13 octubre 2023 18:18
Les activitats molt ben pensades i amb un material molt motivador. Les instal.lacions excelents. Les monitores i coordinadora molt professionals i entregades. Ha estat una sortida genial. Moltes felicitats a tot l'equip! Sou fantàstiques.
Escola Ernest LLuch, alumnes de 3r
06 octubre 2023 9:34
Eix Estels, casa de colònies, és la nostra casa de familia grand. Hem passat un cap de setmana fenomenal. No és la nostra primera visita, no, és la tercera i continuarà sent perque repetirem.
Ambient familiar, d'amistat, d'ajuda sempre per agradar al seus clients, això sí respetant les normes i horaris de convivència.
Habitacions confortables, net, bons dinarts casolans i vegetarians, un entorn de pura natura i amb possibilitat de fer activitats, per tota la familia.
Moltes gràcies a Iker, i Sandra.
Fina Rico, Mussolests de SQV.
02 octubre 2023 11:21
Les nenes s'ho han passat molt bé. Pel meu gust no caldria fer la trucada a mitja setmana.
21 agosto 2023 22:55
Mi hijo fue solo a las colonias y ha regresado feliz como unas castañuelas, con ganas de repetir
21 agosto 2023 12:27
No crec que torni a repetir amb Eix Estels, o almenys en les colònies de teatre.
La primera de les raons és que donen el mòbil a la canalla una hora al dia, després de dinar. Aquesta és l'educació en el lleure que s'ofereix? Això afavoreix i fomenta l'addicció dels adolescents a les pantalles. Les colònies i campaments d'estiu acostumen a ser un dels pocs espais lliures de mòbil, en què els adolescents poden viure i entendre el món i les relacions socials de manera directa, sense filtres digitals.
L'altra aspecte negatiu que em farà no tornar a repetir aquestes colònies és que l'obra de teatre que van oferir a les famílies l'últim dia (i que van estar preparant tots els dies) era en castellà!
És una pena, perquè aquestes colònies prometien, i el meu fill s'ho va passar bé, però això del mòbil i sobretot el tema de la llengua són decisions organitzatives inadmissibles en un espai que pretén ser educatiu per als nostres infants i adolescents.
14 agosto 2023 3:12
Para mi hijo eran las primeras colonias donde no conocía a nadie, y que decir, que hizo muchos amigos y se lo pasó increíble, tanto que para el próximo verano quiere repetir.
18 junio 2023 21:48
Em dic Mariona i la meva experiéncia ha sigut molt bona i positiva, m’ho he passat super bé amb els meus companys i companyes de grup, els monitors eren molt macos i m’ho pasaba molt bé amb ells, la casa era molt maca i m’ho he passat super bé a Can Miquelo, per ser les meves últimes colònies han sigut les millors, trobaré a faltar a tots els monitors i monitores? ️
18 junio 2023 11:51
Hem estat 3 dies de colònies a Can Vandrell i tant l'alumnat com les mestres ens ho hem passat genial.
Les activitats proposades van agradar molt, els monitors i la resta de personal ens van acollir molt bé, el menjar estava molt bo i l'entorn de la casa és molt bonic.
Sens dubte repetirem!
08 junio 2023 23:35
Instal·lacions molt bé, amb un bon servei del personal, i els àpats molt bons i abundants. El grup hem quedat gratament satisfets.
29 enero 2023 22:22
Un lloc ideal per a famílies amb nens, entorn molt bonic, amb activitats per nens i adults molt xules. L'hotel és molt bonic i acollidor i el menjar del bufet boníssim. Repetirem!
18 enero 2023 8:32
La casa El Jou Nature estaba molt cuidada i tot el seu personal (monitors, directora i cambrers) ens van donar un tracte inmillorable. Recomanem l’experiència a tothom i repetirem segur!
25 diciembre 2022 8:43
Una experiència molt satisfactòria. El personal molt amable i resolutiu. Et fan sentir com a casa. Els monitors ben preparats, amb propostes enriquidores i molt motivat per tal de fer gaudir als més petits. L'entorn i les instal•lacions son privilegiades. Repetirem segur.
20 diciembre 2022 19:35
Hotel amb unes vistes increïbles, monitors de 10. Segona vegada que anem, però aquesta no hem acabat tan contents. Molta gent, i cues per fer activitats i sobretot menjador. Menjar fred.
20 diciembre 2022 13:43
Entorn espectacular, casa de colònies preciosa, neta, cuidada, renovada I amb la millor cuina que he provat mai.
18 diciembre 2022 3:24
L'experiència al Jou Nature ha estat espectacular! La meva familia (un total de 13 persones!) hem pasat un pont de Tots Sants increïble! Castanyada, Halloween, aventura, activitats, natura, descans, familia.tot ha estat perfecte. L'hotel és impressionant, amb unes instal.lacions i uns treballadors espectaculars! Desde recepció, fins als monitors, passant pels cambrers, cuiners i personal de neteja.de veritat, mil gràcies per la vostra feina i per la vostra simpatia. Les activitats, molt divertides, tant les exteriors d'aventura, com les interiors de tallers, disfresses i discoteca! I el paisatge, ideal, sense paraules! En definitiva una experiència súper recomanable! Hi tornarem segur! Una abraçada forta de part de la familia Palacios Lara Habela!
11 noviembre 2022 13:39
Estuve este fin de semana junto a mi equipo ringanero y fue maravillosa la atención de todos los que aqui trabajan, ubicación excelente, limpieza de diez y comida espectacular! Volveremos seguro!
10 agosto 2022 13:43
Mi hijo se lo a pasado genial, de lo único que si se a quejado es por la poca cantidad de comida dice que a pasado hambre es lo que no me a parecido bien la verdad. Es para próximas colonias eso se pueda mejorar
05 agosto 2022 16:31
Mucho marketing y entorno bonito pero monitores más infantes que los propios niños.
El cuidado a los niños regular.
03 agosto 2022 19:06
Mi hija estuvo en mas banyeres y fatal, pasaron hambre y sed.
Las actividades marcadas se hicieron algunas, sin decirnos el porque de no realizar las otras.

Los niños estuvieron castigados sin hacer actividades por no dejar dormir a las monitoras,
No repetiré.
29 julio 2022 13:39
Lo que he podido ver y lo que a contado mi hija todo súper bien muy recomendable los monitores de 10 junto con la comida la casa y el entorno todo perfecto míl gracias
21 julio 2022 7:46
Ma fille a adoré cette première expérience en colonie, elle était aux anges.
Ça m’a rassuré de voir le lien des photos aussi.
Le seul point à améliorer l’organisation des bus du départ.
Je vous remercie et vous dit à bientôt
19 julio 2022 2:42
Vàrem passar la setmana santa amb els meus fills i va ser una gran experiència! El petits van gaudir com mai i jo també jeje.
El menjar espectacular i els animadors la caña! Repetirem sense dubte!
16 julio 2022 7:47
Gente muy profesional y amable estuvieron en todo momento pendiente de mi hija para que lo pasara bien.
16 julio 2022 6:17
Vam estar 3 dies a la casa de Mas Gorgoll. La casa està súper bé i tot el personal que hi treballa molt maco i atent. Cuiden molt els detalls.
L'equip d' Eix Estels amb que vam compartir aquest dies ens va tractar genial, ens ho van posar tot súper fàcil des del primer moment. Profes i alumnes vam estar encantats amb tots ells.
12 julio 2022 20:52
Per setmana santa vam anar un grup d‘amics amb infants a Mas Banyeres. Les instal.lacions estan ben cuidades, el menjar era boníssim i les activitats i els monitors genials. 100% recomanable
11 julio 2022 13:22
Colònies a Mas Banyeres. Poc menjar, no deixàven repetir, el meu fill ha passat gana i molta set. Ha passat un incident, hem trucat a Eix Estels per saber què ha passat perquè hi ha dues versions i per aquest incident el meu fill i altres nens van ser castigats sense fer activitats. La resposta que ens ha donat Eix Estels considerem que no ha estat l'adequada, han passat de nosaltres. No recomanem Eix Estels.
05 julio 2022 14:02
Colonias fin de curso en Más Banyeres, los niños pasaron hambre y sed, no les dejaban repetir comida. Se les castigo sin hacer actividades que se pagaron, por hablar por la noche en voz alta y no dejar dormir a la monitora.
Llame a Eix Estel para pedir explicaciones sobre lo ocurrido, y no me dieron ninguna explicación, que lo que decidieran las monitoras estaba bien, y tan panchos, ningún interés, ni preocupación en intentar averiguar lo ocurrido.
No lo recomiendo.
29 junio 2022 2:11
Muy buena experiencia, nos lo pasamos genial con las niñas y otras familias y los trabajadores muy profesionales.
Para repetir
24 junio 2022 18:15
Mi hija de 6 años ha ido este puente que organizaba el AFA del colegio sin profesores del cole solo los monitores y como cada año la experiencia ha sido muy buena, actividades divertidas, buena comida y los monitores muy atentos. Gracias! El año que viene repetimos!
20 junio 2022 5:52
Una vergüenza. Parece que no saben que están tratando con niños de 12 años. Eso es lo que saben de pedagogía y educación. Si yo pago unas actividades no se puede castigar a los niños sin estas porque se rían por la noche a la hora de dormir. Además actividades mas importantes como pueden ser unos Karts, anuladas porque no funcionan estos. Entonces que sois vende humos.
A eso hay que incluir que los niños pasaron hambre por las raciones mínimas que ponían para comer o cenar.
Tengo tres hijos y ya se donde no van a ir de colonias.
20 junio 2022 1:19
Ens va agradar molt. Caminant pels voltants ens vam endinsar al món de Minecraft: Vam trobar minerals de clacita, de cuarzo, vam construir un pico.
Va ser millor que quedar-se a casa jugant a la play.
Ben acollits, molt ben organitzat, molt bona atenció i instal.lacions immillorables
10 junio 2022 7:42
Ha sigut una experiència fantàstica! El menjar, les propostes d'activitats i sobretot l'entorn. Immillorable, un veritable plaer. Pensant en repetir, i tant que sí.
05 junio 2022 2:54
Perfecto. Mi hijo fue de colonias con el colegio y volvió encantado. Más adelante tuvimos la posibilidad de ir en grupo con padres y los niños del cole, con un monitor, y fue increíble. La casa y el entorno genial. La comida sencilla pero muy buena y en cantidad. Y el monitor y las actividades estuvieron genial, escalada, tirolina, bosque vertical, minidisco. Nos encantó y cuando podamos repetiremos.
06 septiembre 2021 16:01
Mi hijo (12 años) estuvo de colonias con sus compañeros de clase tres días y la verdad que volvieron muy disgustados. Se quejan de las actividades, a toda prisa y con apenas 10 min para disfrute de ellos, la piscina más de lo mismo. Y en cuanto a los monitores, hay uno muy desagradable con los niños, un chico con pelo largo y goleta. En general, muy mal recuerdo el que se han llevado los niños para rematar éste curso fuera de lo normal!
Y por si no fuera bastante, a la hora de volver no tenían autocar para todos juntos y repartieron a los niños en dos autocares. Mezclando dos burbujas de diferentes ciudades. En mitad de camino el conductor paró en una área de servicio obligando a bajar a los niños y dejándolos allí a la espera de que los fuera a buscar los padres con su coche. Un despropósito total de final de la estancia en Jou Nature.
21 agosto 2021 6:27
Se comprometen a pactos que no cumplen. Tras reclamación escrita vía e-mail, después de dos dias seguimos pendientes de una respuesta.
06 agosto 2021 3:51
Desembozar WCs con las manos: Nuestro hijo fue un fin de semana a unas colonias organizadas por Eix Estels en El Jou Nature. Al volver a casa, y viéndolo triste, nos acabó explicando que los monitores habían tenido a menudo actitudes abusivas hacia los niños, culminando cuando lo obligaron a él y a un compañero a desembozar unos WCs con las manos desnudas, sin guantes ni ninguna protección. El episodio fue confirmado por el resto de niños. Al no recibir mensaje alguno de Eix Estels, les escribimos dos días después de las colonias. Aún no hemos recibido ninguna respuesta por su parte. Nuestro sentimiento es de rabia y, sobre todo, profunda tristeza: lo que debía ser una bonita vivencia con sus amigos, acabó siendo para nuestro hijo una pésima experiencia que seguramente recordará el resto de su vida.
16 julio 2021 11:54
Nada profesionales. Al final de las colonias, pusieron un autocar con menos plazas y faltaron varios niños que se quedaron sin plaza.
Decidieron ponerlos en otro autocar de otro colegio, y a mitad de camino, se ve que alguien de ese colegio se quejó porque no eran de la misma burbuja,
aunque habia distancia entre asientos, y los hicieron bajar y los abandobaron en una area de servicio de una autopista.
Dijeron que mandarian otro autocar y al cabo de una hora esperando, dijeron que tardaria tres horas más en llegar el otro autocar.
La solución fué que varios padres fueron con sus coches a recoger a los niños. No hemos tenido ninguna información ni disculpa por parte de la empresa. Eix estels = EXPERIENCIA NADA RECOMENDABLE.
17 abril 2018 21:42
Buenas tardes, donde podría enviaros mi currículum? Soy monitora y estoy muy interesada en formar parte de vuestro equipo.
Vanesa Fuentes
09 abril 2018 10:32
Hem passat uns dies a la casa de colònies de Centelles. Les equipacions estan molt bé però els monitors/-res són excel·lents! Van programar una sèrie d'activitats que van entusiasmar els nanos. Un equip humà de 10!
27 agosto 2017 18:52
Nuestra experiencia ha sido muy buena. Nuestra hija de 9 años ha estado una semana en can Vandrell y le damos un 10 a la organización. Prestan mucha atención al detalle. Quiere repetir el año que viene! Los monitores son la caña! Muchas gracias!
26 julio 2017 6:56
Malament! El meu fill de 4 anys per ser les primeres colònies s'ho va passar malament. Va estar 2 dies amb les sabates molles i els mateixos mitjons. An els petits no els cuiden res. Es va demanar crema solar i roba de recanvi i gorra i sabates de recanvi.i tot això va tornar cap a casa sense tocar.
Una mica més d'atencio per els petits no estaria mal.
No tornarà mai de colònies amb Eix Estels.

Escribe una reseña



Calificación general: