20 noviembre 2023 1:17
Tenía hora a las 13:30 y entrado a las 14:10 o más tarde, estoy embarazada y cuando les digo a las de recepción que llevo más de 35 minutos esperando me dicen que no es mucho. Otra cosa voy a pedir hora en recepción y todo son pegas y tardan más de 15 minutos en darme hora sin ni siquiera preguntarme si me va bien de mañana o de tarde. Total que tenia hora a las 13:30 y he salido de allí 1 h y pico más tarde.
No estaria de más que el personal de recepción tratase un poco mejor a la gente que poco cuesta.
10 noviembre 2023 13:46
Molt contenta amb el tracte tan de recepció com per la ginecóloga . Les instalacions son molt modernes i acullidores . Potser les visites son massa ràpides però per lo demés tot bé .
01 noviembre 2023 1:02
Ara amb el nou sistema necessites mig matí per fer-te la eco i la visita, per a mi és un desastre.

A més a més si tens la mala sort que et coincideix el cicle menstrual amb l'hora que t'havien donat, no et tornen a donar hora fins potser 2 mesos més tard. Un desastre també.
12 septiembre 2023 20:30
Negocio mercantil de la vida humana. Ser madre y padre es un deseo, NO un derecho, por mucho que en este mundo se hagan leyes para cualquier tipo de negocio sin escrúpulos. 1100 euros valen la vida de vuestros hijos con vuestro ADN único en el que nunca se repetirá una persona igual? Hasta qué punto valorais vuestra vida y la de los demás? Cómo creeis que se sentirá ese adulto cuando sepa que su propia madre le ha vendido por 1100 antes de conocerle? Ya hay reclamaciones de adultos donados que quieren saber sus orígenes para entender de dónde vienen y su identidad. Vosotras mismas.
02 septiembre 2023 18:37
Des de que han passat a ser Dexeus, hi hem sortit perdent. Per demanar hora hem de parlar amb una centraleta, no podem contactar directament amb la clínica, i per segons quins temes, no et donen hora. Has de venir d'urgències i anar passant les hores a la sala d'espera.
21 agosto 2023 5:20
Mi experiencia fue increíble, el D. F. Rafols se ha portado muy bien conmigo.
Es una gran persona y muy buen profesional, un 10.
Gracias por todo.
18 agosto 2023 6:24
Mol be com sempre mol atens i les explicacions mol entenedores tan per les enfermeras de la recepçio com les de les revisions i el Dtor. Ribas mol be una gran persona i millor profesional
28 julio 2023 3:21
Molt contenta amb tot l'equip, uns grans
professionals i atents, especialment el
doctor Ribes que fa mes de 15 anys que em
visita i amb ell e tingut els meus tres fills
que han sigut per cesarea juntament amb la dra Trullas aquesta ultima, sempre molt ben
assessorada, un tracte molt amable i millor
impossible, moltes gràcies per fer-ho més facil!
07 abril 2023 3:28
M ha atès la Dra Villegas, he dir que m he sentit molt còmode, escoltada i a la vegada amb un tracte molt professional i explicacions clares i concretes.
Puntual, la durada de la visita molt coherent, i amb espai per comentar tranquil.lament els dubtes. Molt agraïda
28 marzo 2023 6:53
Estoy encantada con el Doctor Ribas una gran persona muy eficiente y muy humano, para mi una eminencia, tengo 43 años y acabo de tener una nena preciosa, las enfermeras y las administrativas muy bien también, un trato inmejorable, a todos un sobresaliente, mil gracias por todo, lo recomiendo 100%
14 marzo 2023 1:29
La atenció mostrada pel que fa al Dr. Jesus Ribas excel-lent, molta puntualitat y un tracte molt correcte.
Pel que respecta a la Sra. Maria de recepció molt correcte també.
10 marzo 2023 6:01
Gran equip de professionals del que reps una atenció eficaç, personal i de gran qualitat. Enhorabona Dexeus Dona Manresa.
09 marzo 2023 23:25
Agraeixo el tracte que la Doctora Quesada i el Doctor Ribes m’han donat en els últims mesos, sempre que poden atenen les meves urgencies de forma presencial i/o per telefon i amb l’actitud més comprensiva i professional. Moltes gracies
12 febrero 2023 8:10
Molt bons professionals, en aquest cas el meu metge es el Dr Ribes molt humà i molt professional te una forma d' explicar i fer molt amable, el que fa que la consulta sigui molt còmode, sense dubte tenen un gran equip.
Des de que arribés fins que marxés molt còmode amb tots els professionals que hi treballen
30 marzo 2022 0:39
Hemos venido con mi mujer unas 7 o 8 veces en los ultimos 4 meses y solamente una vez fueron puntuales! Lo malo es que las esperas no son cortas 45/60 min como minimo!
Los medicos son buenos profesionales, de ahy las dos estrellas.
17 marzo 2022 21:56
Muy descontenta con el seguimiento de mi embarazo.
Trato poco personalizado, fui por mi primer embarazo sin saber nada y por ellos seguiría sin conocer nada de lo que es un embarazo. Pocas explicaciones por no decir ninguna, prácticamente ningún día te cogen a la hora y has de esperar mucho.
Es un proceso demasiado bonito como para que te lo hagan tan frío, no acabaré el proceso con ellos, ni volveré.
Cambié de centro y dejé dexeus y no tiene color el cambio. En 2 visitas e aprendido muchísimo sobre el embarazo y me sentido muy arropada.
28 noviembre 2023 13:06
Alba, y donde fuiste? Yo estoy buscando ginecólogo el mío se ha jubilado.
16 septiembre 2021 13:58
Des de que ho porta Dexeus ha empitjorat moltissim el servei. Tracte poc personal i moltes dificultats per trobar hores. Per anar d’urgencies em fan anar a Barcelona. Desastros
28 agosto 2021 17:31
Tant les infermeres com el Dr. Ribas un <10> fa temps, anys k hi vaig i en kp moment he sortit decepcionada al contrari.
Un tracte immillorable, una visita completa i les explicacions no se'n deixa ni una
Gràcies Dr. Ribas i infermeres
15 julio 2021 15:50
El primer contacte amb un centre és sempre la recepció i en aquest cas les recepcionistes no estan a l’alçada dels professionals sanitaris. Concretament, la recepcionista del matí. Necessitava fer-me una ecografia en una dia concret del meu cicle i, després de ser usuaria del centre des de fa molts anys, em va dir que no me la faria. Sense ni tan sols consultar al doctor la possibilitat de fer-la o donar-me alternatives. La recepcionista es va agafar llicències sense contrastar amb opinió mèdica. L’únic motiu per seguir-me visitant en aquest centre són els professionals mèdics que sempre m’han atès molt bé, especialment la meva doctora, la Dra. Grané.
21 abril 2021 21:19
Muy descontento, te dicen que te aran una serie de pruebas y que luego se sentarán unos médicos para decidir que hacer ya que se trata de un caso complicado y en lugar de esto te mandan a Barcelona y sin hacer el estudio que nos digeron y tras una consulta de 5 minutos deciden e insisten que te tiene que pasar por el quirofano, cosa que en otras 2 clínicas descartaría por completo (llegue a esta clínica a buscar una segunda opinión y de esta fui a una tercera)
16 marzo 2021 8:11
Estic totalment satisfeta amb el tracte i profesionalitat del centre però no puc dir el mateix del servei de cita. Ara resulta impossible trucar directament amb el centre sempre necessites l'intermediari Dexeus. En cap moment he pogut solucionar el que necessitava, cosa que es resolia simplement podent parlar amb el personal de recepció del centre Llatgós. Un cero pel servei Dexeus
04 febrero 2021 14:45
Entiendo las nuevas normas Covid, pero es incomprensible que tengan esperando una hora i pico para hacer una ECOGRAFIA, con el frio que hace en Manresa en pleno Diciembre.la verdad que lamentable.que se planifiquen mejor las visitas, que 4 Eco's, 4 veces lo mismo.
02 febrero 2021 5:59
"Cero" a l'atenció telefònica per part de la recepcionista, ja no sé com hauria anat més enllà perquè no m'ha donat hora de visita. Tinc cobertura per pòlissa de salut privada i que des de les oficines de l'empresa asseguradora em confirmen que en aquesta clínica hi tinc inclosos els serveis de consulta i tractament médic, però la telefonista m'ha dit que si no tinc la tarja "OR" d'aquesta asseguradora, no em poden atendre. Això no és veritat, com dic, de la companyia em confirmen que m'ha d'atendre amb la meva tarja "Plata" i "Vermella-blanca". Què passa? Només atenten a pacients privades que paguen i a qui paga la tarifa de "reembolsament" de la mútua? Si és així, vulneren la política de col.laboració i prestació de serveis de les Mútues privades, de la que pago cobertura fa anys. Molt malament. Ja he posat la queixa a través de la meva Mútua i espero que algú d'aquest centre médic em respongui per aquí qué ha passat, ja que a més, a la seva pàgina web no he pogut trobar de cap manera on posar una queixa o fer una consulta. Trucar ni m'hi atreveixo, perquè l'atenció teléfonica no és "atenció", és "agressió"!
29 enero 2021 3:45
M'agradaria començar per agraïr el tracte rebut de tot el personal de dexeus dona Manresa, tant el personal de recepció, infermeres i doctors que m'han atès sempre.
Cal recalcar que estic embarassada i desde el primer moment m'han assessorat i m'han fet sentir segura i informada de cada una de les meves etapes.
Inclòs en un moment puntual he necessitat ser visitada d'urgencia i al mateix dia m'han atès sense demora amb eficiència i eficàcia per part del doctor Ribas, sortint de la consulta amb el problema resolt i molt satisfeta pel tracte rebut per tot el personal del centre.
28 enero 2021 16:37
Porto dies trucant i es impossible que m'agafin el telefon. Agrairia que us possessiu en contacte.
14 diciembre 2020 9:46
Volia concertar una cita d'urgència i la persona que va respondre al telèfon va ser molt desagradable, qüestionant els motius de la urgència. Han perdut una clienta.
10 agosto 2020 7:25
Hola! Yo hace muchos años que estoy yendo a la clinica Llatjòs y jamas me habia encontrado como ahora en Dexeus Manresa la recepciòn tienes que esperar media hora para que te atiendan, la cola llega a la calle la unica chica que hay atendiendo a de estar por el telefono las personas que llegamos y las que salen del medico lo encuentro nefasto. Siempre habian dos chicas atendiendo al personal y jamas se colapsaba.no encuentro bien que retallen de esta manera el personal.
Yo normalmente voy una vez al año para revisión y al cabo de unos dias traigo las pruebas de la mamografia y huesos para el medico las apunte en mi historial.
El primer dia que fui a visitarme tenia hora a las 11 de la mañana y me cogieron en recepción a las 11'30 o sea que ya iba media hora tarde y despues espera los tres cuartos de hora para que te visite el medico que con un cuarto de hora ya te a hecho la revisión al salir del medico esperate media mas para que te den la tarjeta o sea que salí a la 1 del mediodia. El segundo tanto de lo mismo solo para llevar los resultados y eso sin que te visite el medico solo para que se los anote en mi ficha.
Total me estoy planteando de cambiar de centro ya que lo encuentro nefasto lo que estais haciendo y eso que representa que es privado.
Lo que mas mal me sabe es que hace muchos años que me lleva este medico pero como lo mas seguro que no tarde en jubilarse pues cambiere de sitio.
17 diciembre 2019 13:32
És una vergonya, cada cop et fan esperar més. És un disori en el control i la gestió de les visites concertades. Tot i sent mútues. És una desgracia, no et poden fer esperar quasi bé dues hores sense cap explicació ni disculpes. Per no tornar-hi. En canvi L, equip mèdic molt bé i molt professionals i molt bon tracte i servei al pacient.
10 diciembre 2019 6:56
Llevo años en esta clínica y tanto la recepción como mi doctor siempre han sido un encanto, por tema de retrasos nunca he tenido problemas, entiendo que si tienen una visita programada que tiene que durar 2 minutos pero la paciente necesita hacer preguntas o lo que sea puede que se retrase pero no será por que estén desayunando ni mucho menos. Un 10 en todos los sentidos.

Escribe una reseña



Calificación general: