23 enero 2024 21:46
Hem tingut a la Milagros un parell d'anys en aquest meravellós Centre. El primer dia, quan va obrir la porta, no volia entrar; massa gent gran, deia (llavors tenia 94 anys). Ara amb 96, no volia marxar. Ha considerat des de la segona setmana a la família d'eAvis, com la seva pròpia. S'ha sentit estimada, protegida i acompanyada en tot moment per un equip molt professional i encara més humà. Moltes gràcies aAvis.
03 septiembre 2023 18:09
Molt Bona, com una familia! El Temps que la mare hi va Passar va estar molt contenta, amb el personal molt profesional, els seus últims días van estar molt felicos al centre, la mare ens va deixar, pero estic contenta con a filla de haber confiat en vosaltres.
03 septiembre 2023 9:08
La Noemi, la meva mare, fa pocs mesos que es al centre, però estem molt contentes, tant ella com les dues filles, dels tracte i atenció de l'equip professional del centre de dia.
30 agosto 2023 15:38
Atención exquisita para con los usuarios, personal muy profesional y humano están como en casa nuestros familiares. Son de gran apoyo y ayuda. Forman parte de la familia yo solo puedo dar Gracias.
30 agosto 2023 14:22
Un centro con profesionales muy cariñosas y pacientes con los mayores.
Lo recomiendo sin duda!
30 agosto 2023 8:53
Preparando la entrada de una de mis personas más queridas, mi padre, con total confianza y tranquilidad de que pase a ser un nuevo usuario y comparta todas las experiencias que el centro me propone.
La atención ha sido explendida!
29 agosto 2023 17:17
Excelente centro, limpio y acogedor. Quedé encantada cuando llevé a mi madre. Todo desde las actividades, la comida y el trato recibido. Muy recomendable.
23 agosto 2023 4:04
Hi porto la mare. Estic molt contenta, ella hi va amb ganes i jo estic molt tranquil·la perquè l'equip és fantàstic.
14 mayo 2023 3:21
Comen comida super calorica, llena de salsas…etc. La coordinadora mas falsa que un billete 7€ de cara a los familiares de los una forma y dentro mas mala que el hambre pero mala de verdad. De verdad hay mejores centros no vayáis!
26 abril 2023 1:00
El problema ahí también es la alimentación. Resulta que cuando hay lechuga con zanahoria rallada la cantidad que pone al lado de la proteína es rídicula en cambio cuando hay judías blancas estan flotando en salsa o las lentejas también con mucha salsa cantidades desorbitadas y esto hace que quiran mojar el pan y es lo menos saludable del mundo. Solo los/as usuarios/as que padecen diabetes comen realmente saludable. De verdad que el tiempo que trabajé ahí ¡me quedé flipando! Yo no comía ahí por eso porque era todo ¡¡súper calórico! Yo dejariía que el familiar estuviese allí hasta la hora de comer pero no dejaría que se quedase allí a comer ¡¡jamás! Si quieres un poco a tu familiar no dejarás que aumente el colesterol o el peso. El propietario del centro no debe estar informado pero hable con la jefa: la señora Cecilia i le expliqué lo que la coordinadora me estaba haciendo i no hizo absolutamente nada para ayudarme ni indagar lo que sucedía. También hablé con la coordinadora i siguió tratándome mal, por eso hubo varias veces que nos discutimos y otra trabajadora me vio llorando varias veces pero tenía que dar la talla hasta que no pude más por el bulling que me hacía por mucho que hablaba con la señora Verónica Andrade. De verdad hay mejores centros en Barcelona. Por ejemplo: cuidem la memòria que está cerca de este en la calle septimania.
20 marzo 2023 1:52
El meu pare ja fa uns anys que va a Eavis i està molt ben cuidat. És un centre petit que permet que sigui com una família. El personal carinyós i professional.
19 marzo 2023 14:34
Estem molt contents. El tracte es molt afectuós i familiar. La mare ha millorat molt des que va al Centre, va molt contenta.
Son persones molt profesionals i afectuoses.
17 marzo 2023 18:44
EAvis és un centre de dia on la gent gran se sent com a casa. Constantment esta fent activitats tant al centre com a fora del centre, que contribueixen a la distracció i felicitat de la gent gran. Sempre és complicat prendre la decisió de portar al pare, avi en un centre de dia, però eAvis fa que aquesta decisió sigui menys dura. Totalment recomanable.
12 marzo 2023 22:15
Grans professionals, un ambient molt acollidor i una organització ràpida i excel.lent! Molt agraïts amb tots els serveis i amb l'atenció cap a la meva mare.
12 marzo 2023 15:58
Tracte personalitzat, bona atenció i personal espectacular. Un gran centre de dia per els nostres avis;)
12 marzo 2023 11:38
Desde hace 3años mi madre es usuaria de este centro, solo tengo que grandes halagos, cuidado a los mayores, siempre buscando distracciones, salidas lúdicas y culturales, cuidan a los familiares organizando paellas, meriendas etc mi madre va encantada y para mi es una gran tranquilidad, estoy feliz de ver a los abuelitos siempre contentos y con gran cariño.
15 febrero 2023 16:55
Centre de dia amb un gran equip on cuiden molt del meu pare. Organitzen sortides a museus i quan fa bon temps a la platja.
07 febrero 2023 11:37
Estem molt tranquils perqué ell si sen bé, i el tracte es molt agradable. Ú recomano al que pugui necesitar aquest servei. Moltes grácias a totes i un Bon Any per tot-hom.
04 febrero 2023 16:26
Muy buen trato, un personal muy amable y cariñoso. Son muy familiares.
Lo recomendaría al 100%
20 enero 2023 6:28
Sempre hi ha un somriure per part de tothom, el tracte és molt bo, i el més important és que la meva mare cada dia hi va contenta, això per a mi ho diu tot.
22 octubre 2022 10:16
Centre de dia portat per cuidadores? Més aviat centre portat per algunes persones frustrades i gens professionals, per no dir res més fort. La meva experiència no és recent però és autèntica i verificable. Davant d una urgència molt greu amb la meva mare, la directora del centre no volia demanar una ambulància per no destorbar els altres pacients a l hora de sortida i pretenia que la portés inconscient cap a casa. Finalment i malgrat la seva negativa vaig trucar a urgències i la mare va ingressar a l hospital. Mentres esperàvem l ambulància, una treballadora (netejadora) del centre de dia em va confessar que algunes de les cuidadores maltractaven verbalment la meva mare i que la feien plorar. Malgrat tot i sabent qui són aquestes suposades professionals, no vull cap venjança personal, només desitjo que ningú torni a patir el que vam patir nosaltres i que la vida els faci justícia. NO recomano aquest centre.
05 diciembre 2021 16:06
El mejor centro de día de Barcelona. Los mayores están súper bien atendidos y el equipo de profesionales es maravilloso.
26 enero 2023 14:44
Soledad, dentro es una cosa y con los familiares otra bien distinta. Para empezar la coordinadora Verónica es igual de mala que Úrsula la villana de la Sirenita. O sea que ¡cuidado!
08 junio 2021 8:00
Cuidado muy profesional y a la vez trato familiar. Siempre con mucha cercania y dispuestos a escucharte. Entregan mucho cariño a los mayores. Muy recomendable
26 enero 2023 14:43
Elena, estás equivocada actúan sobretodo la coordinadora Verónica que es más mala que el hambre
15 julio 2023 22:41
Marta, empieza a avanzar y no hagas más daño. Quizá no supiste sacar provecho de la oportunidad laboral que se te brindó. Un centro de día que lleva más de 20 años abierto y sus trabajadoras veteranas todas, habla por si solo. Mucha suerte!
16 mayo 2019 13:38
El meu pare en Vicenç Ibáñez, va arribar a aquest centre l'any 2005. La situació del meu pare abans del seu ingrés presentava un quadre de tristesa i desmotivació.

Desprès de visitar molts centres, em vaig decidir pel que va ser el nostre segon llar, el que considero el nostre centre, EAVIS.

En poc temps es va anar adaptant i es reflectia en la seva mirada una alegria quan cada mati a les 08: 15, ja estava preparat esperant la furgoneta que passes a recollir-lo.

El dia 7 de juliol de 2018, va morir a la edat de 87 anys, però tinc el confort i el sentiment de què aquests últims anys va ser mol feliç rodejat d’un equip de professionals excel·lents que l’estimaven i ell a ells.

Feia tot tipus d’activitats i tenia una gran virtut per cantar, es trobava a casa seva.

Vull donar tot el meu agraïment a tot el personal que va passar per aquest centre i als companys i companyes que durant aquesta etapa es va trobar i en l’actualitat a tot l’equip de la Vero, que tant i tant, el van ajudar.

També vull mencionar en Ramon, el seu gran amic que durant molt anys van treballar junts i que ara es troba en aquest centre, llàstima que no van poder coincidir.

Com em van dir “Vicenç ningú ens cantarà com tu”
03 abril 2019 20:38
Excelentes profesionales, estupenda atención y trato cariñoso. Un centro cercano y acogedor. 100% recomendable
29 marzo 2019 17:33
Todo lo q diga me parece poco, son encantadores y unas buenas profesionales el mejor sitio q puede llevar uno a un ser querido
09 marzo 2019 9:04
Un centro estupendo, muy acogedor y con una atención impecable por parte de los trabajadores. Recomendable 100%.
11 febrero 2019 20:38
Centre molt Lluminós i Acollidor que transmet alegria.
El personal, agradable i molt professional.
Cuiden el tracte humà tant amb els familiars com amb els Usuaris.

Escribe una reseña



Calificación general: