25 julio 2023 17:02
Laia es una buena profesional, gracias a ella he aprendido a comer más sano y asi perder peso y volumen, su dieta yrecomendaciones me han sido útiles para llevar una vida más sana. La recomiendo sin dudarlo
17 julio 2023 16:15
Jo necessitava unes pautes molt clares que la Laia m'ha donat i tot un munt d'idees noves per cuinar plats nous ben bons!
10 junio 2023 3:01
Me está resultando bastante fácil llegar a mi objetivo gracias a las pautas que me va dando y los menús mensuales que me propone pues son fáciles de preparar, variados y ricos.
Mi experiencia es muy buena y la recomiendo a todo aquel que quiera reeducar sus hábitos y con ello mejorar su salud.
04 junio 2023 12:15
Una gran profesional, muy contenta con los resultados, muchas ideas de menú y recetas con las que comer más verduras sin darte cuenta. Y los Detox, muy muy bien, con ganas de poder hacer el próximo La recomiendo 100%
03 junio 2023 23:08
Gran profesional! Me resultó muy fácil llegar a mis objetivos perder peso y controlar la intolerancia de algunos alimentos que me producían gases e hinchazón, todo gracias a sus pautas y a los menús recomendados, muy apetecibles y variados.
Mi experiencia ha sido muy buena, la recomiendo a toda persona que la necesite.
Muchas gracias!
21 mayo 2023 14:55
Feia temps que em volia mirar les intoleràncies perquè sempre em noto inflada sobretot la panxa. Amb la Laia he aconseguit quins són els aliments que em provoquen la inflamació. Ara em sento molt bé i amb energia, i a més a més he perdut pes. Totalment recomanable.
20 mayo 2023 6:59
Muy profesional, sabe escuchar al paciente y el trato es muy cariñoso y amable. Adapta sus consejos a mis preferencias al máximo y he conseguido resultados espectaculares de pérdida de peso.
17 mayo 2023 3:55
Molt contenta d'haver conegut a la Laia. Vaig començar amb un objectiu molt clar i concret i amb tots els seus consells vaig arribar-hi. Sempre atenta i adaptant-se a la situació personal de cada moment per poder seguir la dieta d'una manera fàcil i còmode. Seguiré amb ella durant molt de temps
05 mayo 2023 0:51
Es muy buena profesional, te orienta, te enseña, como llevar una alimentación sana, romper los mitos sobre alimentos que por las redes satanisa.
La recomiendo
20 abril 2023 22:39
En pocas semanas he conseguido eliminar la sensación de hinchazón cambiando algunos puntos de mi alientación y lo más importante sin pasar hambre y sintiéndome mejor! Gracias!
14 abril 2023 7:50
¡Gran profesional! Gracias al test de intolerancias y a sus pautas he aprendido a controlar aquellos alimentos que me sientan mal y me crean hinchazón. Ahora me siento mucho mejor y, a la vez, he podido perder peso de una manera adaptada. ¡Muchas gracias!
19 marzo 2023 21:03
Hace ya unos años que empecé a acudir a Laia y la verdad, muy contento y satisfecho con los resultados: conseguí mi objetivo nutricional en menos tiempo del que creía y lo mejor, sin necesidad de suplementos alimentarios.

Por motivos de saludo he tenido que volver a acudir a ella y en poco tiempo y siguiendo sus pautas, empecé a encontrarme bien de nuevo y volví a ver resultados pronto.

Mi experiencia por tanto no podría ser mejor, la recomiendo
11 marzo 2023 13:52
Estoy encantada! Me resulta fácil seguir las pautas de alimentación.
. Laia hace que todo sea muy sencillo y los resultados son inmediatos.
Gracias, gracias, gracias.
01 marzo 2023 19:33
Personalmente me funciona aliviando mis dolencias, con la auriculoterapia.no es milagroso pero me ayuda a vivir mejor con problemas crónicos, trato excelente. Animo que lo probéis
21 febrero 2023 20:36
Molt contenta amb la Laia. És una persona encantadora que parla amb tu i s'adapta a la teva necessitat. També fa molt la força de voluntat de cadascú però la companyia en el procés és molt important. Ella t'anima i et dona consells i està sempre disponible per ajudar-te amb qualssevol dubte?
01 noviembre 2022 22:35
La Laia és molt propera i comprensiva. Et proporciona receptes, menús i consells saludables i amb productes naturals.

Faig el seguiment nutricional amb ella i estic molt contenta, m'està ajudant a assolir els meus objectius i m'ensenya a organitzar-me i a canviar hàbits per sentir-me més saludable i millor físicament.

També he fet un curs detox amb ella i ha sigut una experiència molt positiva amb receptes i ingredients originals i boníssims que no et fan passar gana.
25 septiembre 2022 13:22
Sincerament, molt satisfactori. En menys de dos mesos, identificats els aliments causants de problemes digestius, pèrdua de pes, volum i greix.
En l'àmbit personal, tracte molt agradable.
Totalment recomanable. Gràcies, Laia.
16 agosto 2022 2:04
La Laia és una gran professional. S’adapta a la situació de cadascú. Gracies a ella estic millorant el meu estil de vida i millorant l’alimentació de tota la familia. Ben segur que sera beneficiós per la salut.
15 agosto 2022 13:11
Ja fa molts anys que conec a la Laia i he fet alguns dels Detox que fa. Super recomanable! A part, per primer cop he anat a la consulta amb ella i gràcies a les pautes alimentàries que m’ha donat, he aconseguit equilibrar la meva alimentació, desinflar-me i baixar de pes. És una gran professional!
09 agosto 2022 4:21
El trato con Laia es inmejorable. A pesar de mis inquietudes estoy perdiendo peso gracias a ella. Es una mujer muy cercana que consigue que llegues a los objetivos deseados.
Lo único que me queda decir enhorabuena es dar mil gracias y felicitarle por su labor.
09 julio 2022 1:00
Gran professional que t’ajuda i t’anima a incorporar nous hàbits saludables a la teva dieta i en definitiva, a la teva vida. Excepcional el treball que fa al seu instagram pujant receptes… DELICIOSES!
05 julio 2022 6:10
Totalmente recomendable como dietista. Amable, empatica, intenta hacerte la dieta facil, y la verdad estoy muy contenta. En 3 meses he perdido 7 kg, y nunca he conseguido esos resultados a pesar de hacer dietas supervisadas mas estrictas.
04 julio 2022 0:37
Ja he fet varis detox amb la Laia i estic encantada! El que més m’agrada és descobrir combinacions d’aliments i noves receptes que són super fàcils d’incorporar al dia a dia. Em sento molt millor i a més no costa res perque no pases gens de gana. En faré més, segur! Gràcies Laia!
03 julio 2022 19:05
Detox acabado con éxito! Gracias a lo fácil que es prepararlo con la lista de la compra, las recetas y el acompañiento que nos haces durante el detox.
Contentísisma con el resultado, el peso que he perdido y con las nuevas ideas que saco para poner en práctica a diario.
Muchas gracias! Excelente profesional!
29 junio 2022 3:10
Ha sido una semana fantástica siguiendo los consejos y los menus que nos ha facilitado Laia. Me ha resultado muy práctico y las recetas buenísimas. Gracias Laia por esta semana, tu buenhacer y seguimiento. Repetiré la próxima vez que lo propongas.
07 mayo 2022 17:48
He seguit la dieta Detox durant aquesta setmana i contenta de aprendre a fer combinacions de verdures, fruites i fruita seca. Plats complerts i saborosos. Et continuaré seguint per instagran i prendre nota del teus consells i continuar aprenent per cuidar la salut de la meva família. Gràcies
24 octubre 2020 15:52
He fet diferents Detox amb la Laia i m'han a anat molt bé. He descobert nous aliments, nous sabors i plats molt nutritius i fàcils de preparar. Després del detox he anat a la seva consulta i m'ha donat orientacions per introduir nous hàbits d'alimentació i noves receptes per introduir a la meva dieta habitual i que aquesta sigui compatible amb el menú de la meva família.
09 octubre 2020 19:50
La Laia és una persona genial, super propera i atenta! Porto poc temps seguint els seus consells i pautes nutricionals i ja he notat un gran canvi, la veritat estic encantada. Jo fugia del concepte dieta perquè el que vull és crear hàbits i millorar la meva salut i se que amb ella vaig per bon camí.
22 septiembre 2020 20:52
Porto poc temps seguint les recomanacions de la Laia i sincerament hem noto molt millor, ja no em noto inflada i ja no tinc acidesa per la nit. A més a més, gràcies a la seva pàgina web i sobretot el seu Instagram és molt fàcil agafar idees i apendre receptes saludables! Moltes gràcies Laia!
08 septiembre 2020 22:04
Asesoramiento nutricional online de calidad, yo en poco tiempo he notado mejora en las digestiones y una bajada de peso notable. Animo a los que duden del asesoramiento a través de videollamadas a probar ya que el trato es próximo i eficiente.
03 septiembre 2020 3:56
He llegado a la consulta con 113kg y en 2 semanas, siñendome al plan nutricional he perdido 2 kg, estoy muy feliz y agradecida porque mi autoestima estaba muy deteriorada, pero gracias al plan, hoy estoy motivada e ilusionada.
17 agosto 2020 8:33
Em vaig sentir estafat, vaig pagar 60e per una primera visita on bàsicament se'm va dir que menges verdura i se'm va donar una sèrie d exercicis realitzats per una persona que ja està a youtube de forma pública i gratuita.
16 agosto 2020 22:38
Contentísima con mi plan nutricional y con Laia, es una persona muy comprensible que se adapta a lo que necesitas y siempre está ahí a pie de cañón cuándo tienes algún bajoncillo.
Gracias Laia por qué haces las cosas muy fáciles!
22 julio 2020 20:55
He probado varias nutricionistas en estos últimos años, hasta que me recomendaron a Laia, y ha sido la mejor elección, le pone un empeño increíble a lo que hace, y yo no puedo estar más contenta con el resultado que estoy obteniendo. Muchas gracias por todo!
24 junio 2020 8:24
M'ho va fer molt fàcil. Va trobar els aliments que no se'm posaven bé. Consells pràctics i efectius. Molt aconsellable
17 mayo 2020 2:44
Gracies a la dieta i pautes que m'ha indicat la Laia estic aconseguint perdre pes, simplement canvian els habits i seguin els seus consells, i em va molt be.
A mes al seu canal d'instagram et diu meneres de cuinar i penja les receptes.
GENIAAALLL!
11 mayo 2020 5:26
La Laia m’està ajudant a aconseguir el meu objectiu de perdre pes i a canviar els meus hàbits per tenir una dieta més saludable. Gràcies Laia!
07 mayo 2020 9:21
Es un gust quan et trobes amb professionals així. Es nota que li agrada i que sap en el què treballa, és propera i empàtica. La Laia m’ha ajudat a crear i redirigir una dieta adequada per la SOP. I el més important, a entendre com funciona l’alimentació en el meu cas en particular, i tractar el problema des de l’arrel per reiniciar amb bon peu. Molt recomanada per aquelles noies/dones que tenen SOP (problemes amb l’acné, pèrdua de pes, etc.). Superrecomanable!
04 mayo 2020 7:50
Muy contentos y mas viendo la evolución de Gerard que está poco a poco consiguiendo lo que estábamos buscando que perdiera peso mil gracias Laia
24 abril 2020 15:49
M’està anant molt bé! Canviant els habits completament i aprenent cada cop més com gestionar els apats.
09 abril 2020 22:07
Quan vaig arribar a la consulta de la Laia, tenía sobrepès per hipotiroidisme, i gràcies a les pautes marcades a la dieta, estic aconseguint aprimar-me fins arribar quasi al meu pes abans del hipotiroidisme. Estic molt agraída pel seu ajut.
02 enero 2020 4:53
Hace unos meses, decidí que ya era hora de perder un poco de peso.
Tras buscar concienzudamente a través de internet y animada por las excelentes críticas que había sobre Laia, me puse en sus manos. A día de hoy no puedo estar más contenta de mi elección. Con grandes dosis de fuerza de voluntad y algunos sacrificios por mi parte (pues milagros, pocos) y con la profesionalidad y la pasión que pone Laia en su trabajo, el resultado es sorprendente.
Nos queda aún camino por recorrer, pero sé, que juntas llegaremos al final del mismo.
Laia mil gracias por tu inestimable ayuda!
01 diciembre 2019 14:33
Genial! M’està ensenyant a canviar hàbits, vaig perdent, sense passar-ho malament. Amb bones pautes per canviar hàbits i apendre a menjar sa. Gràcies!
18 octubre 2019 20:27
Visité a Laia por intolerancias alimentarias y bajar de peso. Descubrió intolerancias que no sabia y ahora me encuentro muy bien y ademas estoy bajando de peso. Estoy muy contenta con los resultados.
13 octubre 2019 5:34
Estoy encantada con Laia te propone comidas frescas y muy sanas te acompaña en tu dieta y te ayuda en todo,

Llevo poco tiempo y el resultado es magnífico, y monte cuesta nada seguir sus pautas, totalmente recomendable
28 septiembre 2019 2:56
Me ha ayudado muchísimo con mi problema hormonal e intolerancias. Es una persona agradable y profesional. Me gusta tener a Laia como nutricionista. Estoy contenta de mis progresos.
20 septiembre 2019 10:57
Molt contenta dels resultats i els bons consells nutricionals que m ha donat la Laia! Gaudeixo de menjar sa! Enganxa i tot! Moltes gràcies!
19 agosto 2019 9:35
Tracte molt proper i consells personalitzats, la veritat és que estic molt content i porto la meitat de la feina feta. Amb voluntat i la seva ajuda aconseguiré el meu objectiu.
13 agosto 2019 19:59
Ha estat una experiència genial, ja que no només hem assolit als objectius que ens vam proposar, sinó que he solucionat els meus problemes gastrointestinals i, el més important, he adquirit uns hàbits molt saludables vers la meva alimentació. He aprés a menjar. Gràcies Laia!
24 julio 2019 14:41
Feia molt temps que no aconseguia trobar l`equilibri correcte entre el menjar, la dieta, el baixar pes. Fins que vaig trobar a la Laia, que em va ajudar a aconseguir encarrilar-me en el bon camí alimentari. Desde fa 2/3 mesos que menjo sense atipar-me, menjar bo, natural, gràcies als consells i planificació que em va proposar.
Tot i que queda un llarg camí per arribar a l`objectiu de pes, crec que amb la seva ajuda ho aconseguiré!
Recomenable 100%
08 julio 2019 10:57
Genial poder fer el seguiment per aprendre a menjar saludable amb la Laia, aprens receptes i es pot portar molt bé mentres aprens a menjar bé.
03 junio 2019 1:36
Amb l’ Assessorament de la Laia, seguint cadascuna de les seves recomanacions, he aconseguit els objectius de pes, i el que es mes important, la meva salut es molt millor ara. Tenía intoleràncies a alguns aliments, i amb una prova ho va detectar. Gràcies a la Laia he incorporat a la meva dieta els aliments correctes.resultat? Bye bye intoleràncies. Amb la Laia, descubriràs un nou món de ingredients per, receptes plenes de color.i. Gràcies Laia!
19 mayo 2019 7:04
La laia m'està fent un seguiment ja que després de l'embaraç se'm havien quedat uns quilets de més.la veritat és que estic encantada.amb 4 consells i una dieta equilibrada estic perdent aquests quilets sense passar gana.us ho recomano!
01 mayo 2019 5:13
Vaig anar a la dietista perquè tenia problemes amb la intolerància d'alguns aliments i perquè jo estava convençuda que els meus àpats no eren equilibrats. Gràcies a la Laia he tornat a tenir ganes de fer-me el dinar i el sopar, són plats molt bons i ràpids i ja tinc la meva intolerància controlada.

Recomano 100% passar-se a veure a la Laia si tens algun dubte.

Oblida't de dietes màgiques i aprèn a menjar de forma sa i sobretot deliciós!
24 abril 2019 2:36
Molt bona experiència i molt bons resultats.
Gràcies a la Laia estic aconseguint recuperar el meu pes i estic aprenent a menjar millor.
Gran professional, molt propera i atenta.
20 abril 2019 8:01
He fet el detox de Nadal dels 7 dies i l’experiència ha esta bonissima! Gran assessorament de la Laia i ara esperant el pròxim per les noves experiencies.
04 abril 2019 16:31
Aunque he empezado hace poco, dos semanitas, estoy muy contenta con el cambio que estoy notando en mi cuerpo. El test de intoleráncia, las pautas y consejos de Laia me estan ayudando a bajar de peso y sentirme mejor. Muchas gracias Laia!
27 marzo 2019 7:29
Muy contenta de haber encontrado a Laia, llevaba mucho tiempo que no me encontraba muy bien, muchos problemas estomacales, hinchazón y muchas aftas bucales, y desde que he empezado con ella, hemos realizado el test d'intolerancias, he echo un cambio alimentario, y me encuentro mucho mejor, y poco a poco voy bajando esos quilos que cogí con toda la medicación que me dieron en su momento.
Un placer dejarse aconsejar con ella, ya que se adapta mucho a cada persona y muy feliz con este cambio de alimentación.
Espero llegar a mi objetivo y tenerlo como pauta para siempre:)
25 enero 2019 21:44
La meva experiència es excepcional. Amb la Laia estic aprenent uns hàbits d'alimentació saludable per mi i per la meva família.
22 enero 2019 23:03
Con Laia he aprendido a comer bien. Me siento mucho mejor, más deshinchada y comiendo platos riquísimos. Tiene mucha creatividad. ¡Estoy encantada de haberla conocido!
14 enero 2019 19:56
Molt contenta d'haver-me posat en mans de la Laia. Pateixo diverses intoleràncies i després d'un mes seguint les seves pautes em trobo molt millor. El canvi es va notar des del primer dia!
19 diciembre 2018 13:03
Molt contenta d'haver trobat a la Laia. M'ha ajudat molt amb la transició a una dieta vegetariana equilibrada i apta per rutines d'entrenament físic diari. A més, ha sigut una gran ajuda per aconseguir combatre l'anèmia mitjançant una alimentació conscient. Altament recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: