% la mejor clínica de odontología de Girona, servicio excelente con un personal muy profesional y experimentado. 10/10 en todos los sentidos. Ademas huele muy bien y todo esta impecable.
07 octubre 2023 19:16
Pèssima atenció a la meva sogra per part de l'auxiliar.
Després de una conversa de més de 20 minuts li dóna hora amb la dentista. Al arribar el dia la vol fer passar per dement. És molt greu tractar de dement a una persona intentant manipular i tragiversar una conversa per solicitar hora per un retoc ràpid
La fan esperar més de 45inuts a una sala l aten la dentista, molt amablement i assumint l error.
No es pot tolerar un tracte així.
27 septiembre 2023 1:20
A nadie le gusta ir al dentista.
Ya sabes, son palabras mayores.
Pero, hay excepciones.
Recorro más de 60 km para ir a Dental Girona.
Lo que pasa es que cuando pruebas las manos de la dentista Paula, de la higienista Ana E.o el trabajo de Eli con los alineadores, entonces todo cambia.
Pierdes el miedo, tomas confianza en ellas y los kilómetros se reducen.
¡OJO! No me han pagado para esta reseña, ni muchísimo menos. Es solo agradecimiento por la pasión de este equipo femenino y multidisciplinar y de un trabajo bien hecho.
Gracias, Dental Girona.
12 agosto 2023 1:03
Un tandem expectacular la Paula i l’Aina!
Moltes gràcies pel tracte rebut i com no per la gran professionalitat!
18 mayo 2023 7:24
No tengo palabras para agradecer el trato recibo durante el tratamiento, todo el personal se merece más que un 10, no me dejaron sola en ningún momento. Recomiendo con los ojos cerrados esta clínica. Gracias
13 febrero 2023 7:47
Un 10. El tracte, el personal, els resultats…tenia les dents fatal i ara estan perfectes, cosa que fa pujar l’ànim de tothom. Totalment recomanables.
20 enero 2023 11:14
El meu cas és una mica particular, i he de dir que a Dental Girona m'han solucionat un greu problema que feia temps que arrossegava. Vam venir recomanats i de moment n'hem sortit més que satisfets.

Jo vaig fer una ortodòncia amb una altra clínica dental quan era més jove, però pel que es veu que no la vam acabar del tot bé. Amb el pas del temps, i condicionat per una deglució incorrecta, la meva mossegada es va anar obrint. Juntament amb això, també tinc un problema d'ATM. El passat mes de setembre vam veure convenient començar una segona ortodònica, tot i que la meva boca era complicada pel poc espai que tenia (malgrat haver arrencat 4 premolars amb la primera ortodòncia), per l'ATM i per la incorrecta posició de la llengua.

Tots els dentistes on vam demanar pressupost ens deien que era impossible tancar la meva mossegada sense arrencar 4 peces. L'Elizabet, gran professional, veia que era probable tancar la mossegada amb Invisalign sense prèvia necessitat d'arrencar. Dit i fet, em van arribar els alineadors l'octubre del 2022, i al febrer del 2023 ja tinc la mossegada tancada. Tinc una boca irreconeixible a la que tenia abans, amb l'ATM controlat i la deglució corregida. Ara estem a punt de començar la segona fase, molt il·lusionat per acabar de polir petits detalls. El principal, però, ja està solucionat.

Gràcies al gran equip de Dental Girona i especialment a l'Elizabet, sense ella això no hauria estat possible. És una gran professional, una de les millors ortodoncistes de Catalunya i em mereix una confiança absoluta. Seguim!
09 enero 2023 2:13
Vaig fer una higiene bucal i tot perfecte, sense esperes amb l'hora donada i un tracte super agradable. En aquesta higiene varen detectar una dolència en un queixal del seny i la recomanació realment encertada va ser treure'l, que ho varen fer l'endemà mateix del dia de la higiene.
Fins aquí tot perfecte, el més increïble va passar l'endemà (un dissabte), rebo una trucada des de la clínica preguntant com havia passat la nit i si tot estava correcte. No puc dir res més que moltes gràcies i que sense dubtar-ho us recomanaré a qualsevol persona que em demani referències. Gràcies!
27 diciembre 2022 9:32
Un centre molt actiu i modern, amb molt bons professionals que demostren una gran capacitat de resposta a les necessitats dels pacients, amb una immensa dosis d'amabilitat i sempre amb molta simpatia en tot moment. Totalment recomanables.
02 diciembre 2022 18:48
He conegut Dental Girona per recomanació d’una altra persona. Avui he anat a fer-me una neteja i la Sònia ha tingut un tracte molt amable i proper, es nota que li agrada la seva feina i ho transmet.
05 agosto 2022 0:27
Vaig arribar a Dental Girona perquè m'ho van recomar i desde el primer moment m'han fet sentir molt bé, tenen un tracte molt proper, agradable i professional.
Estic contenta d'haver triat aquesta opció, m'han solucionat de manera molt professional i eficaç el problema que tenia i sempre amb un acompanyament molt humà.
Gràcies, molt recomenable.
27 junio 2022 2:49
Un tracte excell·lent des del primer moment que entres fins que surts, fa molts anys que vaig i sempre han estat molt atents! Uns grans professionals.
01 junio 2022 15:32
Malisima atención en recepción. Voy por la tercera visita y aun son incapaces de hacerme un presupuesto, eso si la targeta la pasan cada visita. Duración de las visitas 3 min tirando largo. Me ido sin que me dieran hora para la siguiente visita y aun espero que me llamen. Lamentable. No lo recomiendo para nada!
09 mayo 2018 3:29
My little one chipped his tooth on holiday and had an emergency appointment. The dr was really good and helpful - would recommend to all

Escribe una reseña



Calificación general: