29 enero 2024 7:49
Muy buen trato, monte 2 ruedas en excelentes condiciones a un Muy buen precio! Muy recomendable
16 enero 2024 7:50
No se puede ,prometer una cosa qué no puedes cumplir.y lo primero es la necesidad básica del cliente.mala experiencia.
14 agosto 2023 12:03
He ido a por una pieza pero me interesaban más piezas pero ha sido imposible poder ver el coche , me han dicho que hiciera una lista de las piezas que me hacían falta , pero sin ver el vehículo es imposible saber si esa parte del vehículo está bien, el chico que me ha atendido no es exactamente simpático.
14 julio 2022 6:59
Ràpids, eficients, bona qualitat el material de recanvi i bon preu. 100% recomanable, hi tornaré segur!
04 diciembre 2021 6:35
El propietari un gran mal educat, he acompanyat a un amic a canviar dues rodes, i he realitzat un fotografia d'un ocell posat damunt d'un cotxe, d'aquests sense motor que tenen en la part superior, 1 foto, a sortit aquest senyor per així dir-ho.i ha ordenat que em fessin fora de l'recinte en un to agressiu.al·legant que per la protecció de dades no es poden realitzar fotografies, cosa que a l'mancar de cap rètol informatiu sona a tèrbol.he sortit de l' recinte això sí dient-li que aquesta no són formes de parlar, ni comportar-se mala educació carregada de tanta agressivitat no era l'adequada, un cop a l'exterior s'ha pujat a un automòbil, i s'ha detingut, fregant l'assetjament per continuar amb una més que absurda xerrameca. Continuaré relat a twiter amb mecions als departaments corresponents.
30 mayo 2021 1:49
El preu es alt i m'ha donat la sensacio que se l'ha inventat sobre la marxa, a part la recepció ha set una mica caotica. El segon home que ens ha atès ha set agradable i ens a ajudat a posar les coses al cotxe.
22 enero 2021 10:31
Tracte molt bo i eficient. Les gestions sobre la bsixa del cotxe s'han fet amb molta diligencia i l'asesorament molt bo.
03 enero 2021 13:47
Perfecte. Tenen recanvis d'ocasió de vehicles a molt bon preu i son molt amables tot el personal. Tornarem.
26 abril 2020 18:18
Llegué 15 minutos antes que cerraran, cuando estoy harto de comprar aquí y ni me antendieron para decirme, que no me lo podian mirar porque le falta gente o lo que sea.
08 enero 2020 13:24
Recanvi d'una bocina d'un saxo 10 euros. Mal tesis. El noi que ens va atender al demanar-li que la provea va dir que un altre día ens diría que no d'entrada. No ens van donar factura i tampoc ens van dir si tenía garantía. Molt malament. No tornaré mai més i jo recomano a ningú que hi vagi
03 agosto 2019 17:34
He esperat força perquè m'atenguessin, ja que la persona que rep a la gent ha estat estona xerrant amb un senyor. M'ha semblat que el preu que em proposava era alt pel que demanava, però l'he acceptat perquè crec que s'ha de fomentar el negoci local. M'ha mostrat el cotxe que tenia la peça que volia i finalment m'ha dit que em trucaria a la tarda perquè passés a recollir la peça. Li he comentat si podia pagar amb tarja i m'ha dit que millor efectiu. No m'ha tornat a trucar.

Escribe una reseña



Calificación general: