29 julio 2023 4:09
La verdad es que el yacimiento arqueológico es muy interesante y el museo fascinante. Además se puede completar la visita con una iglesia del siglo IX y hay también un horno ibero-romano muy peculiar. Sin duda recomiendo la visita para pasar un día muy agradable, instructivo y cultural.
22 julio 2023 17:03
Gràcies Imma Mestres, Montse, Alejandra. Ha estat un luxe poder visitar el jaciment i el museu, i gaudir de la vostra amabilitat i explicacions. Hem après molt i ens ho hem passat molt bé. Catalunya és plena d'història per descobrir, la nostra història. Endavant!
27 junio 2023 12:03
Museo pequeño y bien conservado. El chaval que nos abrió las puertas de 10 ya que al ver que eramos de Sevilla y todo estaba en catalan nos lo explicó todo en castellano. Buen pueblo Tona y el valle de Vic
18 junio 2023 10:36
No tengo mas que buenas opiniones respecto al museo y yacimiento del Camp de les Lloses, tuve la suerte de ser atendido maravillosamente por una de las arqueólogas que me supo dar una visión de la importancia del yacimiento arqueológico y de la importancia del trabajo que realizan. Solamente por la pasión que ponen en seguir buscando y el trabajo que están realizando para mantener el recinto en marcha, por el trabajo que hacen con los colegios y por la ilusión de seguir ampliando y mejorando el recinto se merecen las 5 estrellas. Gracias por seguir manteniendo y trabajando por esclarecer como fue el pasado en estas zonas. Es un orgullo el saber que hay tan grandes profesionales esclareciendo nuestro pasado.
Inma, nos vemos el año que viene: D
15 abril 2023 3:44
Excelente lugar para aprender y sumergirse en la historia de la península, yacimiento arqueológico con muchas exposiciones.
11 diciembre 2022 16:48
Molt molt interessant!
Vaig anar amb els meus fills (grans), tot el recorregut el vam fer amb la Inma (directora/arqueóloga), es nota que parla amb pasió, molt bé explicat, tenen moltes troballes. A casa hem visitat molts jaciments, però tipus com aquest mai, al ser assentament és diferent, l història.per repetir i recomanat.tornem segur!
01 marzo 2022 11:25
Molt bé, un lloc molt interessant, i molt agradable el tracta que hem rebut, un lloc per anar a conèixer el nostre passat, recomenat
13 octubre 2020 16:12
Un descobriment espectacular. Les persones que ho porten transmeten molt d'entusiasme. Molt interessant.
24 octubre 2019 9:21
Ideal. Concert de Port Bo i Les Anxovetes. Port Bo molt bé, en la línia habitual. I, Les Anxovetes. Aaaii, Les Anxovetes! No ho ha paraules per definir l actuació i, si n hi haguessin, sobrarien. Bravo, bravo, bravo i bravo
30 septiembre 2019 0:20
Molt interessant visita guiada per Ot Ordeix qui, encara que vigatà especialitzat en antripologia medieval, és un gran coneixedor del Camp de les Lloses i de Tona. Gràcies Ot!
19 septiembre 2019 0:09
És un lloc molt bonic a l'aire lliure, fàcil accés per a tota la família, persones grans, infants amb cotxets.
20 abril 2019 5:00
Jaciment arqueològic al centre de la ciutat. Manca de serietat amb els horaris (Van obrir 20 minuts tard de l'hora marcada).

Escribe una reseña



Calificación general: