26 abril 2023 17:36
Gran professional i molt bona persona.
Ha demostrat tenir molt d'interés.
Moltes gràcies!
21 marzo 2023 11:15
Per a mi es el millor.
El vaig trucar un dia, en una hora que no era en el centre que jo vaig, si no a la Bofill, i em va atendre. Es un Dr 10.
Sóc una persona que li costa fiar-me de les persones, però amb ell, nose perquè però em dona confiança. Apart que he faltat 2 cops (per problemes personals) i en cap moment ha contestat o s’ha ficat com diuen en altres comentaris. Ho recomano 100%

I ha cada comentari, que es millor pensar abans d’escriure.
20 enero 2023 11:34
Solo tengo cosas buenas que decir de él. Un gran profesional y una maravillosa persona. A pesar de tener saturada la agenda me citó nuevamente en plenas Navidades para asegurarse de que el dolor tan intenso que tenía desde hacia meses iba remitiendo.
La rehabilitación de la pierna va muy bien, el dolor disminuyó notablemente y recuperé movilidad.
Para que no parezca un publireportaje mi reseña, citaré el unico aspecto negativo que encuentro, cuesta pedir cita de lo concurrida que tiene siempre su agenda
Le agradezco desde aquí al Dr. Costa su profesionalidad, generosidad y empatía.
16 enero 2023 9:50
Bon dia.
No li podem posar un zero, per lo malament que va tractar ahir a les 4,10 hores de la tarda via telefonica al meu fill. El metge q sent la seva professio, sempre a de mirar de donar les
respostes eduquades al seu pacient que te molt de dolor i a més es
Pacient seu desde fa 3 anys, molt maleducat, molt desputa i com que te la consulta plena tracta als paciens com si fossin animals.
22 diciembre 2022 21:46
Y porque no le puedo poner un 0! Es un déspota, me trato hace 2 años por un caso que el sabado se me volvió a reproducir, le llame y me dijo que no savia n'hi si tenia mi expediente, que no me podía visitar hasta el año que viene, y que mi llamada le estaba molestando porque tenía la consulta llena (llame hasta 8 veces a primera hora de la tarde, pero el doctor llegó 10 minutos tarde a la consulta) tiene la consulta tan llena que trata a sus pacientes peor que animales,
06 diciembre 2022 9:30
Em deixan un missatge telefónic a la meva opinió negativa de fa dos días. Em diuen que l'any 2019 el meu fill tenía cita i no ens varem presentar; no acostumem a fer-ho així i potser que s'ens oblidés. Però primer ens va dir ell personalment que després d'aquest temps que ha passat potser no trobaría l'expedient? Suposo que debía passar la següent persona i cap problema. Acaben dient que ja trobaré un altre metge que ens atengui millor. En aixó tenen tota la raó. Aixó sí: en xulería i prepotencia un 10. Un metge pot ser més bó o no tan bó, però hi ha una cosa que s'en diu educació i empatía, i en aixó els dono un 0. Seguiu així, fent amics.
Rosa María Amargant.
29 marzo 2020 17:45
Li poso un 1 perquè no es pot posar un 0. Va tractar fatal a la meva mare que es visitava per uns dolors a l’esquena i cama. Durant la primera visita tot correcte, li va demanar varies proves i li va receptar unes injeccions. Ella ho va fer i va tornar amb els resultats per ensenyar-li, però en aquesta segona visita la va tractar com si fos un gos. Primer de tot no va ser capaç de trobar la seva fitxa a l’ordinador, i la va culpar a ella per no haver-se fixat l’altre dia en què estava ell escrivint. Va fer un cop d’ull als resultats i no li va explicar res, ella li va preguntar i ell només va respondre: està força bé. Finalment ella va dir: aleshores he de fer alguna cosa més? I ell va respondre: no ho sé, ja no puc perdre més temps. Es va aixecar de la cadira i la va fer fora de males maneres. Ella va dir: trobo que m’ha tractat amb molta violència, i ell va dir: sí.
Crec que persones així no haurien de ser admeses al col•legi de metges. Els meus pares son grans però jo mateixa aniré a la Clínica Bofill a posar una queixa, que encara que no serveixi per res, com a mínim que algú sàpiga quin tipus de “metges” atenen en aquesta clínica.

Escribe una reseña



Calificación general: