01 julio 2022 17:18
Estupenda atención del Dermatólogo Manuel Sánchez Regaña y su compañero.
Fui a quitarme unas verrugas que me molestaban y a que me hiciera una revisión. Aunque las visitas privadas son caras, lo recomendamos encarecidamente. Si queda algún punto que no se ha ido correctamente, se puede llamar y comentar y no suelen cobrar la visita (aunque siempre recomiendo llamar y preguntar antes por si acaso).
28 abril 2022 12:06
Vaig anar perquè em traguessin un petit bony de grassa del cap, em van obrir amb microcirurgia dues vegades i les dues vegades encara el tenia (em van fer molt mal les dues intervencions i vaig tenir de prendre dues dosis d'antibiòtics inútilment perquè no em va servir per res el bony després de les dues intervencions encara el tinc) em van dir al final que ells no tenien els estris necessaris per dur a terme aquella intervenció, em van derivar a la seguretat social i es van quedar tan amples. Si m'ho haguessin dit de bones a primeres haguera sigut millor per mi i no hagués hagut de passar per dues intervencions SENSE SOLUCIONAR-ME EL PROBLEMA.
29 octubre 2020 21:21
Em van treure unes pigues i verrugues sense massa exit, i que m’han tornat a sortir un altre cop varies d’elles
18 junio 2019 17:10
Supers professionals. Molt recomenables. Sempre han encertat amb tots els diagnostics. Confio totalment amb la professionalitat de DERMACOT.
04 mayo 2019 1:17
A great doctor! I had 3 problems, all solved. On top of that, he is a very nice person and he has a funny assistant:)
20 julio 2018 3:15
El doctor apenas me miró que tenía y pasó directamente a venderme sus productos por los que se nota le dan comisión, cero información médica y mucha información comercial de que bueno que son las cremas que vendo. No me gustó para nada la visita.
30 noviembre 2017 12:32
Mai agafen el telèfon per tal de concertar visita.

Escribe una reseña



Calificación general: