19 abril 2023 0:15
El Dr. Xavier Bigatà no solo es un grandísimo deramatólogo, sino que también es una excelente persona. Nunca he tenido dudas a la hora de recomendar sus servicios, ya que el trato que nos ha bridado él y su equipo ha sido siempre estupendo.
03 marzo 2023 19:10
Això del telèfon és un drama. Fa 10 dies que truco i no me l'agafen mai. Volia visitar-se però canviaré de centre, aquí és missió impossible
28 enero 2023 6:18
Com bé diuen altres ressenyes, l'atenció telefònica és gairebé impossible, després de setmanes intentant-ho avui me l'han agafat, l'atenció personal deixa molt que desitjar, altres vegades he tingut que anar-hi presencialment i a sobre et donen hora a 2 mesos vista!
Amb el doctor molt bé altres vegades que hi he anat però quan tens una urgència i d'un tema que ell t'ha tractat t'haurien d'intentar atendre més aviat, això fa que hagi de canviar de centre i metge. No recomano gens aquest centre.
07 julio 2022 1:09
Atención pésima telefónica. No cogen nunca el telefono y cuando lo hacen te descuelgan y cuelgan. Cuando por fin consigo hablar dan cita para Septiembre (3 meses a vista). Bravo!

Escribe una reseña



Calificación general: