26 enero 2024 16:21
Recomiendo totalmente las formaciones de Anaïs, es fascinante todo el conocimiento que ella alberga. Es experta en la materia, una persona realmente sabia. Si has estado en alguna de sus formaciones, luego todo lo que ves por ahí de medicina herbal te parece un sucedáneo. Realicé su curso avanzado de Medicina tradicional del Mediterráneo y sobrepasó todas mis expectativas. Gracias!
29 octubre 2023 8:03
Aprendre de l'Anaïs és un plaer, com ho és sempre que aprens de persones que VIUEN i creuen en allò que ensenyen. Valoro especialment la seva capacitat d'unir móns que se'ns han presentat separats (espiritualitat/energètica i ciència, coneixement i dubte, teoria i la imperfecta perfecta realitat.). Gràcies!
17 octubre 2023 7:14
L'Annaïs en sap molt, explica molt i bé i té una visió amb la que em sento molt afí. És una sort poder fer algun curs amb ella. No dubto que a la seva consulta ha de ser tb molt bona professional. Moltes gràcies!
12 octubre 2023 20:08
Atenció, dedicació i rigor. Encara no hem anat a la consulta física de teràpia i ja tinc clar que l'Anaïs, l'ànima del Jardí de les bruixes, mereix tota la confiança, no només dona els remeis, fa una funció didàctica que permet entendre el funcionament de tot plegat, i tot lliga i tot té sentit. Genera confiança i seguretat.

Tot comença fa uns dies, la meva filla adolescent no es trobava bé, no semblava greu, però era estrany en ella i ja durava massa, així que vaig escriure un missatge a l'Anaïs per demanar una consulta. Ja fa més de 3 anys que anava seguint la seva feina i de seguida que em vaig veure incapaç per gestionar sola el problema, ho vaig tenir clar.

Molt professional i atenta, amb maxim respecte a la diagnosi basada en proves a l'hospital, va respondre per mail i ens va trucar, un cop vam tenir resultats, per ajudar-nos mentre no arribava el dia de la consulta. M'ha escoltat amb paciència, ha pres més paciència per explicar la seva opinió i el perquè de cada cosa i a més vaig aprendre algunes qüestions de l'organisme que són eines molt valuoses.

I encara no hem fet la consulta personal, però sento un profund agraïment i una gran confiança. Mil gràcies, espero que mai et cansis de fer el que fas i, a la que em sigui favorable, estudiaré el curs d'MTM amb tu.
12 octubre 2023 12:14
L'Anaís és un pou de saviesa de la més necessària! Tota una referent que ha sabut recuperar amb rigor, pensament crític i molta coherència tots aquests sabers filosòfics, mèdics, naturalistes.tan perduts i tan manipulats amb el temps o les reinterpretacions modernes. Li estic molt agraïda per tota la feina que ha fet que a mi personalment em semblava sovint impossible, ho ha fet possible i ho posa al servei!
01 octubre 2021 16:46
Impressionant. Tant les formacions com els productes que venen són d'una qualitat excel·lent i la professionalitat amb la que treballen, immillorable.
16 agosto 2021 16:34
M’encanta el Jardi de les bruixes. El curs de cuida’t amb la Medicina tradicional del Mediterrani esta sent un aprenentatge super interessant i molt ben acompanyat per l’Anais. Gracies!
24 julio 2021 19:52
L'Anaïs és un pou de saviesa! Conec ben poques persones vives amb tant coneixement de les plantes i els seus usos i remeis. Ha estat un honor haver-te conegut.
21 julio 2021 2:02
He quedat prou contenta amb el curset d'una setmana de "plantes Per emocions". Es nota que hi ha molt d'estudi i investigació darrera i que és coneixedora a nivell naturopatia de les plantes autòctones. Molta info de valor tant en video-clase com en document. Molt bona Relació qualitat-preu.
20 julio 2021 23:42
Vaig fer un curset sobre reconeixement de plantes medicinals i fases lunars i vaig quedar molt contenta, molt ben explicat tot, és una gran professional i vaig poder portar el meu gosset sense problemes, un 10! Repetiré en quant pugui!
18 julio 2021 2:51
Feia temps que cercava algú que integrésels remeis ancestrals de la nostra terra, l’Anaïs, ens fa arribar aquests remeis amb coneixements científics i de fonts de referència totalment recomanables. I anant més enllà d’aquests remeis, és força interessant la manera de diagnosticar els patiments i afeccions anant a l’arrel dels problemes. A més en un entorn, Poboleda i tombants, que convida a descobrir natura, pobles i la seva gent.
12 julio 2021 18:40
Tinc moltes ganes de participar en el taller de les plantes silvestres comestibles. Heu publicat algun llibre?
08 julio 2021 1:33
Un espai on aprendre i fluir amb el coneixement, l'experiència i l'entorn natural. Gràcies a l'Anaïs per obrir i compartir.
07 julio 2021 11:25
L'Anaïs és una persona amb una sensibilitat per les plantes i comunió amb elles que mai fins ara m'havia trobat! Està sent per mi tot un descobriment! És meravellós tot el que podem aprendre i tot el que podem compartir, amb l'Anaïs, i amb les plantes!
En particular, de les plantes, parla amb molt d'amor i molt de coneixement, un coneixement molt gran i profund, i encantada de poder-lo divulgar i compartir!
Gràcies!
01 julio 2021 23:38
Diuen que "el lloc és la gent" Comptar amb persones i espais com el Jardí de les bruixes, enriqueix el nostre lloc. I compartir sabers i experiències des de l'arrelament i el rigor mos ajuda a avançar més i millor. Gràcies per ser-hi!
29 junio 2021 20:31
El Jardí de les Bruixes: rigor, coneixement sensibilitat i profunditat. GRÀCIES
Tant de bo n'aprenguem i cada vegada siguem més
25 junio 2021 1:29
Sentit comú i pragmatisme.
De peus a terra i amb caràcter.

(Foto: Les plantes medicinals Propietats i usos El Jardi de Les Bruixes)
19 junio 2021 14:48
Un servei molt atent i molt saber en els productes i cursos impartits per Anaïs. S’hi troben una gran varietat de productes naturals i activitats molt variades i una atenció molt personalitzada. Genial
12 junio 2021 5:54
Totalment recomenat! Coneixements i practiques ancestrals recuperats i actualitzats amb el coneixement cientific actual. A mes a més l'Anaïs es una persona que sap molt be com enfocar, de forma personalitzada, les situacions de cada individu.
04 junio 2021 20:24
En més d'una ocasió, m'he fet arribar lots de productes que necessitava per a fer uns obsequis que han estat molt ben rebuts.
27 mayo 2021 20:33
Ho recomano moltíssim, una medicina que va a l'arrel del problema. Grans coneixements i sabiesa, molt bon tracte i molt dedicada tant a la consulta com en els cursos. Una molt bona manera d'agafar les regnes de la teva salut.
27 mayo 2021 5:49
Una autèntica troballa El Jardí de les Bruixes i la Medicina tradicional del Mediterrani! L' Anaïs excel·lent transmisora de coneixements! Un goig participar en els tallers i formació. Tornaré. Recomane 100%!

Escribe una reseña



Calificación general: