26 octubre 2023 20:38
Una forma divertida d'entrenar i adaptada a les necessitats de cada persona! Amb la seguretat que et faran les correcions adequades per assegurar una bona postura:) molt recomanable!
16 septiembre 2023 3:11
Entrenaments molt complets en cada sessió. Ho recomano a tohom. Sigui quin sigui l'estat físic de la persona o l'edat, l'Àlex troba l'exercici que cadascú necessita i en poc temps es noten grans canvis que motiven a no perdre's cap classe. Els entrenaments amb la Natàlia també són fantàstics. Gràcies, Dynami!
27 agosto 2023 22:05
Dynami és un centre molt professional. És enormement recomanable per assolir un nivell físic òptim totalment personalitzat. Centre perfectament equipat. El millor, l'atenció de l entrenador Alex, sempre pendent i oferint propostes variades per tal de gaudir el temps d', entrenament.
27 agosto 2023 6:31
Que buen Centro!
A mí que no me gustaban! Y gracias a una amiga que os conocí, y cuanto me alegro de ello!
Los profes! Son profesionales y lo que me encanta es que están por tí, que si haces alguna postura o algo mal, te lo corrigen y eso creo que es muy necesario para evitar lesiones!
Y desde luego todo súper limpio, agradable y que es mi experiencia semanal, GRACIAS ALEX Y NATALIA!
18 marzo 2023 15:16
El centre està perfectament preparat per la seva activitat amb un disseny modern i funcional. L' Alex fa les classes amenes i adequades al nivell de cada participant. Amb una personalització i variació dels exercicis que fan que, l' activitat, sigui molt fluida i gens pesada.
11 febrero 2023 22:31
Després de quasi dos anys entrenant a Dynamic ho he deixat per motius personals, però no tinc dubte que quan pugi i tornaré, perquè és l'entrenament ideal si vols cuidar-te, posar-te en formai ser constant. Els entrenaments estan adaptats a les condicions de cada persona i disposa de material suficient perquè siguin variats i no sentis la monotonia de fer sempre el mateix. L'Àlex aconsegueix motivar-te i engrescar-te perquè et vagis superant gradualment, quasi sense adonar-te'n, a la vegada que hi ha un ambient agradable i divertit a les classes.
27 octubre 2022 15:26
Centro con todo lo necesario para entrenar bien, y comodo. Instalaciones nuevas y en buen estado. Siempre son grupos pequeños de 3-4 personas y Alex esta por ti, te hace el entreno teniendo en cuenta tus limitaciones y la hora se pasa volando. Eso si, ves andando por que por alli es dificil aparcar el coche.
18 octubre 2022 11:54
Vaig encertar de ple amb aquest centre i aquest tipus d'entrenament. En una hora treballo més que amb tota una tarda al Gym, i amb supervisió constant i grups reduïts. Treballar equilibrat cardio, músculs i core.
07 octubre 2022 15:07
Centre d'entrenament genial, la meva experiencia fantastica. Entrenament personalitzat 100% i adaptat a cada persona.
Recomenable per a tothom i a totes les edats.
I l'Alex es un crack!
04 octubre 2022 12:49
Fantàstic tot. El profe, el tipus d'entrenament, les instal-lacions. I lo millor esta al costat de casa.
24 septiembre 2022 22:37
Recomiendo este centro 100%. Ejercicios a la medida de tus necesidades.
Son clases con grupos muy reducidos eso hace que tengas un trato muy personal y Alex (el entrenador) todo un profesional que te enseña y esta por ti en todo momento.
11 septiembre 2022 1:01
Muy contenta con mi experiencia en Dynami. Acudí para recuperación de una fractura y Alex, desde el primer minuto, ha estado súper atento y profesional. Dynami es un centro con gran capacidad, todo tipo de material y buenas instalaciones. Lo recomiendo al 100%!
03 septiembre 2022 6:37
Durante estos últimos meses, he estado genial en las clases de Álex. Siempre me ha costado el deporte, y él ha sabido ajustarlo a mis necesidades, con motivación y compartiendo un buen rato con otras compis. En resumen, fomenta el autocuidado con ejercicios variados y personalizados. Lo recomiendo totalmente! Es un crack!
28 agosto 2022 21:23
Instal.lacions molt netes. L’Àlex és un excel·lent entrenador que adapta els exercicis a cada persona i a més et fa sentir bé realitzant-les. Els resultats es noten al cap de poc temps. Lloc d’entrenament superrecomenable!
25 agosto 2022 6:45
Fantàstic tot. El profe, el tipus d'entrenament, les instal-lacions. I lo millor esta al costat de casa.
22 junio 2022 23:12
Recomanable al per! Instalacions netes i els entrenos grupals son perfectes! El Alexdynamic es preocupa per si has tingut algun tipo de molestia al moment del entreno com posteriors! Ens veiem al setembre!
26 mayo 2022 14:02
Els entrenaments són dinàmics, sempre variant exercicis, i passa l’estona volant. I adaptats a les necessitats: just em vaig quedar embarassada al començar a entrenar i l’Alex m’ha anat adaptant els exercicis a mesura que avançava el meu estat. M’ha anat molt bé i he pogut fer exercici fins l’últim moment!
02 febrero 2022 14:06
Podria dir moltes coses i sobre tot, totes bones
Alex un grandissim professional, ha fet que millores i augmentes les meves habilitats fisiques que estaven a 0.
Molta paciencia, disciplina, empatia, un 10
Alex enhorabona per la feina ben feta
30 enero 2022 17:10
Entrenaments molt dinàmics amb la resta de companys!
Bona comunicació amb l’entrenador i curós a nivell individual.
26 enero 2022 19:08
Muy contenta con mi experiencia en Dynami. Lo recomendaria sin dudarlo. Entrenador, Alex con muchos conocimientos y experiencia, trato individualizado. Centro con instalaciones nuevas, muy limpio. También muy contenta con la profesional fisioterapeuta del centro, Cristina.
09 enero 2022 14:37
Amb l'Alex les hores d'entrenament es passan molt ràpid ja que la comunicació amb ell fa que sigui molt amè i a sobre hi ha molt bon ambient de treball, molt contenta amb el centre i el tracte!
31 diciembre 2021 16:10
Les sessions son molt divertides i es fan molt amenes. A més adapta la sessió a les necessitats de cadascú. Molt recomanable!
20 octubre 2021 12:26
Alex aparte de ser gran persona es un entrenador con experiencia y dedicación. En cada entreno se emplea al máximo siempre buscando la forma en que te sientas comoda y motivada para alcanzar tus objerivos.
En el mismo centro ofrece servicio de Dietista y Fisio para completar junto a los entrenos.
Sin duda muy contenta en todos los aspectos.
18 octubre 2021 10:44
Instalaciones excelentes, con muy buen material y todo muy limpio. El entrenador (Alex) una persona fantástica, profesional y muy agradable!
100% recomendable y las personas que asisten al centro todas geniales, es un placer compartir ese instante con gente tan agrabale!
A nivel técnico, los ejercicios que prepra el profesor, un 10! Trabajas todo el cuerpo durante toda la sesión con ejercicios muy variados y a la vez divertidos!
04 octubre 2021 17:13
Soy una persona acostumbrada a hacer deporte y en ese sentido soy muy exigente a la hora de entrenar. Por ello, Dynami Centre es el lugar ideal para todos aquellos que buscan resultados.
Alex, con quien ya llevo entrenando un tiempo, es un entrenador muy profesional. Además, las instalaciones son cómodas y amplias. Recomiendo totalmente el centro.
26 agosto 2021 16:31
Fa unes setmanes que m’estic entrenant amb l’Alex i estic molt contenta. Ho fa molt dinàmic i et desperta les ganes d’entrenar i la motivació!
25 agosto 2021 4:43
Un buen sitio para entrenar, con buenas instalaciones, se hace cómodo y fácil, con una gran motivación por parte de Alex su entrenador, te hace sentir a gusto y con ganas de seguir cada día, para conseguir tus objetivos, gracias Alex.
30 julio 2021 5:36
Molt content amb el servei, fa poc que he començat i ja he notat la millora. L'entrenador és molt atent i eficient. Ho recomano molt.
08 julio 2021 23:44
Es un centro de entrenamiento personal que se adapta perfectamente a cualquier adaptacion de cualquier persona o situación, local completamente climatizado y con un entrenador simpatico, atento y totalmente diplomado.
30 junio 2021 6:07
La manera com s'adapta a les necessitats esportives per la meva edat. Cordial tracta, professionalitat i bones i agradables instal•lacions.
08 junio 2021 7:43
Instalaciones nuevas y con todo detalle.
Entrenamiento 100% personalizado para las caracteristicas de cada uno. El entrenador hace que la clase sea muy dinamica, divertida y amena!
Por lo que, muy recomendable si quieres clases adaptadas a ti y a tus posibilidades y metas
03 junio 2021 10:53
Dynami es un centro de entrenamiento de reciente apertura en Reus. Instalaciones nuevas e impecables, existe la posibilidad de entrenamiento grupal o individual a elegir entre un horario amplio, solamente tenéis que contactar con Álex, él os guiará y cuidará de la mejor manera posible. Disponen a su vez de seevicio de fisioterapia y nutrición, para quien busque un enfoque integral de su salud.
16 mayo 2021 18:28
Molt recomanable! Centre nou, amb unes instal•lacions impecables! És la meva primera setmana d’entrenament i estic molt contenta, tant amb la professionalitat com amb el tracte rebut per tot l’equip!
04 mayo 2021 20:10
Local cómodisimo y acogedor, disponen de todo tipo de máquinas para musculación y tonificación. Da gusto entrenar y el trato hacia el cliente es inmejorable, tienen un equipo de grandes profesionales que te saben aconsejar en todo momento y sacan lo mejor de ti a la hora de tu entrenamiento personalizado y motivación personal!

Escribe una reseña



Calificación general: