10 octubre 2023 1:29
Todo perfecto! Gran profesional y gran persona, es como si no estuviera i captó todos los instantes bonitos mucha paciencia tubo conmigo jaja gracias yurian!
12 julio 2023 3:59
No podem estar mes contents de com ens vas tractar i de tots els moments que vas fotografiar! Sense cap dubte un 10!
28 mayo 2023 3:11
Estem encantats amb el treball del fotògraf Yurian, Volem destacar la seva professionalitat i dedicació en capturar els moments més importants del nostre gran dia 23/04/2023.
Les seves habilitats creatives ens van deixar impressionats.
Les fotos són d'una qualitat excepcional i ens emocionem cada vegada que les mirem. A més a més, la seva presència discreta i amable va fer que tots ens sentíssim còmodes i naturals durant les sessions.
Gràcies per immortalitzar els moments més preciosos de la nostra boda de manera tan magnífica. Sens dubte, et recomanarem a tots els nostres amics i
familiars
Moltes gràcies!
08 noviembre 2022 17:25
La nostre experiència amb DQFoto ha estat una gran sorpresa per la qualitat i el tracte excel·lent que se'ns ha ofert; estem CONTENTÍSSIMS! En Yuri és un fotògraf professional i proper, amb qui és fàcil posar-se d'acord. Té molt bon ull per copsar els millors moments i per fer-te sentir còmode davant la càmera (que no sempre és fàcil), el resultat són unes fotografies fantàstiques i naturals del dia que quederan com un record inesborrable. Les fotos van arribar ràpid, amb un molt bon treball d'edició al darrere, totalment recomanable i esperem tornar a requerir dels teus serveis en una altre ocasió! Gràcies per tot!
26 octubre 2022 12:08
Ha sido una magnífica experiencia haber tenido a Yurian en nuestra boda. Sin duda ha hecho un trabajo perfecto y estamos muy contentos con el resultados. Fotos muy naturales y momentos especiales captados por su camara.
18 julio 2022 11:33
El millor fotògraf que podiem haver tingut! No voliem fotos forçades i buscàvem espontaneïtat, i se'ns dubte així ha sigut!
Les fotos són increïbles, ha captat cada instant amb una màgia increïble!
04 julio 2022 14:44
En Yuri va venir a fer-nos les fotos el dia de la nostra festa, un casament informal, i ens ha encantat! Les fotos són una passada, amb molta naturalitat i es transmet l’esperit de la festa.
17 marzo 2022 7:00
Es un gran profesional y muy cercano. Capta momentos inimaginables y cariñosos. Todos los invitados nos hablaron de él y de como está siempre en todo. Tenemos fotografias preciosas y únicas y especiales que immortalizan momentos preciosos e increibles.
Gracias por ser original, cercano y excelente vocacional y profesional.
16 enero 2022 22:41
Fotos muy buenas, muy profesionales y muy bonitas, de muy buena calidad. Lo contratamos para nuestra boda y estamos súper contentos. Estuvo por allí y casi ni notábamos que estaba, sin embargo, hay fotos de todos los momentos, no se le escapó nada, y las fotos son muy buenas, y las hemos recibido súper rápido, una pasada, estamos encantadísimos con él y lo recomendamos a todo el mundo!
30 noviembre 2021 13:56
Fotos increïbles d'un dia inoblidable. En Yuri va ser molt atent amb nosaltres i sensible a tot el que va passar el dia del nostre casament. Les seves fotos ho demostren. Sap apreciar tots els detalls i fer la foto en el moment just. Gràcies per deixar-nos un record tan valuós.
18 noviembre 2021 20:41
Magnífic! Molt atent, un gran professional i estava pendent en tot moment! Ens va ajudar en tot el què ens feia falta i va ser molt còmode tenir-l’ho com a fotògraf!
Va capturar els moments més màgics i les sorpreses que van anar sorgint, a la perfecció. Durant tot l’enllaç es va saber moure discretament entre la gent i el resultat final és ESPECTACULAR! El recomanem 100%!
07 octubre 2021 13:54
Yurian es un chico que a parte de ser profesional, te lo pone facil en cuanto postureo en tu dia! No son las tipicas fotos con topicazo en una boda. Salen improvisadas, en qualquier momento importante y especial, muy espontaneas y tiernas a la vez. Las fotos salen con otra perspectiva y vision! Y el resultado es espectacular e increible. Nosotros hemos salidos encantados. Y seran un recuerdo para toda la vida. Yo lo recomiendo 100%.
23 agosto 2021 11:52
Molt bon treball de Yurian! All the photos are beautiful yet natural and taken in an extremely friendly atmosphere! We will definitely ask him again to photograph other important events in our lives:) We strongly recommend Yurian.
15 julio 2021 6:47
La veritat es que ens va sobtar positivament, molt professional i al mateix temps molt proper a nosaltres. Les fotos i el treballa final va ser de matrícula!
14 julio 2021 21:42
Gran fotógrafo y fotos espectaculares supo captar con todo detalle todos los momentos de la boda, las fotos nos dejaron sin palabras se nota la profesionalidad y la dedicación, recomendable 100% precio excelente.
26 agosto 2020 3:01
Il miglior fotografo conosciuto! Basta guardare le sue foto per rendersene conto. Super raccomandato! !
28 agosto 2019 16:57
DQ foto hizo un reportaje precioso de nuestra boda. Estamos muy contentos del resultado y sobre todo de su trato amistoso y amable.
El precio, una vez viendo el resultado, es muy aceptable. ¡Lo recomendamos!
24 agosto 2019 9:47
Sin Yurian todo hubiera sido diferente.

Al principio no teníamos del todo claro si contratar este servicio en nuestra boda, de la manera que funciona el mundo actual, todo es tan inmediato, las fotos, las redes sociales.pero queríamos saber su opinión y nos encontramos para comentar-lo.
Nos entendimos desde el primer minuto, captó nuestras necesidades y sin muchas palabras vió todo lo que queríamos, así que lo tuvimos claríssimo.
Ahora, cuándo miramos las fotos, sabemos que sin él todo hubiera sido distinto.
Yurian sabe ver y mirar cosas que el resto de la gente no ve.
En el fondo, el fotógrafo, en el día de tu boda, se convierte en tus ojos: tu, no puedes estar pendiente de todo, de tus invitados, de como de preciosa es la cena aperitivo que ofreces, de las mil flores, de los amigos pasándolo en grande, de los familiares emocionadissimos, de la luz del día haciendo su viaje natural.pero él sí.
Él lo have con una elegante discreción y poquito a poco se va convirtiendo en un invitado más, y además no uno qualquiera!
En resumen, después de nuestro gran dia, nos ha quedado un álbum precioso con todas las fotos que queríamos tener, dónde salíeramos nosotros con todos los invitados, los abuelos, los amigos.
Y paralelamente nos ha quedado un álbum lleno de momentos super preciosos e íntimos de cada uno de los invitados, pequeños instantes y emociones que sólo Yurian puede convertir en imagen.

Gracias DQ foto, si nos volvieramos a casar tu estarías seguro!

***

Sense en Yurian tot hauria estat diferent.
Al principi no teníem massa clar si contractar aquest servei, de la manera que funciona el món avui en dia.tothom va amb telèfons que fan fotos, tot és tan immediat.les xarxes socials, la difusió del dia a dia.però voliem saber la seva opinió i ens van trobar per parlar-ne.
Ens vam entendre des del primer moment, va captar les nostres necessitats i sense gaires paraules va veure tot el que volíem, així que ho vam tenir claríssim. Ara, quan mirem les fotos, ens n’adonem que sense ell tot hauria estat diferent.
En Yurian sap veure coses que la resta de la gent no veu. El fotògraf, el dia de la teva boda es converteix en els teus ulls: tu no pots estar pendent alhora de tots els convidats, de com de preciós és el sopar aperitiu que ofereixes, de les mil flors escampades per tot arreu, dels amics passant-ho bé, de la família emocionadíssima, de la llum del dia fent el seu curs natural.però ell sí. Ell ho fa amb una elegant discreció i de mica en mica es va convertint en un convidat més a la boda, i a més, un de súper especial!
En resum, després d’aquest gran dia ens ha quedat un àlbum preciós, amb les fotos que ens feia gràcia tenir, on sortís tothom amb nosaltres, els avis, els amics, tots!
I paral•lelament ens ha quedat un àlbum ple de moments preciosos i súper íntims de cada un dels convidats, petits instants i sentiments que només en Yurian sap convertir en imatge!

Gràcies DQ foto, si ens tornéssim a casar tenim claríssim que les fotos les faries tu!

***
07 julio 2019 22:05
Somos Anna y Eloi y nos casamos en Septiembre 2017. Tuvimos muchísima suerte de encontrar Dqfoto y que Yurian fuera nuestro fotógrafo de boda.
Con él todo fue muy fácil.
Le explicamos qué queríamos para nuestra boda y se adaptó perfectamente a todas nuestras ideas. Es una persona muy amable y respetuosa con toda la gente (invitados y personal de dónde celebramos la ceremonia), no se perdió ningún detalle y las fotos que nos ha entregado son preciosas.
Solo os podemos decir que es 100% recomendable y repetiríamos sin duda.

¡Gracias Yurian!
09 enero 2019 23:39
Un gran fotógrafo. Busca la naturalidad y la espontaneidad en todo momento. Es discreto y sabe cómo moverse para encontrar la imagen representativa de un momento especial. El resultado es precioso y muy satisfactorio.
-
Un gran fotògraf. Busca la naturalitat i l’espontanietat en tot moment. És discret i sap com moure’s per trobar aquella imatge representativa d’un moment especial. El resultat és preciós i molt satisfactori!
17 agosto 2018 11:31
Buscàvem fotògraf per a la nostra boda i vam conèixer DQFOTO, la nostra experiència ha estat fantàstica!
El fotògraf es un encant de persona i ara tenim unes fotos genials de la nostra boda! 100% recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: