21 julio 2022 12:57
Es una dra muy cercana, amable y gran profesional. Esta altamente cualificada para su trabajo y añadir que es un encanto de mujer. Recomiendo su centro " Idermic " 100%.
10 julio 2022 20:54
La maternitat i continuar amb la vida laboral amb torns de 24 hores va deixar una clara petjada a la pell de la meva cara. Em veia sempre cansada. Havia provat varis productes per millorar el meu aspecte, però cap havia aconseguit l’efecte desitjat. M’havien parlat molt bé de la Dra. Vilavella i, per això, vaig mirar la pàgina web del seu centre (idermic) i el seu Instagram. Em vaig quedar sorpresa de la naturalitat dels procediments que realitza. Així que, encara que fins aquell moment havia sigut molt reticent a realitzar-me cap tractament estètic, vaig decidir anar a la consulta de la Dra. Vilavella perquè m’assesorés. Vull posar de manifest que la clínica és simplement espectacular i que tots els professionals que t’atenen son magnífics. El resum és: excel·lent professional i resultats súper naturals. Fa 3 anys que estic a les seves mans i ara els comentaris ja no son “fas cara de cansada” sinó “fas bona cara, estàs guapa! ”. Just el que volia aconseguir. I per acabar, i no per això menys important sinó tot al contrari, la Dra. Vilavella és metgessa especialista en Dermatologia medicoquirúrgica i venereologia, amb la qual cosa, cada vegada que et visita, descarta patologia potencialment maligne abans de realitzar cap tractament estètic. 100% recomanable.
04 junio 2021 10:15
Es una doctora super atenta, que incluso fuera de su horario laboral a atendido a mis dudas, una gran profesional sin duda siempre me pondré en sus manos.
04 diciembre 2020 9:47
La doctora Marta Vilavella ha estado super atenta.tuve un pequeño problema con un tratamiento y ha hecho lo posible para solucionarlo y que quedara bien.muy profesional y cercana.muchas gracias marta.esperemos se solucione del todo
28 noviembre 2020 4:22
Es una gran profesional, sabe asesorar, aconsejar.lo mejor para cada persona. Aparte es súper dulce y agradable, te hace estar cómoda y tranquila. Estoy encantada con ella.
09 noviembre 2020 12:53
De las mejores dermatólogas que podrás encontrar. Con una visión de la armonía y la belleza muy equilibrada. Es un gusto dejarse asesorar por ella, nunca te dejará hacerte más de lo que necesitas.
01 octubre 2020 15:11
La verdad que super eficaz. No te hace perder el tiempo. Explica todos y cada una de las maneras que te puedes tratar desde la mas economica hasta la mas cara. Estube buscando dermatologo y la verdad que he dado con el mejor centro
30 octubre 2017 16:40
Me he visitado en varias ocasiones con la Dra. Marta Vilavella por algunos problemas leves de la piel y siempre he sido bien atendido y con el tratamiento adecuado. Recomiendo la revisión periódica de lunares para prevención del cáncer de piel.

Escribe una reseña



Calificación general: