03 septiembre 2023 19:04
Me lo pusieron muy fácil tanto el trato personal, proximidad y empatia, y calidad de servicio. Me han gustado mucho. Son un 10!
25 julio 2023 20:59
Hoy hemos finalizado una mudanza con Ecomuda. Estoy agradecida por su profesionalidad, seriedad y amabilidad. Son personas en las que se puede confiar.
Gracias Jordi
29 junio 2023 14:37
He fet força mudances i sens dubte puc dir que la més còmode i facil ha estat la que he fet amb Ecomuda. Grans professionals, flexibles i molt amables AF)
14 junio 2023 4:20
He fet 3 mudances en els darrers 9 anys i puc dir que aquesta empresa ha estat la millor amb escreix.
Ja amb el pressupost vaig veure que eren seriosos i vetllaven perquè tot quedés molt clar i detallat.
Tinc alguns mobles i un parell d’armaris que s’havien de desmuntar i tornar a muntar. Ho van fer tor molt bé.
El dia de la mudança, malgrat el temps era inestable, varen saber anar prenent decisions correctes i amb bon humor, cosa que s’agraeix quan estàs enmig d’un dia intens.
Són persones professionals, per repetir quan faixi falta.
Gràcies!
10 junio 2023 8:26
Molt professionals, tant la part administrativa com els encarregats del muntatge i desmuntatge.
24 mayo 2023 9:22
Realmente para recomendar, por la profesionalidad, cumplen en todo lo acordado, todo lo que transportan lo hacen con un cuidado excepcional y el trato es exquisito!
01 mayo 2023 16:01
GENS RECOMANABLE!
vaig demanar un servei el mateix dia a les 9 hora convinguda x venir hem truquen que un treballador s’ha fet mal li busquen substitut i venen però que vindrà un noi primer per anar desmontant perfecte! Agraïda truca el noi que es a l adreça de destí sobre les 9: 30 expliquem q allà ara no hi som pq l esperem al domicili on s’ha de buidar, arriva 30’ després, per aquesta raó decidim ajudar al noi a baixar coses al escandell del pis mentre esperem el company per agilitzar la feina entre ells un cuadre molt mimat de 2 metres cert q no estava embolcallat i el noi va dir q tenia mantes, al arribar el company inicien la baixada del voluminós rentaplats a terra frontal inferior trencat costat e, bueno.carreguen i arriben a destí altres atenuants inesperats a les 13: 30 tothom ha marxat.aquest servei es va fer amb 1 sola furgoneta.factura 2 forgonetes 4 h previ pagament al servei uns dies després truco per demanar si les 2 furgonetes de la factura son correctes o no donat q en va acudir només 1.resposta q m han fet un gran favor i que s havia anul·lar el servei i per ferme el favor no es va fer ok doncs gràcies.al col·locar el cuadre veiem que està trencat truco per demanar que ha passat i explicar que el frontal inferior del rentaplats es trencat i passo fotos, hem fan parlar amb el noi q va venir i hem diu que el cuadre ell no l ha carregat i no el RECORDA enfada li demano si us plau q no hem prengui el numero segueix sense recordar i el rentaplats no passa res! Eren unes peces petites hem demana disculpes i explico que qui hem donarà raó del que passa amb tot això ara! Que truqui al despatx allà hem titllen de buca brega perquè aquesta classe de clients ja els coneixen que estic rapinyat desde el moment de demanar explicació de la factura quan en cap moment he demanat retorn de diners només si era correcte!
ARA HEM QUEDA UN QUADRE I UN RENTABAIXELLES TRENCAT!
els nervis destroçats del que e sentit i l abús de confiança mai tornaré a pagar x avançat ni deixare que hem toquin res sense prèvia fotografia
A mes a mes dient q canviava versions quan ells em deien que havien fet mes del que es va pactar per baixar una nevera del lloc de destí amb la que hem van xafat la paret de l escala i perquè envers de la taula de despatx els vaig fer carregar la taula de tv.tot un despropòsit que m han fet agafar un atac ansietat sever i ells tan tranquils
I NO ES FAN CÀRREC DE RES PERQUÈ VAIG AJUDAR A LA MUDANÇA I NO RECORDEN EL QUADRE
INDIGNACIÓ MAXIMA
29 enero 2023 6:51
Gràcies per un servei excel·lent: puntual i molt professional; gràcies per fer fàcil una mudança.
04 enero 2023 23:23
Vam contactar amb Ecomuda i des de un primer moment tant l'atenció per fer la gestió, reserva i programació ha sigut fantàstic. Molt recomanable. Professionals i serietat. Ho recomanem el 100%.
22 diciembre 2022 4:27
Per donar un pressupost van trigar més d una setmana. Tot tardissim, i a tres dies per fer la mudança no sabia ni el preu ni, evidentment, la disponibilitat que tenien per fer-la o no. No em vaig arriscar i em vaig posar en contacte amb una altra empressa que, tot i lo just de les dates, van respondre de meravella.
23 noviembre 2022 7:59
El servei va començar amb una valoració molt professional del trasllat. Després per motius de força major vam haver de modificar la data en dues ocasions i van fer un gran esforç d'adaptació per no endarrerir la mudança.
L'actitud de tot l'equip va ser molt professional i comprensiva vers els contratemps que van sorgir.
És un servei excel·lent.
26 abril 2022 16:08
Soy Api y suelo utilizar a menudo los servicios de ECOMUDA desde hace tiempo. He creído oportuno realizar mi aportación en beneficio suyo por un servicio profesional y muy cercano ya que a todos los clientes que envío para realizar la mudanza quedan muy satisfechos por el trato recibido. De esta manera quiero agradecer a esta empresa su buen hacer, su transparencia, su paciencia, su empatía cuando trata con personas mayores y animarlos a seguir trabajando tal y como lo están haciendo. Seguro que haciendo las cosas como las hacen van a crecer y es importante que no pierdan su esencia.
Un abrazo.
15 abril 2022 12:20
Aquest mes de febrer varem traslladar tota la oficina de una nau a una altre de nova. El servei que ens varen donar de Ecomuda va ser molt satisfactori, en tots els aspectes. Molt recomanable!
14 abril 2022 3:41
Tot perfecte. Molt puntuals, ràpids i treballen amb molta cura. Els tornaria a contractar.

Todo perfecto. Muy puntuales, rápidos y trabajan con mucho cuidado. Los volvería a contratar.
16 marzo 2022 11:29
He contractat ECOMUDA en dues ocasions. De totes dues en valoro la responsabilitat professional, l'interès per a la feina ben feta i, òbviament, la tasca de mudança realitzada. Recomano ECOMUDA sense cap reserv a.
13 marzo 2022 0:51
Trabajadores muy amables y simpaticos, desde la atención telefonica a los chicos de la midanza. Han cargado la furgoneta muy bien y muy rapido, y para descargar lo mismo. Trato excelente.
12 marzo 2022 8:04
Empresa molt professional, puntuals i tractant el material transportat amb total professionalitat, el tracte molt agradable
27 agosto 2021 2:05
Grandes profesionales a precios asequibles. Trabajadores muy competentes y formales, espectacular servicio.
02 agosto 2021 8:57
Recollida i entrega de mobles realitzat amb total professionalitat. Res a objectar. Puntualitat i professionalitat
29 julio 2021 10:38
Tot fantàstic, desde la planificació de la feina fins a la realització d’aquesta. Gent molt agradable i professional. 100% recomanable.
29 julio 2021 7:42
Puntuales, atentos, cuidadosos, simpáticos y eficientes. Lo recomendaré a todos mis amigos sin duda, un placer tratar con ellos desde el principio hasta el final!
28 julio 2021 8:37
Molt bona atenció i un servei molt resolutiu i ràpid. Us felicito i us tindré en compte per a propers serveis!
25 julio 2021 14:25
Recentment ens vam posar en contacte amb ecomuda per tal de demanar presupost i programar una mudança. Des de l'empresa es van posar en contacte amb nosaltres de seguida i, en tot moment, van ser molt amables i ens van donar tota l'ajuda que vam necessitar per a l'elaboració del pressupost. Per motius personals, al final no ens hem pogut mudar, però podem assegurar que el tracte ha estat excel·lent i molt professional.
08 julio 2021 10:18
Molt bon tracte amables. Puntuals. I cuiden molt be les caixes o allò que hagin de transportar. Preu correcte.
17 junio 2021 8:59
Avui m'han fet la mudança i estic molt content amb el resultat.
Puntuals, profesionals, molt atents i simpatics.
Han transportat tots els mobles amb molta cura.
Fer una mudança es una cosa que fa molta por perque posses en mans de desconeguts els teus efectes personals pero ells ho han fet de 10!
Ho recomano a tothom!
17 junio 2021 0:05
Des del pressupost fins al transport de tota la mudança, tot ha anat com una seda. Eficients, curosos, experimentats, educats, amables i molt, molt professionals. Totalment recomanables!
07 junio 2021 12:57
Després d'haver contractat diverses empreses de mudances sens dubte per a mí aquesta és la millor.
Preus competitius, bona organització, seriosos, eficients i cuidadosos.
La recomano 100%.
17 mayo 2021 13:43
Molt bona atenció i excelent pressupost. Seriosos i molt professionals. Recomano aquesta empresa per a mudança a qualsevol lloc.
17 mayo 2021 0:44
Molt bona experiència! Servei ràpid i eficaç, i els mobles van arribar en perfectes condicions. Preu molt assequible per tractar-se d'una mudança entre comarques diferents.
15 mayo 2021 13:28
Aunque en nuestro caso no fue una gran operación de mudanza, no tengo nada negativo que decir acerca de Ecomuda. Fueron puntuales, profesionales, amables y muy rápidos! Desde luego, los recomiendo a todo el mundo! Si algún día tenemos que volver a mudarnos, contactaremos con ellos sin duda!
11 mayo 2021 21:00
Sense dubte, una molt bona experiència! Ens em sentit molt ben assesorats tant en la gestió com en l'execució de la mudança. Tracte exceles per part de totes les persones amb qui em tractat. Molt recomanable!
08 mayo 2021 8:17
Todo perfecto! Servicio de mudanzas muy profesional, fueron muy rápidos y el trato fue buenisimo.
22 abril 2021 11:23
Tracte fantàstic. Molt bons professionals. A qui calgui fer un trasllat, els recomano fermament
18 abril 2021 22:05
Hem fet una mudança amb ecomuda i només tinc bones paraules, des del primer dia fins l'últim. Atenció bona i amb professionalitat. Han tractat tots el mobles amb cura. Sense dubte recomenable!

Escribe una reseña



Calificación general: