31 agosto 2023 13:32
Experiència increïble!
Lloc màgic enmig de la natura, perfecte per desconectar.
El Dídac i el Seb són molt amables i sempre disposats a ajudar-te pel que faci falta.
Ens guardem aquest lloc per a futures escapades.
Gràcies Dídac, un plaer!
12 julio 2023 20:06
L'indret és espectacular i en Didac una persona molt agradable i generosa. L'ecovila és un exemple d'un estil de vida alternatiu que prioritza el contacte i respecte a la naturalesa que la rodeja. Hi ha molts camins preciosos per fer senderisme i accés directe als gorgs frescos i nets del riu Gurn. Les instal·lacions a l'ecovila són bàsiques però les necessàries i els projectes que segueixen en curs apunten a un esforç constant de millora i progrés. Esperem poder tornar aviat! Gràcies!
25 junio 2023 16:03
Molt mal senyalitzat, no l hem trobat, i igual que nosaltres varies eprsones mes que ens hem trobat
09 abril 2023 14:21
Un petit trosset de paradís. Didac molt atent i amable, ho té tot molt ben muntat, tant la zona de neteja, cuina i zona d'esbarjo, molt net, còmode i ecològic, sens dubte tornarem a quedar-nos molt més temps i la següent vegada provarem la tenda suspesa. Amb sort podrem veure les cabres en llibertat. Important informar-se a la web del projecte perquè és molt interessant!
17 septiembre 2022 8:04
Un lloc agradable entre natura en estat pur. Llàstima que ja hi arriba força gent i no tothom és respectuós amb el medi.
14 julio 2022 12:01
Un lloc per connectar amb la natura i amb un mateix. Encara queda molt per fer, però com a mínim es pot gaudir de l'entorn, que és espectacular, i de la generositat i entrega d'en Dídac Costa, que és qui ho ha iniciat.
22 agosto 2019 21:25
Excellent natural pools for playing in after a 20 minute hike from the picnic area.

Escribe una reseña



Calificación general: