18 mayo 2023 7:50
Un lloc fantastic per anar un apat ben cassola, servei i menjar un 10, qualitat/preu molt bo. Ideal per anar a fer un bon apat sense presses. I tornarem aviat.
20 abril 2023 4:38
Muy buen restaurante. La cocina casera y los precios mas que ajustados.
El servicio estupendo y el ambiente acogedor.
100% recomendable
27 marzo 2023 14:23
Precio con calidad de comida.perfecto!
Lo malo quizas es la espera para servirte la comida. En parte se entiende porque los platos los hacen al momento!
Pero a pesar de todo.volvere!
19 marzo 2023 1:26
Menú acceptable per 25 € els caps de setmana.
Molt bon servei.
Millorable: Posar un tall de bé a la graellada de carn.
L'únic water.
Tenir quelcom perquè el vi és mantingui fred.
09 diciembre 2022 17:01
Exel.lent tracte, i un menjà ben bo. El lloc es magnífic, envoltat de natura. Totalment recomenable.
28 octubre 2022 19:38
Visita amb reserva prèvia que ens va ser útil per estalviar-nos haver-nos d'esperar.
Vam menjar els plats que quedaven del menú, prou ampli, però ja se n'havien acabat uns quants.
Vam haver d'esperar una bona estona, cosa que ja preveuen que pot passar, però un cop van començar a servir-nos ja ho van fer amb més agilitat.
Els plats, molt ben cuinats i presentats, els vam menjar a gust.
Pensem tornar-hi per l'atenció rebuda dels cambrers i de la direcció del Nou Desmai.
09 octubre 2022 21:13
Esmorzar de forquilla a bon preu, ben bo. Brasa, "callos". En un raconet d'Aiguafreda, amb terrassa i ombra. Ideal després d'una bona excursió.
22 septiembre 2022 16:37
És un lloc recomanable, preu cualitat molt encertat, fem rutes amb btt, i ens agrada fer un bon esmorzar
18 agosto 2022 15:35
Muy buen trato con los comensales de los camareros y muy buena comida. Espectaculares desayunos. Parada obligada para después de una buena caminata.
10 agosto 2022 2:57
Sopar de grup. Bona relació qualitat/ preu, servit el depressa que es pot esperar d’ un grup nombrós. Espai molt agradable, fresc, una molt càlida nit d’ estiu. Personal molt correcte.
01 agosto 2022 1:04
Un lloc tranquil i ben servits. La carn a la brasa una mica justeta. El gaspatxo molt bé i el servei impecable. Recomanat!
18 julio 2022 20:29
La comida muy bien, el entorno y su ubicación muy agradable, pero lo mejor de todo las personas
que lo regentan.
08 julio 2022 7:23
Bon lloc renovat per les noves propietàries bon menjar i bon servei! I un gran tractar família i amb molt carinyo
29 junio 2022 12:42
Un trato muy familiar la comida exquisita, calidad precio asumible y el lugar perfecto para un buen disfrute.
28 junio 2022 17:04
Menú al cap de setmana de 25 euros espectacular. Bones opcions, racions molt generoses, bona calitat.
Vam anar ahir un grup de 4 i vam menjar i beure el que vam voler i més, tot ajustadíssim de preu. Vam sortir tots super satisfets i una miqueta incrèduls que tot allò tant bó que vam menjar i beure en tanta cantitat ens hagués costat allò:)
El tracte super bé, hi tornaré sense pensar-ho:)
27 junio 2022 11:04
Un dels millors menjars de menu, de la meva vida. Calitat, bon servei i bon preu. Els callos espectaculars. Tornare.
11 junio 2022 15:19
Nos atendieron súper bien. Fuimos 7 personas + 1 perrito (son pet friendly). Servicio y comida excelente. Ajustaron los platos para uno de nosotros, que era vegetariano. El lugar muy bonito, fácil de aparcar y buena comida (se sabe que un lugar es buenos cuando las papas fritas son naturales), además de buenos precios. Salió a 26€ por persona (bebidas, comida, postres y cafés).
08 junio 2022 19:47
És la primera vegada que he anat a dinar al restaurant El Desmai i, de ben segur, que serà l’última. Feia molt temps que no menjava un menú, en un dia laborable, tan car (25 euros) i de qualitat tan vulgar. El menú de 25 euros inclou una ampolleta de mig litre de vi, del que venen a granel a qualsevol celler entre 1,80 i 2 euros el litre. També inclou amanides, de bossa, de les que trobes a qualsevol “super”. I els plat cuinats, si teniu sort i no és un arròs, a lo millor els podeu menjar.
Jo no sé com cuinaven abans però, qui ha cuinat els plats que servien avui, dia 14 d’abril de 2022, en sap poc de cuina.
No llenceu els vostres diners en aquest restaurant, al Vallès Oriental i trobareu molts restaurants on us serviran un bon menú a un preu raonable i en sortireu satisfets.
29 mayo 2022 21:38
No está mal pero el precio lo vi un pelín caro pero la comida muy buena y casera. Gran terraza y aceptan perros en la parte interior del bar. En el tema del tiempo si que tardaron un poco en servir los primeros
25 mayo 2022 6:02
Menú de Menjar casolà, amb productes de qualitat. Gran quantitat el plat.
En altres ocasions hem anat a esmorzar despres de una bona excurció al Turó de tagamanent i els callos son Brutals! I les mandonguilles amb sèpia bonissimes per carregar forces altra cop.i tornarem!
17 mayo 2022 16:01
Menjar casolà i brasa. Tot boníssim.
Tot i que a la carta no informa de les intoleràncies, m'han informat molt bé del que podia menjar.
Així que puc dir que és força recomanable per menjar sense gluten.
La decoració és senzilla però molt acollidor.
Tot un descobriment!
14 mayo 2022 13:12
No m'agrada publicar ressenyes negatives, però el que ha passat m'ha decebut i emprenyat molt. El menú, en un dia de cada dia en un restaurant molt normal, desangelat, antic i mal cuidat, que costi 25€ em sembla molt car. Avui a Catalunya és dia laborable i ens han cobrat com si fos un menú de cap de Setmana. Si després els plats estan a l'alçada es pot mig entendre. Però res més lluny de la realitat.
Una carta amb masses pretensions i pocs fonaments. He demanat uns espàrrecs a la brasa de baixa qualitat i amb molt poc gust. Un plat simple que requereix d'un bon producte, i més pagant 25€ pel menú.
El meu pare ha demanat un arròs, dels pitjors que hem vist, ni entrava per la vista ni tenia bon gust, amb producte congelat i sense base. La meva mare ha demanat una amanida de bossa, sense res especial.
El segon plat encara ha estat un despropòsit més gran. Unes cuixes d'ànec seques, de baixa qualitat banyat amb una salsa de fruits vermells que tapava tot el "gust" de l'ànec. Esperava una reducció, una salsa concentrada i amb textura i no pas un xarop àcid que matava tot el gust del plat.
El postre, sense més, comprat i amb una qualitat estàndard.
En definitiva, una presa de pèl i una falta de respecte haver de pagar 25€ per uns plats que jo a casa els faria molt millor. Venia a gaudir d'una bona experiència i m'he endut una completa decepció i una bona emprenyamenta.
06 mayo 2022 1:59
Conociendo el sitio del año pasado, hemos vuelto y una decepcion. Siendo jueves santo - no festivo- en cataluña nos dice q solo hay menu fin de semana (25€ en vez de 13) pero es que la comida no estaba a la altura, crema de calçots aguada, pan congelado, ensalada sin aliño, el estofado de vedella pse.una lastima pero ya no vale la pena.
27 abril 2022 10:20
Molt bona cuina i un menú molt encertat en qualitat i preu, llàstima que l’interior es petit i no està insonoritzat.
Però en general molt bona experiència repetirem
16 abril 2022 18:18
Menjar vulgar, de bossa congelats. Mal fet. Arròs passat. Cuina sense criteri i amb preu exorbitat (25€)! Tenint en compte les expectatives culinàries. UNA PRESA de pel! NO TENEN VERGONYA! IMPRESENTABLE! INSISTEIXO: AVUI no és festiu a Catalunya i ens han cobrat un menú dolent a preu de festiu!
16 marzo 2022 10:22
Es un restaurante que ha salido en un programa de cocina en la televisión autonómica catalana y quizás por eso los precios no están acorde con los platos. La comida no era mala pero no se ajustaba al precio. La atención al cliente del servicio de mesas fue excepcional. Se puede ir pero no repetir.
02 febrero 2022 19:33
El servicio bien, y el de precio también. Pero la comida para nuestro gusto, podria mejorar. Estaba bien.
19 enero 2022 12:37
Hem anat a esmorzar un bon grupet amb els quads i els buggies, i hem esmorzat molt bé. El servei m'ha semblat molt correcte, han sigut molt amables amb tots nosaltres.
Tornarem anar-hi.
09 enero 2022 10:46
Muy bueno, recomendable. Buena comida, nos atendieron correctamente, amables y la espera correcta. Nos dejaron estar en la zona de bar con el perro por lo que comimos agusto y sin pasar frío, repetiría!
09 enero 2022 3:54
2 estrellas las pongo por el servicio de las personas que te atienden al llegar preguntamos por el menú nos dicen que sí que tienen el de fin de semana cuando le comento que es viernes y rectifica le pregunta a su compañero si podemos ver el menú. Con una amabilidad 0 y simpatía nula lo primero que nos dice es.que si queremos comer tiene que ser fuera que está todo completo y nos deja en la puerta se va a atender a una mesa. No nos pregunta si tenemos mesa reservada, que si la teníamos después de quedarnos con cara de boniato nos deja una tablet encima de la barra. Total quiero decir que solamente habían dos mesas ocupadas (que no estabas full.) Total que lo siento mucho porque no hemos podido comer nada de la carta que por cierto tenía buena pinta pero es una lástima. Qué por un trato así el cliente lo deje estar y se vayan. La parte de dentro para mí es muy pequeña la terraza es bastante grande pero cuando va marchando el sol te PELAS de frío (una carpita un poco cerrada les vendría de coña
05 enero 2022 19:07
Buenas intenciones. Atención muy buena. Carnes bien hechas. No esperas una estrella michelín y aciertas. En verano debe mejorar.
04 enero 2022 2:54
28/112021, esmortzar de forquilla, absolutamente genial o en dos palabras. EX CELENTE o de otra manera SU PERIOR.
Brasa en su punto y los guisos (callos, albondigas con sepia) de los mejores para un buen desayuno de tenedor
31 diciembre 2021 18:39
Servicio rápido, comida abundante, como en casa.
Pedir mesa con antelación, calidad precio ok.
23 diciembre 2021 9:56
Un exterior molt gran i espaiós, ple d arbres que donen ombra. Menú d estil casolà, molt bo tot, costa decidir. Molta quantitat. Menú de cap de setmana amb una relació qualitat preu excelent. Ideal per parelles, famílies i grups. Un gran descobriment.
31 octubre 2021 14:04
El menjar molt bo i abundant, l' espai molt bé
Només té una pega, són molt lents! Sempre ho han sigut!
14 octubre 2021 15:28
Tenen bon vi, si. I ja està, poc gust pel detall i l'excel·lència, es com un bar però en versió cara perquè si, la carta és un paperot
02 octubre 2021 23:38
El lloc perfecte terrassa gran comode el menjar molt bo el servei molt atent el preu correcte em estat superbe
28 septiembre 2021 13:03
Personal atent i correcte.
Espai exterior meravellós.
Menjar bonissim i menú a molt bon preu, amb un pilot de plats a escollir.
24 septiembre 2021 22:22
Gran descubrimiento!
Comida muy buena, buenas raciones. Tienen menú. Todo muy rico. Hemos comido muy bien. Servicio excelente.
Todo comida casera y a la brasa.
05 septiembre 2021 14:35
Sitio agradable y personal muy atento.
Los platos son abundantes y la comida está muy buena.
18 junio 2021 13:35
Un lloc agradable on gaudir d'un menú variadet i saludable per 15€ amb la família, i els amics, i o els companys de feina o excursió. També per fer un beure o un café.
10 junio 2021 11:56
Haviem intentat venir 2 vegades. I a la tercera va la vençuda. Haig de dir que l'espera ha valgut la pena! El menjar casolà i boníssim! Bones quantitats i a preu assequible el cap de setmana. 20€.
Té u a bona terrassa per fer café! L'atenció ha estat estupenda! Repetirem segur.
06 junio 2021 17:33
No havia parat mai aquí (sempre passant de llarg amb la bici) i aquest dia d'excursió ens va sorprendre a tots. Molt bé, senzill però comfortable (costa d'explicar però s'enten). El menjar estaba boníssim i amb això jo tinc prou
01 junio 2021 18:57
Ja el coneixíem de quan viure del 2001-2004 a Aiguafreda, guardem un bon record. La terrasseta que té és ample i ventilada, amb vistes a la natura. El servei excel•lent, per sopar està genial i no molt car.

Escribe una reseña



Calificación general: