03 febrero 2024 6:17
El lloc és espectacular, tant per ubicació com per instal•lacions. Però sobre tot destaco l’amabilitat i el caliu de la Montse i d’en Jordi. La seva presencia no deixa indiferent a ningú.

Molt agraïts.

Hugo i Sergi
01 enero 2024 0:36
Hi vam anar a dinar i passar el dia per la zona, lloc fantàstic. Servei i menjar de molt bona qualitat a un preu molt econòmic.
Indret únic amb vistes i excursions maquíssimes. Vam gaudir molt de la companyia dels gossos, sens dubte hi tornarem.
07 diciembre 2023 17:11
Masia meravellosa on desconectar i gaudir de la natura. Un indret tranquil, una masia super acollidora i una gent que et fan sentir a casa. Gracies Montse, Jordi i Miquel per haver fet que la nit que hem passat a casa vostra hagi estat tan especial. Tornarem!
24 octubre 2023 14:12
El lugar es maravilloso, diría que mágico. Quedan pocos lugares tan auténticos y donde los propietarios ofrezcan lo mejor de si mismos. La calidad de la comida es excelente. Montse, la propietaria, es un amor y te sientes cuidado por ella y su familia. La opción de las excursiones cercanas es un bálsamo para el Alma. Sin duda volveremos .
18 septiembre 2023 6:02
Un lloc idíl·lic per desconnectar! Els que ho porten són molt amables i propers i fan una cuina casolana de nassos!
I molt bé de preu! Excursions en l'entorn molt interessants! Vamos, un 10!
07 septiembre 2023 14:55
El Buxaus és un bany d'hospitalitat, natura i bona gastronomia casolana. Recomendable 100% Tornarem!
20 agosto 2023 18:41
Nuestras vidas nunca volverán a ser las mismas después de nuestra estancia en Buxaus, donde conocimos a Mel, Roc y Nala, los 3 increíbles perros de la familia que nos acompañaron en un paseo. Montse y Jordi nos atendieron como si fuéramos su propia familia. Gracias por la deliciosa comida y tan cálida bienvenida.
30 julio 2023 1:35
Hem passat 5 meravellosos dies en aquest indret tan tranquil. Ens hem sentit com a casa. El tracte i el servei de la Montse, el Jordi i el Miquel, ha estat espectacular. El menjar variat, casolà i en bona quantitat (sempre es pot repetir). La piscina, molt neta i tranquil·la. El nostre nét de 7 anys s'ho ha passat bomba. Ens diu que hi vol tornar i que de bona gana es quedaria a viure allà amb els tres simpàtics i ben ensinistrats gossos (Mel, Roc i Nala). Sols hi ha un punt negatiu i els propietaris de la casa, no en tenen la culpa. Els punts negatius són els 7 quilòmetres, de pista forestal (transitable amb turisme), que hi ha des del moment que deixes la carretera. I el segon que potser s'estaria millor amb mosquiteres a les finestres de les habitacions.
24 julio 2023 9:11
Este es un lugar mágico. Las vistas son fantásticas, la hospitalidad de la familia anfitriona tan única y cálida, la comida de origen regional, auténtica y súper sabrosa como recién preparada. La piscina con muchos juegos para jugar en la casa de la piscina, los paseos (con sus 3 perros que están felices de guiar y unirse) y todo el ambiente de la antigua casa de campo con los bonitos jardines que la rodean es tan relajante que venimos aquí todos los años.desde que abrieron para disfrutar de esta increíble experiencia.
21 julio 2023 19:46
Increïble. El lloc és espectacular. Les persones que el porten amables, eficients i acollidores.
11 junio 2023 15:03
Ideal para ir con perros, amantes de la naturaleza y personas estresadas que quieran desconectar.
El inconveniente el camino que se tiene que hacer para llegar, es un camino estrecho un poco largo, pero al final vale la pena.
Montse y Jordi son los anfitriones de la casa, junto con Miquel y Nuria. Por parte de ellos recibirás buena comida, amor y cariño.
16 mayo 2023 12:38
Escapada de fin de semana. Un lugar muy bonito, y la atención de Montse, Miquel y Jordi (los anfitriones) ha sido maravillosa, siempre muy atentos.
Muchas gracias por todo.
08 mayo 2023 10:33
Experiencia maravillosa en El Buxaus! Desde que llegamos nos sorprendió positivamente, es un lugar sacado de un cuento, donde no falta detalle. Montse nos dio un trato muy cercano y acogedor, y además cocina todo muy rico y en buena cantidad. Así se hace muy fácil que recuerdes El Buxaus con mucho cariño, por ello no tengo duda de que volveré:)
02 mayo 2023 3:00
Hemos estado el fin de semana y la desconexión, el entorno la amabilidad y cercanía de Montse, Jordi y Miquel ha propiciado encontrar aquello que buscábamos todo el grupo.
Tranquilidad, comida excelente, trato y comodidad.
Especial atención al arroz y productos de cercanía como la miel.
Estando cerca de casa y dentro de rutas espectaculares de BTT no será la última vez que los visite para un buen avituallamiento.
26 abril 2023 8:46
An absolute gem of a spot! Fantastic location, incredible food and super friendly hosts. We'll be back:)
(Oh and for any vegans thinking of a visit - they really pulled out all the stops to give us veganized versions of traditional dishes. Riquísimo!)
Moltes gràcies a toda la familia!
20 abril 2023 18:10
Un cap de setmana inmillorable! Entorn i casa espectaculars. Ens han cuidat i tractat molt bé, destacar la seva paciència amb nosaltres jeje! El menjar bonissim i detallat (anavem amb una noia celíaca i han tingut molta cura). Recomanable 100%. Gràcies Montes, Jordi i Miquel! Feu un arrumacu a la Mel i en Roc, ens els hauriem endut a casa. Ens hi quedariem a viure! Podem? Jaja. Mil petons familia i fins aviat!
05 marzo 2023 20:19
Una experiencia muy buena, trato inmejorable, Montse y Jordi nos hicieron sentir como si nos conociéramos de toda la vida.
La comida estupenda, y el almuerzo continental y abundante.
Amenazamos con volver!
29 enero 2023 23:06
Ha estat una experiencia fantástica. En Jordi i la Montse, son uns anfitrions estupendos, que et fan sentir com si fosis a casa teva. El lloc es idílic, el menjar boníssim, totalment casolá.
De debó, no us ho podeu perdre!
Ahhhhh! I hi han 2 personatges (la Mel i en Roc), que t'acompanyan a la excursió i que son un amor de gossos.
Moltes gracies, Montse i Jordi.
Ens tornarém a veure.
26 enero 2023 5:44
És un lloc meravellós, amb unes vistes espectaculars, es respira tranquilitat i veritat, i el més remarcable són la familia que porta la casa, la Montse, el Jordi i el Miquel. Hi vaig anar amb el meu fill de 6 anys i tots dos vem rebre molt de carinyo, van estar pendents de nosaltres, i ens van fer sentir com a casa. Van ser un regal de dies, espero que hi poguem tornar.
28 diciembre 2022 15:10
La família Jordi, Montse i Miquel et fan sentir com si estiguessis a casa teva, allotjament preciós, el menjar Excel. Lent, tot cassola, val molt. La pena passar un cap se setmana, molt recomendable
16 noviembre 2022 8:12
Une auberge improbable perdue en plein milieu de la montagne/forêt. Nous y avons fait une halte lors de notre séjour VTT et avons été admirablement accueillis.
Un point de vue extra et reposant sur le panorama.
09 octubre 2022 0:23
Lloc espectacular perfecte per desconnectar i disfrutar del paisatge, la tranquilitat i la pau de l'entorn. La Montse, el Jordi, i el Miquel ofereixen un gran servei i un menjar bonissim. La coca i la truita de patates que vam menjar serà dificil de oblidar. Tornarem segur!:)
07 octubre 2022 14:26
Si voleu gaudir d’uns dies de tranquil.litat, envoltats de naturalesa i calma, si voleu estar com a casa i ben atesos… aquest lloc és ideal.
Hem estat molt bé.
Gràcies a tots: Montse, Jordi, Miquel i Míriam.
Roc i Mel.
Menut.
02 octubre 2022 23:37
Hemos estado hoy haciendo un desayuno comida y mejor imposible. Trato fantástico, comida estupenda y el sitio es espectacular. Un 10 en todo. Recomendable 100%
06 septiembre 2022 17:14
Un lloc genial al mig del Montseny que et permet desconectar i disfrutar de les fantàstiques vistes de la muntanya. A més, el menjar que fan la Montse, el Miquel i el Jordi… espectacular! Molt recomenable!
16 junio 2022 20:40
Mi pareja y yo necesitábamos una escapada de desconexión total y reservamos sin mirar al detalle el lugar. Nos dejamos llevar sobre la marcha y disfrutamos de cada momento. Una vez llegamos al Buxaus recibimos una cálida bienvenida por parte de los dueños y el entorno nos maravilló. No tuvimos la necesidad de ir a ningún otro sitio durante la estancia (como por ejemplo un restaurante) ya que nos ofrecieron comida casera exquisita (es conveniente avisar con antelación). Hay muchas posibilidades para caminar pero si te quedas en las instalaciones hay opciones para jugar al ping pong, juegos de mesa, columpios, piscina, jardín, aperitivos y lectura al sol.
Casa rural acogedora con detalles rústicos y fantásticas vistas. La família ya os explicará la historia. Repetiremos para probar el arroz de la montaña!
16 junio 2022 6:05
Maravillosa experiencia. El lugar espectacular, paz y tranquilidad, perfecto para descansar de la ciudad.
La atención no podía ser mejor, una familia que te llena de atenciones y cuida de cada detalle. Montse una cuidadora, la madre wow todos queremos.
Sin duda repetiremos.
23 enero 2022 11:12
Fantástica! Excursions molt xulas, natura maravellosa i la Masía molt bé!
Els amos molt bona gent!
18 enero 2022 15:22
Al cor del Montseny, un entorn ideal, bon menjar i uns amfitrions molt atents i agradables! Un munt de camins, castanyers, rierols i animalons on passar un gran cap de setmana de desconnexió amb la família. I que bé es dorm en aquests llits.
14 enero 2022 14:15
Peimer de tot el lloc brutal
Tracte genial
I menjar perfect
Sens dubte repatirem
25 diciembre 2021 11:54
El Buxaus està emplaçat en un lloc privilegiat al PN del Montseny, envoltat de varietat de boscos impressionants. Zona allunyada i tranquila, costa arribar però val la pena. La nova etapa amb gestió familiar esperem que vagi molt bé i ajudi a mantenir la masia històrica i aquest entorn tan especial
18 diciembre 2021 14:31
Una estança molt agradable. L'entorn és espectacular, el menjar excel·lent i el tracte immillorable. Moltes gràcies Jordi, Montse i Miquel. Repetirem segur!
01 diciembre 2021 23:16
Es el millor lloc si busques una masia antiga, rústica i autèntica enmig del bosc, amb bons aliments i sobretot lescalf i recolçament de Montse, Jordi i Miquel. Molt i molt be. Ara, no busquis un lloc de 5* amb grans matalassos, banys de luxe ni res d’això; montanya en pura essència.esmorzars brutals amb producte km0 espectaculars. Us dessitjem molta sort! Lloc molt recomenable, ni que sigui per fer un mos!
15 noviembre 2021 20:46
La casa es preciosa, grande, muy bien decorada y muy limpia con muchos espacios para la privacidad y un rincón donde está la chimenea que es espectacular. Es una casa fantástica, con piscina, mesa de ping pong, y muchos juegos para los niños. Los dueños, Montse, Jordi y Mikel son extraordinarios. Muy buenas personas que te lo ponen todo muy fácil. La comida es riquísima con productos caseros excelente. El entorno es espectacular, rodeada de bosques de abetos, hayas, encinas y castaños. Nosotros subimos a les Agudes y fue una excursión preciosa. Es una casa perfecta para desconectar y disfrutar de la naturaleza rodeada de buena gente y buena comida. Sin duda, repetiremos. Ah, y tienen dos perros, Mel y Roc, muy simpáticos.
05 noviembre 2021 5:32
La Montse i el Jordi són molt amables, et fan sentir com a casa teva. El menjar, riquíssim. El mas és preciós, molt ben cuidat tant l'interior com el jardí. Un mirador al Montseny espectacular!
23 octubre 2021 0:47
El tracte, el lloc, el menjar. Fantàstic!
Hem passat un cap de setmana inoblidabe, la família que ho porten són encantadors, la casa és gran, còmode, molt neta i cuidada fins l. últim detall i els espais exteriors per relaxar.se i gaudir de les vistes. Els àpats tots boníssims! Gràcies!
09 octubre 2021 8:07
Un fin de semana increible en una casa espectacular! Naturaleza, desconexion y comida exquisita.
No menos importante la amabilidad de Miquel, Montse y Jordi con los que puedes compartir ratos muy agradables y te hacen la estancia muy amena!
30 septiembre 2021 17:18
Una estada increïble! Entorn idílic, casa amb molt encant i instal•lacions perfectes per anar amb amics i família (ping pong, piscina, badminton…). El menjar casolà i de qualitat però sense cap dubte, el millor, el calor de la família que ho porta. Mil gràcies Montse, Jordi i Miquel, tornarem!
19 septiembre 2021 7:56
Espectacular fin de semana en un ambiente relajante en medio la naturaleza y con un trato muy familiar y amabilidad, es un sitio 100% recomendable para quien busca buena comida y desconectar del Mundo! Muchas gracias Montse y familia!
03 septiembre 2021 7:13
Un espai per gaudir de la tranquil·litat en un lloc privilegiat en el cor del Montseny.
Amb molt bon gust i molt ben atesos per la família Montse, Jordi, Miquel i Mireia.
02 septiembre 2021 9:52
Com veuràs a les fotos que he penjat, el lloc és excepcionalment bonic i acollidor. Cuidat fins al més petit detall. Detalls que, per cert, només es troben en establiments de categoria superior.
Si no en tens prou amb les magnífiques excursions que es poden fer per la zona, pots jugar a ping-pong, a bàdminton, a bàsquet o a fútbol. Impossible aborrir-s'hi.
Pel què fa a la Montse, al Jordi i al Miquel ja no és que traspuin simpatia, és que es desviuen per fer-te sentir còmode i en família, i tenen moltíssima ma esquerra amb la canalla.
A més, a la cuina són uns cracks! Fan cuina tradicional però amb uns tocs d'inventiva que resulten boníssims.
I, per últim però no menys important, els preus són realment molt assequibles.
Per mi és un lloc ideal tant per desconnectar i anar-hi amb la parella, com per anar-hi amb la canalla.
31 agosto 2021 8:49
Espectaculares vistas, servicio superatento.
Llegamos en bicicleta y nos trataron muy bien
26 agosto 2021 21:37
Escapadeta de relax i desconnexió. El menjar súper bo i l'atenció fantàstica. Segur que tornem!
25 agosto 2021 16:20
Ens ha encantat el tracte rebut per part del Jordi la Montse i el Miquel, el lloc es espectacular, per desconectar totalment del dia a dia i gaudir de la natura, llàstima no haber pogut estar mes dies, però de ben segur tornarem, una forta abraçada,

Joan i Cristina
24 agosto 2021 22:26
Meravellós espai enmig de la Natura. Pau, tranquil·litat, silenci i gent amable. Recomano 1000%!
18 agosto 2021 18:55
Casa rural en un emplaçament extraordinari i magnifiques vistes. Hem celebrat un dinar de celebració amb 13 amics, hem menjat super bé i amb molt bon servei. La casa té un gran valor arquitectònic, amb mobles d'epoca i dormitoris comfortables. Molt recomenable!
11 agosto 2021 7:52
Sus propietarios muy amable, sus almuerzo, muy Buenos,
Vistas impresionantes, rodeado de naturaleza.

Escribe una reseña



Calificación general: