26 febrero 2024 2:50
Tengo horarios súper difíciles y Sara se preocupó para buscarme sitio como fuera y atenderme súper bien. Estoy muy agradecido!
29 enero 2024 20:52
Trato recibido inmejorable por todo el equipo, en especial Gisela la osteopata pediátrica. Estaré siempre agradecida.

Gracias
26 enero 2024 1:20
Desde mi primera visita a DotSalut, quedé profundamente impresionado con la profesionalidad y la atención al detalle del equipo. La experiencia de osteopatía fue reveladora, no solo aliviando el dolor inmediato sino también ofreciendo soluciones a largo plazo para mi bienestar general. Además, las plantillas personalizadas han sido un cambio de juego para la comodidad y el soporte diario de mis pies. Estoy muy satisfecho con los resultados y recomiendo sin reservas sus servicios a cualquiera que busque mejorar su salud y calidad de vida.
22 marzo 2023 3:05
El meu centre de confiança desde ja fa 3 anys. Gran equip professional que es complementen els uns als altres. Molt bona atenció personal i individualitzada, a casa estem molt contents!
29 junio 2022 22:00
Vaig tenir sort amb una cita que es va cancel·lar. Les meves lumbars ho van agraïr. Feia un temps que m'estaven avisant que alguna cosa no anava bé. Professionalitat i els millors consells per mantenir-nos saludables Gracies Dani Dot i tot l'equip. Avui ja he tornat, com cada matí, a la piscina.
26 junio 2022 20:50
Hi he hagut d'anar diverses vegades, i en recomano totes les especialitats del centre. Des de la fisioteràpia, podologia o osteopatia m'han solucionat els problemes dedicant-me el temps que feia falta a cada sessió, i no cenyint-se a les agulles del rellotge.
A més, tenen un tracte exquisit.
Recomanat al 100%
30 agosto 2021 23:58
Molt bon servei i tracte, excelent resultat del tractament que vaig seguir, recuperat! Molt bons professionals. Molt recomanable.
02 diciembre 2019 1:22
Estuve lesionado por más de 5 meses, haciéndome pruebas de todo tipo para que distintos traumatólogos no me pudieran dar un alivio a mi dolor, y menos aún poder volver a correr. Después de 1 mes con tratamientos de masajes y otras técnicas de recuperación punteras en el campo de la fisioterapia como el uso de máquinas como la indiva, no solo pude aliviar el dolor, sinó que pude volver a correr y a competir de nuevo! Es un centro médico 100% recomendable al que voy a seguir acudiendo, no solo por las prestaciones de las técnicas de las que disponen, sinó también por el gran trato personal que tienen contigo!
20 noviembre 2019 14:02
Vaig venir fa molts mesos buscant un resposta a una lesió a la qual no m'havien trobat cap solució. Va ser aquí on tot va canvia. Gràcies a les noves tecnologies i tècniques de fisioteràpia que apliquen a DotSalut, em van permetre curar la lesió i seguir endavant amb la meva carrera atlètica.

Des de llavors, he estat al seu costat, amb un equip marevellós disposat a ajudar-te en tot. Tots ells m'han acompanyat en aquesta gran temporada i m'han ajudat a complir el meu objectiu, formar part de l'equip de la Selecció Espanyola i competir en uns Europeus.

La professionalitat i el tracte són excel·lents. Es nota que estic en molt bones mans. Qualsevol dubte te'l resolen i tenen una gran varietat d'especialistes i activitats fisioterapèutiques. Molt recomenable.

Gràcies per fer-ho possible.
17 noviembre 2019 9:34
Fabulós equip humà, jove i amb experiència, a l’avantguarda dels últims descobriments i tractaments del cos, el recomano 100%.
03 noviembre 2019 8:30
Recomanable al % no tant sols pq t'alleuja el dolor sinó que et fa un estudi del desajust i el tracta des d'arrel. Així és la única manera de curar la tendinitis, contractura, cansament. Sí busques un osteòpata Dotsalut és la teva sol•lució! A més està a l'última en quant a tecnologia i tractaments moderns. M'han tractat des del típic massatge descontracturant, punció seca de sobrecàrrega severa, ossos trencats i reeducar moviments plantats i articulars. Bravo DotSalut!
30 octubre 2019 10:39
Ja són molts anys anant a que em tracti aquest equip de professionals i la veritat és que només puc tenir paraules d'agraïment ja que sempre han trobat la millor tècnica o teràpia per recuperar-me de les meves lesions. Molt recomanable tant per professionals de l'esport i/o alta competició, per gent que no faci esport, o també els que fem esport de lleure, simplement per passar-ho bé. Gràcies Dani i a tot l'equip de Dot Salut!
29 octubre 2019 13:47
Un servicio inmejorable. Un trato exquisito y unos conocimientos sobre lo que hacen realmente buenos. Siempre que he ido con problemas graves han sabido encontrar el causante y la solución. Más que recomendable.

Escribe una reseña



Calificación general: