07 enero 2024 15:30
Un lugar maravilloso. Repetiremos sin duda. Cuidado con el más mínimo detalle, zona juegos increíble y parte exterior con instalaciones muy top! Me parece un lugar estupendo para familias. Entorno estupendo para hacer rutas o mini rutas a la montaña.
10 agosto 2023 22:10
Positiu: entorn molt maco.
Negatiu: neteja i mala gestió dels residus. Haviem d'anar amb la brossa al cotxe per llençar-la.
28 abril 2023 5:32
Un lloc fantàstic, ple d'encant, per desconnectar i respirar calma. Les instal.lacions molt cuidades i netes. Els propietaris, la Montse i en Joan, molt simpàtics i acollidors. Vam estar-hi un cap de setmana amb la nostra filla de 4 anys i s'ho va passar pipa. A banda de l'espai exterior que és increïble, tenen una sala de jocs per nens que assegura moments de tranquil.litat als pares. Tornarem sens dubte i amb ganes de disfrutar de la bonica piscina que hi ha. Felicitats Montse i Joan per haver creat aquest oasi!
26 julio 2022 5:37
Estuvimos 8 personas de mi família en 3 apartamentos de viernes a domingo.
Fue todo perfecto. El sitio, los apartamentos, los servicios, las condiciones etc, etc. Sólo puedo hablar maravillas y sin parar. Gràcies Montse.
05 abril 2022 2:56
Hi hem estat per feina però ens hem sentit com a casa.
Una casa increible, apartaments equipats amb tot i encantadors. Molt còmodes, en tots els aspectes
Gràcies Montse i Joan
05 febrero 2022 10:53
Un lloc meravellós. La Montse i el Joan et fan sentir com a casa. Els apartaments són molt xulos, i la resta de la casa, com la sala de jocs, o la piscina i les barbacoes, també. Des del Nus es poden fer excursions molt boniques. Hi tornarem!
13 julio 2021 21:35
Lugar precioso y unas instalaciones muy cuidadas y de calidad. Lugar tranquilo y ideal tanto para familias como amigos. Los propietarios sin encantadores.
11 febrero 2021 2:42
Fantàstic allotjament rural en una ubicació ideal per desconnectar. Ambient molt tranquil, instal·lacions tal i com les descriuen, zones comunes que conviden a relaxar-se i un tracte molt familiar, proper i agradable. Recomanable tant per passar uns dies amb els amics, la parella com amb la familia. Prop de restaurants amb una gran relació qualitat-preu. Una meravella!
11 noviembre 2020 12:17
Un lugar ideal para descansar y disfrutar en familia. Nos encantó la sala de juegos infantil, sobretodo a mi hijo. La habitación estaba hiper limpia y tiene todo lo necesario. La cocina es muy completa y los utensilios de cocina están muy bien. Como pega le pondría no tener opción a desayuno, tienes que cocinar en la habitación o irte fuera a comer. Las barbacoas comunes están muy bien pero al haber solo dos hay que hacer turnos con los demás huéspedes para cocinar. Y el colchón lo encontramos muy duro, pero eso supongo que ya va a gustos
07 septiembre 2020 17:47
Very beautiful place. Gorgeous apartments with a nice garden with swimming pool. Kind hosts who knows the good places around to go to
01 septiembre 2020 15:16
Un lloc magnífic per relaxar-se, amb piscina, sala de video, biblioteca, sal de jocs per nens, etc. Bon punt de sortida per fer excursions.
16 agosto 2020 20:16
Tranquil·litat, llibertat pels petits, piscina, caminades pel bosc; i tot amb la millor companyia en una masia molt ben reformada. Els apartaments són adecuats, i bastant amplis la majoria d'ells.
La ubicació és molt bona, al costat del bosc i ja dins de la Vall de Llémena. Però al mateix temps, ben a prop de Girona i la costa brava.
La Montse, en Joan i el Nus, molt amables, cordials i acollidors.
Més que molt recomanable!
27 enero 2020 17:22
Un cap de setmana inoblidable. L entorn i els apartaments son impecables. Fent rotllana al voltant del foc ens ha visitat la castanyera q ens ha fet gaudir d una tarda amb cançons amenitzades amb guitarra. Ens ho hem passat molt bé!
21 noviembre 2019 20:23
Gran descobriment!
Vam arribar al Nus de pedra arran d'una blogger, i ens van agradar molt les seves explicacions, així, que sense pensar-ho, vam buscar un cap de setmana per anar-hi.

La ubicació és genial, just a 15 o 20 minuts del centre de Girona, envoltada de natura!

El nostre apartament, l'arbre és molt xulo, en format duplex, on al pis de baixa hi ha el bany, la cuina/menjador i també una smart TV amb accés a internet. Al pis de dalt, hi ha un sofà llit i també un llit de matrimoni molt gran, amb unes vistes i decoració excel·lents.

Cada apartament disposa d'una taula i cadires per a l'exterior, així, els dies de més calor, és un gran que!

El nostre apartament tenia 2 aparell d'aire condicionat, un per cada pis.

A l'exterior hi ha una piscina, que és la mar de tranquil·la i fresca. També hi ha unes taules i unes barbacoes.

Tot està molt ben decorat, amb bon gust i funcional.

Les zones comunes, molt netes i tranquil·les.a destacar, la sala de jocs pels més petits de la casa.

El servei i atenció del Jordi i la Montse, és excel·lent.

Només dir-vos, que abans de marxar, ja vam reservar per l'any vinent!
13 noviembre 2019 23:51
Hola.
No hay adjetivos suficientes para describir el lugar, el entorno, la piscina, los jardines, las barbacoas, las excursiones, los apartamentos y sus terracitas, la sala de juegos infantil, la sala polivalente. Y sobretodo el amor que profesan por el lugar los dueños. Se puede ver en todos los detalles en cada rincón.
El año que viene ya seremos tripetidores. Jeje
25 junio 2019 22:48
Un allotjament increïble en un entorn espectacular.
Estances amb tots els serveis i comoditats.
L'allotjament disposa de tots els serveis necessaris per passar uns dies fantàstics amb tota la família.
Dins i fora de l'estança, tots els racons estan adaptats a poder oferir la millor estada a grans i petits.
07 marzo 2019 7:12
Un sitio genial para pasar unas vacaciones con niños. Muy bien ubicado. Los dueños amabilidad en estado puro. Sin duda repetiremos.

Escribe una reseña



Calificación general: