07 junio 2022 8:54
Avui he realitzat una classe de Snowboard i el meu germa petit una de esqui i he de dir que estem molt agreits i contents. Els professionals un 10 i excelent atenció d'oficines.
Us recomano 100% aquesta escola tant per l'atencio, la organització i per el servei que ofereixen. FELICITATS!
24 mayo 2022 3:54
Molta atenció amb aquesta gent. Avui la meva neboda d'11 anys que fa uns anys que esquia per verdes i blaves ha perdut el control en una pista blava i malauradament ha acabat ensopegant amb un alumne d'aquesta escola sense mes incidents que el susto. En aquell un moment un monitor de l'escola del RACC de la Molina se li ha adreçat recriminat-li de males maneres el que ha passat, dient-li que ella no podia esquiar en aquella pista perque, segons ell, no tenia nivell, i amenaçat-la (recordem, ell un adult, ella una nena d'11 anys) dient que podia fer que els hi traiessin els fortfaits perque portava 20 anys i tenia influencia a l'estació. Òbviament la nena s'ha quedat sola, s'ha possat a plorar i a trigat mes de mitja hora per encoratjar-se per baixar a baix.

Aquesta mena d'acossament moral a una menor per part d'un adult suposa traspassar moltes línies vermelles del que es pot esperar d'un professor experimentat i que ha d'estar en contacte amb menors. No vull imaginar deixar nenes o nens amb personatges d'aquesta índole.
Per mes inri, quan ho hem sabut he anat al RACC de la Molina per presentar una queixa i aquest personatge encara volia justificar el que havia fet, com que ni els he donat l'oportunitat perquè la meva queixa era per les formes agressives d'una adult envers d'una nena, i no per si era legítim o no que una nena es tires per una pista BLAVA ja que ell no es qui per dir qui esquia a la Molina o no, el molt maleducat m'ha impedit l'accés per presentar una queixa adduint que tenien dret d'admissió! La responsable de l'oficina no ha fet res per deixar-me presentar la queixa i li ha donat la raó, dient-me que si volia anés al RACC, que allà no podia entrar perque era per empleats i que si volia queixar-me que ho fes, que aquest era el menor dels seus problemes (textual).

Òbviament presentarem una queixa tant al RACC com a l'estació de la Molina i farem tota la difusió possible perquè una empresa que es dedica a ensenyar a infants no tinguin professors que tractin d'aquestes maneres els infants.
15 marzo 2020 6:20
Un agraïment i felicitació a la escola per una coordinació impecable, es nota q porten moltes anys de experiència, un agraïment especial al Nil, per la dedicació, i la professionalitat amb la q ha dirigit a la meva filla a les classes de snowboard iniciació.
Sense dubte ens veurem el any q be.

Escribe una reseña



Calificación general: