07 febrero 2024 11:56
Jo baig a uns extrascolars que fan per escalar (hi porto més de 6 anys) i m'encanta. És un bon lloc per a passar la estona i escalar, a part hi ha un "bar" amb unes terrasses. Tot i que aparcar alà és difícil, amb el bus (L8, L1 i (L6 crec).
04 diciembre 2023 18:20
Bones vies, i cada setmana en canvien una paret. Rocòdrom força familiar i el preu correcte.
30 octubre 2023 9:59
He vingut a Manresa a fer una cosa i m'he trobat aquesta sorpresa, un rokodrom força gran i ple de presses.
03 octubre 2023 23:57
Bones vies, i cada setmana en canvien una paret. Rocòdrom força familiar i el preu correcte
12 septiembre 2023 13:13
Un buen sitio, para practicar, la escalada, en interior a la vez que poder tomar alguna cosa.
16 junio 2023 10:48
Hemos estado celebrando el cumple de mi hijo y se lo han pasado genial.
Gracias María (monitora) y al chico de recepción por la atención. Todo estupendo!
25 noviembre 2022 12:51
Rocòdrom força gran, amb vàries zones de boulder, vies d escalada amb autoassegurador, zones per fer amb corda
Preu similar a qualsevol rocòdrom: 10 euros entrada d'un dia, abonaments de 10 sessions amb un 20%de descompte i quota de 40 euros al mes. Ambient agradable, neteja correcta, massificat segons les hores. També lloguen material. La ubicació és molt cèntrica, ideal si vius a Manresa i un infern si vens de fora i has d'aparcar. El mateix problema de sempre amb Manresa.
15 noviembre 2022 10:10
Avui hem celebrat la festa d'aniversari dels nostres fills i la veritat que ens han tractat superbé.
Ens han atès de meravella i tant la noia que hi havia a la barra com els dos monitors han sigut súper amables i dolços amb els nens.
Ho recomano 100% i se'ns dubte tornarem.
11 noviembre 2022 14:37
Vaig fer l'anviversari del meu fill al juliol. L'activitat consistia en 3/4 d'hora escalant+1/2 hora descans+3/4 d'hora escalant. No van proporcionar material a tots els nens (tot i que van dir que tots en tindrien) s'havien d'intercanviar els arnés. Només van poder pujar una vegada amb la corda. Al final van jugar a matar conills. Els pares estàvem a les taules de fora consumint i ens vam haver d'apretar ja que ens van dir que ocupavem massa taula i que potser venia més gent a fer la birra. Quan va acabar l'activitat vam fer el pastís del nen i ens van cridar l'atenció, vam haver de recollir i marxar ràpid del local. Molt mal tracte! No hi tornarem. Tot i això, pagant un dineral.
13 septiembre 2022 8:39
Rocòdrom ideal per fanàtics, boulders de diferents estils, bon equipament, gimnàs, llocs exteriors i terrassa amb servei de bar. Únic inconvenient és l'aparcament i en hores puntes molta gent
03 septiembre 2022 23:11
Tot i que sempre hem gaudit del local, la veritat que ha sigut una autèntica decepció fer un aniversari per nens.
La oferta consisteix en 45' de escalada, descans i 45 de més escalada.
Els temps han sigut molt més curts i amb manca de arnés pels nens. Que han fet una pujada cadascú. Ens vam prometre que tots els nens tindrian el material i ni per res ha sigut així.
Hi havia un altre aniversari i la s'ha notat en l'atenció que em rebut. Massa presa. El personal ha sigut amable però la direcció del local molt decepcionant. Ens demanaven espai a la terrassa per altres clients tot i que estàvem consumint tots.
El cas és que ofertan aniversaris de nens però no deixa de ser un local que actua com un club. Hi ha un perfil que encaixa molt més que el de nens d'aniversari. Millor perfil de escalador, soci que va cada dia que nosaltres.
29 agosto 2022 21:09
Kerchow! I was zoomin' up that wall like spiderman, the place was awesome, lots of walls for people of all climbing abilities, it wasn't too busy which was great and the soft floor was super cool. Nice place to get drinks too which was very refreshing after a tiring bit of climbing. 11/10 would recommend to a friend
22 febrero 2022 5:26
Amb el Biel, el monitor particular molt bé però la info pel telf quan vaig fer la reserva no es correspon amb el que he pagat. Ara ja hem viist que està a la info de la web però m'haurien d'haver dit el mateix per telf sinó ens ho haguessim repensat. Perquè hem pagat 20 euros pel monitor + 7,5 a part com entrada general i per telf. Em van dir només 20. Això fins aquí val, pot ser un malentès. Es paga i ja està. Però el problema per mi ha estat la manera de respondre quan he tornat per assegurar-me si el cobrament havia estat l'adequat. Jo no he alçat la veu, estava demanant dubtes i m'he trobat tot el contrari.
04 septiembre 2021 16:58
Good Gym! It has a Spray Wall, Gym and Routes. I`m not THAT good of a climber, I usually climb around V4. However I feel that the Routes are bit harder on average than in other Gyms I´ve been. Maybe it´s because the top holds are higher than I am used to and I´m a weak chicken:) The staff is also super nice, of course! Definitely worth checking out
02 enero 2021 12:35
Superb facilities. Plenty of space and routes for all abilities. Great "climber" atmosphere full of encouragement and advice. Being really close to city centre helps too. They've done a great job in keeping the place clean
12 marzo 2020 3:43
La verdad es que fuimos con unas expectativas altas y las ha cumplido. Fuimos un sabado y estaba muy tranquilo, no teniamos problemas para probar diferentes vias, tiene diferentes zonas para escalar con cuerda o boulder, gimnasio, al aire libre y en salas, tienen vestuarios grandes y un bar con terraza. El precio es bueno (8€) y la atencio tambien. La unica pega es que habia bastantes presas sueltas y te llevabas algun susto.
04 noviembre 2019 7:13
Una sala amb possibilitats.segons la meva visió, milloraria amb més manteniment de vies i preses.
16 septiembre 2019 10:10
Molt bon lloc per iniciar-se en l'escalada indoor o perfeccionar la tècnica. Acondicionat, a un preu raonable i cada cert temps modifiquen les pedres per no avorrir sempre el mateix recorregut.
16 mayo 2019 15:10
El rocòdrom està molt bé i l'ambient que hi ha és molt alegre, però havent visitat altres rocòdroms, pel que és, ho trobo car. De totes maneres es valora la sana actitud i les ganes de millorar, que de ben segur els duran bons resultats de cara al futur.
11 abril 2019 14:09
Espai gran amb molts blocs i un moonboard, renovació cada setmana, el lloc esta molt ben decorat, sembla un espai agradable per passar la tarda i fer una cervesa. Hi ha bon rotllo!
Les facilitats per adaptar-se als horaris d'entrenament son complicades, el graus de les vies de vegades no encaixen o tenen pasos desproporcionats del nivell, falten suports per al sabo a la dutxa i a l'hivern el vestuari es fred
09 abril 2019 0:56
Un rocodromo con boulder muy interesante.
A destacar también que tienen dos autoaseguradores para escalar en solitario.
10 marzo 2019 7:24
Vaig anar-hi una vegada i vaig quedar molt satisfet. El preu per estar tota l'estona que vulguis son només 7€ i pots llogar peus de gat per 3 si no en tens. Has d'estar mitjanament en forma per estar-te una hora escalant i no quedar-te sense braços jeje
05 agosto 2018 11:23
Va ser el meu primer dia d'escalada i vaig sortir encantada. Val 7€, a part pots llogar peus de gat per només 3€ i l'arnes per 1€.
12 junio 2018 16:07
El lloc perfecte pels amants de la escalada. Fantàstiques instal•lacions i molt bon ambient. Funciona com a club, també fan classes i organitzen esdeveniments.
05 diciembre 2017 19:01
Ideal per practicar l'escalada i, com a bar, barat i acollidor. Si he de buscar una pega, que està en un lloc on és impossible trobar aparcament.
26 octubre 2017 23:16
Gran sitio para entrenar si te gusta la escalada, cada 2x3 cambian las presas y modifican las vias. Tambien tiene una barra y terraza para tomarte algo

Escribe una reseña



Calificación general: