18 marzo 2024 20:28
Muy profesional y amable
Tienen todas las tallas en todos los artículos. Te sientes como en casa
18 marzo 2024 13:00
Personas maravillosas,excelente trato,y profesional. Tienen marca propia de bańo diseńos exclusivos y gran calidad … os la recomiendo sin duda alguna…
22 agosto 2022 12:58
Finalment he trobat un bikini que hem queda perfecte! M’han assessorat molt bé i tenen roba de molta qualitat. Una botiga de les de sempre. Molt recomanable.
02 agosto 2022 6:08
Màxima qualitat en tot rl que tenen. La Montse es super amable i si no te alguna talla sempre la demana. Fa molts anys que sóc clienta pel bon tracte i el bon producte.
23 diciembre 2021 16:22
Contenta amb l'atenció i els resultats. La Montse molt atenta i professional. No és barat, però trobes el que necessites.
20 diciembre 2021 18:27
Per fi he trobat una corseteria on em sento còmoda i trobo el que vull!
Jo tinc una talla bastant gran de sostenidors i normalment a tot arreu sempre m'ofereixen els típics colors blanc, negre i visó, i em donen poques opcions per triar.
Aquesta botiga per mí és el paradís!
Aquí tenen sostenidors i conjunts de colors i dissenys originals, macos, cómodes i atrevits, per totes les talles. I si no ho tenen en aquell moment, t' ho demanen per catàleg i t'ho porten en poc temps.
Els preus no són econòmics, però s'ha de dir que t' ofereixen molt bones marques i productes de gran qualitat, com per exemple Anita i Primadonna, que duren molt temps en òptimes condicions sense renunciar a un bonic disseny.
La propietària és super agradable, molt empatica i propera i és preocupa per trobar-te el que busques i si és necessari et fa els arranjaments que necessitis.
En mí ja teniu una clienta fidel!
18 diciembre 2021 10:17
Molt car, al final vaig sortir amb 4 peces pero no el que volia, vaig tornar als 10 min pq no estava segura de la compra/preu i sorpresa no retornen diners, un vale, no se q comprare pq tot car i a finals de gener rebsixes 0 vsig pagar preu normal. Ja ho fare servir pero no era per res el q buscava. A part del preu q vaig pagar excessiu. No crec que torni.
12 diciembre 2021 4:59
Corseteria del barri. Tenen molta varietat i si no trobes exactament el que voldries, t'ho busquen. A més tenen costurera i va molt bé. A mi m'adapten els sostenidors si cal. Fa molts anys que hi vaig. És molt amable.
04 diciembre 2021 19:01
Expertos en corseteria que llevan toda la vida en el barrio. Montse es una gran profesional que sabe aconsejarte el sujetador que mejor se adapta a ti. Tienen marcas como Andrés Sardà y Calvin Klein que me encantan.
Sin duda siempre acudo allí cuando necesito renovar mi ropa interior porque a parte de mucha variedad, Montse es suuuuuper encantadora!
11 diciembre 2019 23:11
Servicio personalizado, muy profesionales. Especialistas en tallas grandes. Si buscas bikinis para tu talla los encontrarás
17 noviembre 2019 11:36
Molt bon tracte i atenció com de tota la vida. El preu és elevat. Estic contenta d’haver trobat el que buscava, però.

Escribe una reseña



Calificación general: