11 mayo 2023 1:47
Grandes profesionales calidad, comfianza y asesoramiento fenomenal, si les contratas repites sin duda alguna
19 diciembre 2022 23:04
Curosos, impecables i molt i molt detallistes. Molt contents amb ells després de muntar-nos gairebé tot el nostre pis. Tant la Verònica com en Francesc i tot el seu equip són uns grans professionals i de total confiança.
03 diciembre 2022 23:24
No es el primer cop que treballo amb ells i ja es la tercera habitació que ens fan, grans professionals que et donen solucions amotllant-se al espai que tens per petit que sigui.l'Habitació ha quedat fantàstica! I l'entrega, molt ràpida! Moltes gràcies!
21 noviembre 2022 19:47
Ens plantejàvem en no fer la ressenya, però crec que hi estem obligats.
La nostra experiència no ha sigut bona, aquesta anava a ser l’última cuina que faríem per a nosaltres i degut a la manca de comunicació entre els treballadors, ha quedat amb errors, maca però mal acabada.
Han sigut un cúmul de coses, el sòcol que no arribava als mobles i ens deien que era normal, per falta d’aquesta manca de comunicació ens hem quedat sense raconer extraible (cosa que estava pressupostat), es van queixar perquè no vam comprar els electrodomèstics a ells, i després de cobrar la instal·lació no ho van fe bé.
Vam tenir de trucar a un professional d’un altre empresa que va estar 2 hores per arreglar el rentavaixelles que era encastat i que no van saber o no van voler instal·lar correctament, bàsicament no es podia obrir, a part del forn (esta tot en una columna) que també tocava amb la paret (i ens deia el Francesc (Muntador/Fuster) que era un espai petit i que o tocava a un lloc o a un altre.que, que volíem!), i aquest professional extern que vam trucar ho va tenir de desmuntar absolutament tot per a que quedés bé, i sent el mateix espai ho va poder arreglar, d’aquí la professionalitat i les ganes de fer les coses ben fetes.
El Francesc (Muntador/Fuster) de l’empresa ens va fer sentir malament com si a sobre els culpables de les seves errades fóssim nosaltres, i que si hagués sabut que era un 2º sense ascensor no ho hagués fet! I van ser ells qui van venir a prendre mides!
Ara mateix i desprès de tants mals de cap i anades i tornades estem contents amb la cuina, però no els recomanaríem mai, sobretot per les formes.
11 junio 2022 12:25
Excelente. Nuestra experiencia ha sido excelente. Relación calidad - precio imbatible, atención personalizada y profesional 100% con los mejores consejos por parte de Verónica. Todo un descubrimiento y desde luego un acierto.
23 marzo 2022 15:37
Hem fet una reforma integral d’una casa i ha estat fantàstic treballar amb tan bons professionals. Estem encantats del resultat, de tota la ajuda durant tot el procés i ens hem sentit molt acompanyats. No podem estar més contents d’haver-vos triat.
31 agosto 2021 1:44
Molt satisfets amb el servei, la compra i les recomanacions de mobles per a qualsevol estància de la casa. A més, la noia que ens va atendre és molt amable, t'explica tots els dubtes que puguis tenir i et dóna moltes idees.
09 agosto 2021 20:35
Magnífica qualitat dels materials i excelent assessorament en disseny d'espais. Gran compromís i servei. Totalment recomanable.
04 enero 2021 8:13
Encantados con los resultados de nuestra transformación en cocina.un nuevo sistema de no tirar racholas muy rápido y práctico.tienen infinidad de materiales.en 8 días tuvimos una cocina actual y muy practica.precios muy competentes.sin duda recomendable 100%. Mirar imágenes en Instagram
20 julio 2018 3:24
Hem muntat amb Disseny in deco una habitació infantil. La propietària ens ha donat molt bones idees i ens ha fet planols i imatges en 3D de l’habitació.
Els mobles son de qualitat i disseny. Estem super contents amb el resultat, així que repetirem en aquesta botiga!
Moltes gràcies!
10 junio 2018 12:19
Ens han fet tot el mobiliari de la nostra tenda i el resultat ha estat execel.lent, els recomano plenament
15 abril 2018 2:58
Hicimos la habitación de nuestro hijo y estamos muy satisfechos con la excelente calidad de los muebles Lagrama que escogimos, y el impecable servicio de Verónica. Totalmente recomendable.

Escribe una reseña



Calificación general: