25 octubre 2022 5:03
El meu fill gran, just acabava l'etapa a l'escola bressol i encara que ens van tancar, vam voler fer un detall a les mestres que havien estat amb ells durant el curs. (Va ser al 2020)

Així que en un grup de Facebook vaig preguntar i em van recomanar "El Món de la Goka". En tot moment la seva acollida va ser increíble, i amb totes les facilitats. La nostra idea era fer una orla diferent, el dibuix de les cares de 19 infants.

El resultat va estar increíble. Totes les famílies (ja que també vam demanar un de record per totes) i les educadores van quedar encantades amb el resultat final.

Moltes gràcies per la feina.
11 febrero 2022 3:13
Servei ràpid i molt atent als detalls. Et transporta la idea que tens al cap a la realitat, ho recomano al 100%!
04 enero 2022 4:53
Espectacular tot el que fa, és fantàstica i super amable, ja li hem fet varies comandes i totes són impressionants.
Gràcies Goka!
15 marzo 2021 19:15
EXCEL•LENT
Visc a Girona, i vaig descobrir per internet El món de la Goka. Volia fer un regal personalitzat per l'aniversari del meu xicot, i no hauria pogut escollir lloc millor per fer-ho! És propera i a la vegada professional, una artista de cap a peus! No és fàcil saber plasmar en una sola il•lustració tantes coses i tants matissos.
Era el meu primer encàrreg a la Goka en plena pandèmia a finals d'abril de 2020 i, tot i no haver stock del meu producte en un inici i els inconvenients que suposa l'enviament amb canvi de comarca, em va arribar el regal a temps i en perfectes condicions! Molt contenta, segur que repetiré aviat:)
25 febrero 2021 10:48
Jo vaig contactar amb ella després de veure la caricatura dels meus cunyats. Som una família Reconstituïda i era el moment d'estrenar casa nova. Començar de ZERO i la GoKa ens va fer el millor regal! Un retrat personalitzat de cadascú de nosaltres, amb la casa nova de fons i les nostres peludes.
Molt molt recomanable!
31 enero 2021 0:53
Pensar en un projecte i encarregar-li a la Mireia del Món de la Goka SEMPRE és un encert! És una artista amb molt talent i molta sensibilitat a l'hora de captar l'essència de les persones.

A nosaltres ens ha fet varies cosetes, la majoria per regalar, i totes han quedat ESPECTACULARS!

No et quedis nomès amb el que jo et dic, xafardeja la seva web o insta i ja veuràs.
28 enero 2021 8:04
Tot molt bé! La il·lustració ens va encantar, a qui li vam fer el regal va ser una gran i grata sorpresa! I la Mireia, super amable, atenta, ràpida!
Ho recomano!
23 enero 2021 11:52
100% RECOMANABLE!

Jo la vaig trobar per casualitat per internet i estic SUPER contenta amb tots els encàrrecs que li he fet! És una passada el tal•lent que té i m'encanta tot el que fa pq sap plasmar perfectament el que li expliques i tot el que vols transmetre i fa que el resultat sigui increïble.

A vegades no tens clara la idea i costa decidir els detalls però la Goka sempre t'ajuda i et dona idees i és molt propera i professional.
21 enero 2021 13:40
BRUTAL!
La vaig conèixer per casualitat per Internet.
El primer que li vaig demanar no ho havia fet mai i no va dubtar en fer-ho!
I des d'aleshores cada dos per tres li demano algun producte. Per regalar, per casa, per a nosaltres, per a mí, En conjunt, individual, personalitzat, del teu personatge preferit.
La Goka treballa molt i a més ho fa molt bé! I la presentació quan ho entrega és molt curosa i amb detalls!
S'adapta al que vols, et dona idees quan dubtes. I quan saps el que vols al cent per cent, ho plasma d'una manera molt bèstia!

Escribe una reseña



Calificación general: