27 junio 2023 7:47
Gran atenció i assessorament per part de les treballadores, amb productes de qualitat per nadons.
Recomanable
23 mayo 2023 5:36
*Resposta: El tema de pagar en efectiu hagues estat millor que ens avisessiu amb antel•lació, ja que a dia d'avui no és habitual portar tants diners a sobre ni hi ha tants caixers disponibles (i més si ja contes que a la botiga hi ha un datàfon per poder pagar amb targeta). Una persona del nostre grup va perdre més de 30 minuts de classe per haver d'anar correns al c. Nou a treure diners del caixer.
Lo del preu del curs, a opinió meva, crec que si que va ser excessiu, és més, per algun motiu els seguents ja els vau oferir a la meitat. *

Al març del 2022 vam fer un curs de primers auxilis per nadons. Vam pagar 80 eur per parella. Cal dir que per aquest preu esperavem un curs ben estructurat i amb material didactic per emportar-nos, etc.
Res més lluny de la realitat, el curs va durar 3h i el vam fer en una habitació tipus "trastienda" sense ventil·lació ni llum natural. La informació la haviem de mirar tots en la pantalla d'un únic ordinador portatil situat a 2 o 3 metres de distància. Tampoc hi havia canviador per nadons, i no ens van deixar pagar amb targeta, havia de ser tot en efectiu.
Al sortir del curs vam tenir la sincera sensació d'estafa i abús total per part de la botiga.
07 octubre 2022 18:03
Botiga molt bonica i cuidada. Amb molt bons articles. Ens han atès estupendament sobre les motxilles de porteig. Val molt la pena. Tot tipus de cosetes per embaràs, pel nadó. Genial! Ens ho haguessim endut tot. Preus molt adequats. Ah, i moltes cosetes per pa panera dels tresors.
06 diciembre 2019 12:20
Bon producte i de bona qualitat. Força varietat per a joguines de fusta, motxilles de baby, i productes ecològics.
09 septiembre 2018 5:16
Tenen productes de bona qualitat pels nadons. També venen productes per a la menstruació i alguns llibres interessants per a la maternitat. La propietària assessora molt bé, en sap força i és amable.
10 agosto 2017 20:04
Botiga bonica i variada. Vam rebre una bona atenció i explicació del producte que buscavem
21 mayo 2017 0:15
Molt bon ambient i tracte als clients. Ofereixen productes varis per embarassades i nens de fins a 2 anys. El preu va relacionat amb la qualitat del producte, que com diu el propi nom de la botiga, és totalment ecològic. Molt recomanable. També ofereixen comprar online a través de la seva pàgina web on es poden trobar promocions i ofertes.

Escribe una reseña



Calificación general: