18 mayo 2023 6:15
Me operó otro Dr. dos veces pensé que no volvía a caminar y gracias al Dr lastra estoy haciendo vida normal.
Gracias
15 mayo 2023 23:40
El Dr. Roberto Lastra és un gran professional. M'ha canviat la vida.

Ara tinc 44 anys.
Vaig anar a la seva consulta després de més d'una dècada de patir dolors cada vegada més forts i invalidants: ja no podia estar de peu més de 10 min ni caminar més de 5 min seguits . Patia una lumbàlgia crònica entre L4-L5 (discoespondilolistesi associada amb estenosi i discopatia) que em pinçava els nervis ciàtic i femoral. Havia provat múltiples teràpies (rizolisi, rehabilitació, infiltracions lumbars, acupuntura.), totes sense èxit.

El Dr. Lastra va ser en tot moment amable i molt empàtic, sempre escoltant, explicant tots els detalls que calguessin i de molt bon tracte. Va demanar les proves pertinents per avaluar el meu cas. Després d'examinar-les, em va proposar i va realitzar-me una cirurgia lumbar amb tècniques mínimament invasives.

El resultat de la cirurgia no pot ser millor. Puc caminar, estar de peu, treballar durant hores -i fins i tot ballar!- sense cap dolor. Em trobo infinitament millor que abans de l'operació. Jo i la meva família li estem molt agraïts. Si hagués sabut que anava tan bé, m'hagués sotmès a la cirurgia anys abans.

L'Elisenda Ruiz, companya del Dr. Lastra a Neuroclínica Quirúrgica BCN, ens va solucionar un problema burocràtic amb una professionalitat i celeritat excepcional. Fins i tot la Maite, que gestiona les nombroses trucades i la sala d'espera de la consulta, és mereixedora d'elogis per la seva humanitat i bon tracte envers els malalts.

Recomano fervorosament al Dr. Roberto Lastra i el seu equip a qualsevol persona que es trobi en una situació similar a la meva.
07 enero 2023 5:58
No sé quién hace las reseñas, yo tengo hernia discal y escoliosis.
Éste médico de la seguridad social de Terrassa, me visitó casi desde la puerta como estará acostumbrado en su consulta . Me mandó una resonancia de la hernia, luego me pregunta que qué me dolía más yo le dije la escoliosis, sin hacerme una radiografía ni nada, me metió en el quirófano y me hizo infiltraciones y ahora me duele la espalda más que nunca. Ni apareció en la UCI ni me llamó.
Deja mucho que desear como persona y como doctor.
01 mayo 2022 9:41
Sin lugar a dudas el doctor Lastra es un cirujano neurocirujano excepcional la operación que me hizo de espalda hace 20 días fue todo un éxito he recuperado mi vida la gente se sorprende de que en tan poquitos días haya recuperado gran parte de la movilidad el dolor prácticamente ha desaparecido total un médico fantástico además es un doctor que te transmite y te sabe transmitir mucha confianza y evidentemente el entrar a un quirófano con confianza ayuda mucho o creo yo que ayuda mucho de las veintitantas veces que he pasado por quirófano en la intervención del Dr Lastra entraba súper tranquilo y con una confianza absoluta en el doctor y realmente la intervención ha sido todo un éxito lo recomiendo a cualquier persona que tenga problemas de columna

Escribe una reseña



Calificación general: