30 septiembre 2023 4:41
Muy buena atención por parte del equipo médico; muy cercano, profesional y atento. La Dra. Elisabet Dilmé es fantástica. Totalmente recomendable.
23 abril 2023 22:39
La doctora un 10, la recepcionista deja mucho que desear. Pero por lo que veo por los comentarios, está señora es su manera de actuar. Centros dermatológicos hay muchos. No me gusta la manera que tienen de gestionar las visitas, eso sí visitas a 120€.
17 abril 2023 2:29
Me encantó! Me atendieron muy bien y me explicaron todos los tratamientos al detalle. Calidad-precio muy correcto.
Al acabar el tratamiento me hicieron un estudio de la piel y me recomendaron diferentes productos para el cuidado continuo de mi piel.
Además, para los productos, como no vivo en Girona, ellos me aseguran el envío gratuito a domicilio!
Repetiré tratamientos
16 abril 2023 20:42
10/10. La recepcionista? Un amor. Les doctores? Perfectes, enorme professionalitat, i em van explicar tots els tractaments super bé. Vam trobar la solució pel meu acné (microquístic) quan havia anat a 3 altres dermatologues i la resposta d'elles havia sigut: apren a viure amb l'Acne.
Super recomenat. A més, tenen servei de whatsapp pel qual, sense haver de demanar visita, els pots fer dubtes i demanar correccions del tractament.
Tornare 100%
11 abril 2023 9:54
En el mes de febrero acudí a la Clinica para hacerme un combo de una promoción de IPL + Hydrofacial. Pague por la promoción 250€.
El día de la cita al llegar a la Clínica me atiende una persona que me pregunta mi nombre, luego me hacer pasar a la sala de espera y me hace rellenar un formulario.
Acto seguido me lleva a otra oficina donde una chica, que es la que aplica el IPL, me explica más o menos cómo es el tratamiento. Cabe aclararar que esta chica no es dermatóloga,
es una estudiante de medicina que ha sido contratada para realizar este tipo de tratamiento con previa preparación por supuesto.
Nadie, ninguna dermatóloga del centro me revisó antes de hacer el tratamiento para ver el tipo de manchas que tenia en mi rostro y verificar si el IPL era correcto, no se me explicó consecuencias del mismo, nada de nada.
Antes de realizarme el IPL me tomaron fotos de mi rostro con las manchas que tenia por lo cual sobre entendí entonces que pasado cierto numero de días me volverían a sacar las fotos post tratamiento.
Al terminar los dos tratamientos el día de la visita pregunté a la chica que me realizó el IPL cuándo iban a hacerme las fotos o el control post tratamiento, me dijo que alguien me contactaría o que yo enviara directamente las fotos
por mi cuenta. Esta respuesta ya me pareció rara. Me aclaró tbien que de todas maneras los resultados se verían a los 10 días del tratamiento.
Pasaron 16 días del tratamiento y en mi cara seguían exactamente todas las mismas manchas. Entonces contacté vía whatsapp preguntando cuándo me iban a llamar para saber el resultado del tratamiento y la persona que responde los mensajes me dice que los resultados se aprecian al mes del tratamiento y que ya me contactarán. No era esto lo que me habían dicho el día de la cita. Al pasar un mes me contactan vía whatsapp con este msj:
"Buenos días, ha pasado un mes del tratamiento, como està? ". Les explico entonces que estoy decepcionada porque el tratamiento no ha funcionado, que no me han contactado para hacer un seguimiento, etc, etc. El mensaje fue leído pero jamás recibí una respuesta de nadie de la clínica por el whatasapp. Sin embargo una de las Dras de la Clinica le dijo a la chica que me hizo el tratamiento que me contactara ella y me dijera que si quería podía volver a la Clínica a hacerme
otra aplicación más del IPL pagando nuevamente 80€ o algo así.
La verdad que muy decepcionada con todo el trato recibido por la gente de esta Clinica, cero profesionalidad y seriedad. A ellos les interesa vender tratamientos y promociones, facturar y listo, luego se desentienden de los pacientes que más que pacientes son meros clientes.
01 abril 2023 10:15
Un agraïment a la Maite i el seu equip pel tracte rebut i la seva professionalitat.
Molt content amb el resultat rebut. ;)
Salutacions, Salvador.
06 enero 2023 10:25
Lo recomiendo, me han atendido muy bien y sobre todo están solucionando mi problema así que estoy más que contenta.
07 noviembre 2022 5:06
Encantada del servei rebut. Tenen productes de gran qualitat, sense tonteries de marques caríssimes, no més productes realment efectius a un preu més que raonable.
La Dra. Damont un encant i explicant amb tota mena de detalls el problema, orígens i solucions.
La única que m’ha donat un tractament efectiu pel meu problema.
13 agosto 2022 21:12
Fa molt que em visito en el Centre i tinc que resaltar la gran profesionalitat de tots els membres, recepciò i metgesa.
Sempre he estat visitada a l hora justa i si he anul-lat visita per algun motiu m'han trobat un forat per visitar-me. La Doctora té un molt bon criteri metge en el seu àmbit i especialitat.
12 agosto 2022 12:42
VAYA TRATO MÁS LAMENTABLE.

La recepcionista que coge el teléfono ha sido muy antipática. Le hemos dicho si por favor podíamos entrar dos personas con mi hija y con mucha bordearía ha dicho que no.

Luego hemos vuelto a llamar para poder hablar con la doctora y directamente me ha cortado diciendo que tiene faena y encima no me ha dejado hablar directamente con ella.

He anulado la visita directamente.
06 agosto 2022 23:01
Porto molts anys anant amb la Dra Damont, hi porto les meves 3 filles, el meu homa, la meva mare i amigues, es una passada de bona, encerta tot, inclos, li va ssalvar la vida a una amiga meva i li estic eternament agraida, sempre ens han tractat super be, la Maite, es un encant, aconsello a tothom anari, el preu es super correcta igual q el tracta, val moltissim la pena anar-hi, a mes, la meva mare s esta fent un laser a la cara x les arrugues i esta kedant genial, agraida x sempre! Moltes gracies a totes!
24 julio 2022 6:34
És el meu centre de confiança per tractar qualsevol problema que em surti a la pell, cabell i ungles, són molt eficients i sempre m’ho expliquen molt bé tot.
17 julio 2022 22:16
Soc pacient de la dra. Damont desde fa molts anys i puc confirmar que es una excelent professional, i acompanyada d'un tambe excelent equip.
04 julio 2022 15:31
Tracte desagradable, la Dra. Damont i la seva secretaria, Maite, ens han tractat d’una manera horrible. Després de pagar 120€ per una visita on tampoc han resolt el meu problema, ens sentim estafats. No recomanem gens aquest centre, els pitjor metge i la pitjor atenció que he rebut mai.

Quan vas a una consulta exclusivament privada, pagant aquest preu, el que esperes és rebre una atenció propera, empàtica i amable. En aquest cas ha estat tot al contrari, arribant a ser aquestes persones fins i tot mal educades i impertinents amb nosaltres.
29 junio 2022 3:02
Ahir per fi vaig poder anar a la consulta de la Dra. Damont, si, i dic per fi després d'anar a varis dermatòlegs cap em donava una solució i ella em un tracte impecable va aconseguir solucionar el que per mi era un problema molt greu, moltes gràcies Dra. Damont per mi ets la millor.
També vull donar les gràcies al personal administratiu sobretot a la Maite super amable.
28 mayo 2022 20:31
Experiència nefasta, desagradable, vergonyosa, … ens sentim estafats i maltractats. Un dissabte al matí, concretament el 28 de maig, anem a visita amb la meva filla i demano poder comentar-li a la dra, 2 minuts, un tema que m’amoïnava (perquè no deixen entrar acompanyants a la consulta ni amb mascareta ffp2). Em diuen que no, que tot i haver fet més de 80 km per acompanyar la meva filla, que li enviï un whatsap a la dra i li demani el que vulgui. Vergonyós després de cobrar-nos 120€ per un diagnòstic pràcticament de farmàcia de guàrdia. Penós el tracte, les maneres i la zero empatia cap als pacients. La dona de la recepció, molt poca educació i gens d’empatia, es nega a identificar-se quan li demanem el seu nom i les maneres de la dra la veritat és que mai de la vida ens havíem trobat res semblant. Molt penedida d’haver-li buscat aquesta dra a la meva filla. Mai m’hauria imaginat que ens passaria res semblant anant a la privada. Encara no ho hem assimilat però el que sí farem és explicar-ho a tothom i a través de tots els mitjans.
09 enero 2022 20:06
Via WhatsApp em van confirmar que em podrien treure una piga (prèviament els hi havia passat fotografies). Em presento el dia de la cita i la doctora em diu que no es pot fer (quan ja m'havien confirmat que sí). Li vaig comentar que abans de venir ja m'havien dit que sí es podia fer i jo venia amb la idea de fer la intervenció). Tot i així em van cobrar 70€.
13 octubre 2021 16:54
I had a really bad allergic reaction and was visited by very knowledgeable and kind professional, Dr. Damant. She was super patient and answered all my questions, which made me feel super confident in the treatment I was prescribed and at ease. Dr. Damant's holistic approach is just what I needed and I will definitely return advice on any other ski-related matters. I highly recommend this clinic!

Escribe una reseña



Calificación general: