03 marzo 2024 0:25
Fantástico! Mi hija y mi pareja hicieron la vía ferrata y salieron súper contentos, fue divertido, emocionante y con picos de adrenalina y vértigo que agradecieron mucho, era nivel iniciación pero k2 y cosas de k3, repetiremos sin duda con David que fue muy amable, simpático y familiar como si nos conociera de siempre y eso se agradece porque te da tranquilidad y confianza,muchas gracias
17 noviembre 2023 21:59
Una pasada! Fuimos con David a hacer nuestra primera vía ferrata. No solamente nos sorprendió la actividad en sí, sino hay que felicitarle también a él, un gran guía y una persona muy agradable.
Totalmente recomendable
05 septiembre 2023 5:42
Ha sigut una experiència molt divertids per fer amb grup. Un paisatge per Núria espectacular acompanyat sempre del bon rotllo i seguretat d'en David. Molt recomanable i molt contents, tornarem segur
31 agosto 2023 1:16
En David un crack! Molt simpàtic i et fa sentir segur en tot moment.
Ens ho hem passat molt bé!
Repetirem!
18 agosto 2023 23:02
¡Lo pasamos genial con David! A pesar del agua dulce y los niños reacios, ¡David mostró paciencia y buen humor! ¡Es un gran profesional! Gracias a ti!
04 agosto 2023 12:05
Molt bona activitat i fantastic el coordinador de l'activitat, David, esta pendent 100%, es molt amable i simpàtic. Amb els nens molt be també. Ha sigut un plaer, qian tornem a la Garrotxa no dubtarem a tornar a contactar. Es nota que hi posa cor i ganes.
Moltes gràcies.
29 julio 2023 0:17
Muchas gracias a David y Jordi, pasamos un día excepcional, el buen humor, las risas y los magníficos paisajes estuvieron presentes durante toda la jornada. La sorpresita del final fue más que de agradecer. Recomiendo encarecidamente esta experiencia, inmejorable relación calidad-precio.
14 julio 2023 19:09
Te aconsejo que contactes con David con los ojos cerrados, conoce muy bien todos los rincones de la Garrotxa (Girona) y es un experto en su campo, inspira confianza y es muy profesional, nunca tiene prisa y te ríes todo la hora de relajarse para disfrutar de la naturaleza que tenemos en esta magnífica región. Realiza salidas programadas en Francia.
02 julio 2023 23:06
Gran experiencia de barranquismo con David!
Desde la cálida bienvenida hasta la sorpresa final, nuestro grupo de 8 en diferentes niveles aprovechó su contagioso buen humor, su organización profesional, su equipo casi nuevo y las muchas fotos asociadas a un recuerdo imperecedero.
Lo recomiendo con los ojos cerrados!
Muchas gracias Davidos!
12 febrero 2023 4:41
Una súper experiència. En David et fa tenir molta confiança en tu mateix. A més, és un al·lot molt divertit. El final de l'experiència. Una molt grata sorpresa quan acabes un repte així!
24 enero 2023 10:19
Super chula está vía ferrata. Pasando por el interior de una pequeña cueva. Muy recomendable para quien busca cierto nivel de dificultad. Y gracias David!
11 diciembre 2022 22:27
Una experiència inoblidable i 100x100 recomanable. Guia molt professional i materials de molt bona qualitat.

Si vols passar una bona estona amb amics o família no dubtis a contactar amb dmocions! Aventura i riure garantits!
26 noviembre 2022 8:21
Ha estat una molt bona sortida, hem fet el barranc del Llec, i en David ens ha fet disfrutar d’allò més!
07 noviembre 2022 6:42
Ha estat un dia genial! En David ens ha fet la via ferrata molt agradable. Molt bones indicacions i gran capacitat per desbloquejar a algú inexpert en mig de la via. Gràcies! Ens hem sentit molt ben cuidats. 100% recomanable!
29 octubre 2022 3:07
Experiencia 100% recomendable. Fue mi primera vez haciendo barranquismo. Hicimos el Salto del Grill en Queralbs y bajamos por el río Freser y nos sentimos seguros en todo momento. Hicimos rappel, saltos y descensos de 40 metros. David (super simpático) nos dejó el equipo necesario y nos acompañó durante todo el recorrido. Nos explicó todas las actividades muy bien y la pasamos genial! Ya estamos esperando la siguiente salida.
21 octubre 2022 9:44
Hem fet una sortida 5 companyxs de feina i ens van portar al Salt del Grill i un tros del Freser. Ha estat molt divertit. El guia simpàtic i súper atent amb totxs nosaltres. El material que ens han facilitat és de qualitat i ell ha vetllat tota l'estona per la nostra seguretat. El paisatge és espectacular i amb la companyia i aquesta guía, un dia inoblidable. Moltes gràcies, David!
19 octubre 2022 22:19
Fantástico es quedarse muy corto. Hizo que mi familia (y en particular el enano) disfrutase como nunca. Un profesional de primera. Divertido, constantemente pendiente de todos, con un equipo impecable. 20 sobre 10 merece
12 octubre 2022 1:12
Era la primera vegada que fèiem una via ferrada. Estàvem un xic espantats. La professionalitat de’n David va fer que disfrutèssim de l’experiència
Cal destacar que anàvem amb uns equips que ems donàven molta seguretat
Merci David.
Repetirem segur
05 octubre 2022 17:23
Una experiencia de barranquismo genial! La disfrutamos mucho. Agradecer a David su simpatía y la ayuda que nos prestó en todo momento! Muy recomendable!
03 octubre 2022 20:21
Hem fet l'activitat de barranquisme del Freser Inferior en família, dos adults i un nen i una nena de 12 anys. Una activitat molt recomanable i molt emocionant.
En David, el nostre guia, ha estat un 10. Súper professional i amable. Ha tingut molta paciència amb nosaltres i en tot moment sabia com ajudar-nos i alhora que ens ho passéssim bé, fent que l'aventura fos emocionant al màxim. El vermut final quan hem arribat als cotxes ha estat un detallàs. Repetirem seguríssim!
01 octubre 2022 0:40
Vam ser un grup de 5 que haviem fet algun barranc molt fàcil i que no teniem ni idea de quin escollir per aquest any. Ens va recomanar el Salt del Grill i el Freser inferior i va ser molt bona opció!
Les explicacions que dóna en David són molt clares, sempre vetlla per la seguretat de tot el grup i t'encoratja quan t'atabales:)
Si no vols saltar, sempre hi ha una alternativa. Això em dóna confiança perquè sé que no em bloquejaré ni faré res que no vulgui fer.

Moltes gràcies David, ja ens estem mirant dates per fer un altre barranc amb tu!
14 septiembre 2022 12:52
Una nueva actividad y una nueva reseña. Porque la merece. Sí en el barranco creía que era 20 sobre 10, en la ferrata David se multiplica. No ha dejado un solo momento de estar pendiente de nosotros y constantemente alegre. Ha conseguido que mi enano perdiese el pánico a las alturas y que confiarse en él. Y que yo me despreocupase totalmente. Total y absolutamente genial. Te recomendaremos, no lo dudes.
14 septiembre 2022 8:45
Una gran experiència de Barranquisme amb el David.

La meva parella i jo hem gaudit moltíssim d'aquesta aventura. En David, proper i simpàtic des d'un bon principi, és un súper guia. Seguretat per davant de tot però buscant les màximes emocions que ofereix el riu.

Gràcies per les super fotos i les petits detalls que mostren la passió que té per la seva feina.

Recomanable 100x100
10 septiembre 2022 22:35
Ha estat una experiència única i molt recomanable per a tots els públics! Un gran dia amb Dmocions!
20 junio 2022 7:06
Très bonne expérience avec David!
Super guide, très agréable et très professionnel à la fois. Des parcours de Via Ferrata et Canyoning magnifiques et avec des lieux et des points de vue exceptionnels! Je le recommande à tout le monde.

Muy buena experiencia con David!
Muy buen guía, muy agradable y muy profesional a la vez. Recorridos de Vía Ferrata y Barrancos estupendos y con lugares y vistas preciosas! Le recomiendo a todo el mundo.
08 mayo 2022 4:16
La experiencia es de 10, pendent de tu de preocuparse com et va en tot moment y donan anims y ferte creure que tu pots.
Esperant el moment de poder gaudir de una altre diada molt bonica.
26 abril 2022 20:36
Experiència increïble amb una persona perfectament qualificada, i amb una total seguretat! Molt recomanable!
10 abril 2022 10:17
Molt gratificant. M'ha fet sentir molt segira en tot moment.
Desitjant repetir.
08 abril 2022 7:21
Molt bon professional, bon acompanyant i guia, sempre atent a les necessitats durant l’activitat. Molt recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: