06 mayo 2021 17:43
Els Alts de la Bassa Closa és un indret rebatejat com el Gurugú, en record d’una cèlebre i trista batalla de la Guerra del Marroc. El Gurugú és el cim més alt (176 msnm) de Tarragona. La ruta per arribar-hi és ideal per caminar amb la família o els amics i per aturar-se en diferents punts del recorregut a menjar-hi la mona. El punt de sortida és la platja Arrabassada i la caminada s’inicia vorejant l’ITV i el Camp del Nàstic. Els camins que condueixen fins al Gurugú formen part de l’Anella Verda de Tarragona i transiten entre una zona boscosa ben extensa amb pins blancs que han ocupat el lloc als antics conreus de vinya i garrofers. Garrofers, marges de pedra seca i l’antiga vegetació de l’alzinar encara es poden trobar amagats entre els pins.
15 febrero 2021 21:23
Tradicionalment anomenat Alts de la Bassa Closa, al segle passat es va popularitzar la denominació Gurugú. A la cota 176 metres, el punt més alt del terme municipal de Tarragona, hi ha un vèrtex geodèsic però no hi ha cap mirador. Els camins de la zona són fantàstics per passejar o anar en BTT.
01 enero 2021 21:20
Un troç de bosc a prop de Tarragona, rutes de tot tipus tan per caminar, correr o bici.camins fácils per fer amb canalla

Escribe una reseña



Calificación general: