02 enero 2023 19:19
Escola bressol molt recomanable tant com pels espais, que sorprenen quan hi entres, com pels professionals que ofereixen un tracte proper, familiar i de confiança.
06 diciembre 2022 10:45
Empezó con 7 meses y lo veíamos muy pequeñito y teníamos muchas incertidumbres, pero rápido desaparecieron lo miedos. No pudimos escoger mejor! Desde el primer día se adaptó genial y ahora con año y medio ir a la escuela es lo que más ilusión le hace. La seguridad, confianza, el trato respetuoso y cómo quieren a los niños no puede ser mejor. Super equipo!
22 noviembre 2022 5:16
El Petit Príncep és molt més que una escola bressol, des d'un principi tenim la sensació que són una família. La nostra filla està molt contenta, nosaltres també i tenim la certesa que la deixem en molt bones mans. Totes les persones que hi treballen són increïbles i et fan sentir com a casa. Els espais són oberts, càlids, que inciten a la calma, i tots els materials amb els que treballen són naturals. Estem encantats!
29 junio 2022 8:48
Una gran escola bressol! Van cuidar del meu fill des del primer dia a més d’acomoanyar-lo en la seva educació i descubriment del món. L’equip de mestres i directora és excepcional, per no parlar del menjar de l’Ana. Gràcies a totes! Us trobem a faltar!
02 junio 2022 4:32
Estem encantats de portar a la nostra filla a l’escola Petit Príncep, surt molt feliç i es queda com a casa seva. Escola propera, amb valors, molt familiar, amb un tracte insuperable! Som una gran familia, desde la part de direcció a cada una de les mestres! Gràcies per fer-la tan feliç!
30 abril 2022 20:20
Súper contenta! Primera hija y primera experiencia de escuela infantil y la verdad que no podríamos haber elegido mejor! El trato es súper cercano, agradable y familiar! Te sientes como en casa y eso es súper importante porque te da confianza plena de dejar allí a los peques. Además que los espacios son chulisimos y el jardín es una pasada! Estamos encantados!
12 abril 2022 5:23
La nostra filla va començar quan només tenía 14 mesos i des del primer dia, la recepció de la directora, les professores i tot plegat va ser excel.lent. La nostra filla va adaptar-se molt ràpid i sempre hem sentir la familiaritat i la bona energía de l’equip docent. Estem molt contents d’haver escollit el Petit Princep i ho recomanaríem a qualsevol!
10 abril 2022 4:57
Un gran encert! És el primer curs del nostre petit i estem encantats amb totes les mestres i amb el funcionament tant proper i familiar que tenen, els espais oberts, el jardí.
Sense cap dubte tornará el curs que ve.
01 abril 2022 5:53
El millor espai per acompanyar les famílies en el creixement del seu fill/a. La vam deixar amb 6 mesos i mig, i ara amb 14 mesos i veure que ja surt caminant per la porta, és satisfactori saber que si la teva filla és qui és també hi té a veure el fantàstic treball que hi fan les mestres. És una llar acollidora on tothom es coneix i acabes interactuant amb mestres, famílies, directora, i t'hi sents molt acompanyat en tot el procés de criança.
És increïble les activitats que hi fan, sempre sota una mirada pedagògica que permet a l'infant descobrir nous materials, cançons i activitats diverses. El pati és preciós, un espai a l'aire lliure amb elements integrats que permeten als nens interactuar amb l'aigua, plantes, sorra. Per nosaltres les instal·lacions obertes i accessibles pels nens ens va fer decidir-nos i veient altres llars, el material educatiu que hi ha és únic i molt actualitzat a les necessitats motrius i de desenvolupament del nen. Valorem molt també la cuina pròpia amb productes de qualitat per fer una dieta molt equilibrada. Agraïts per com sou, estem desitjant que la nostra filla parli i ens transmeti lo bé que s'ho passa. Al Petit Príncep veus les cares dels nens quan entren i surten i saps que és sinònim de tranquilitat i confiança. Moltes gràcies!
29 marzo 2022 20:54
He llevado a mis dos hijos, un equipo excelente y unas instalaciones fantásticas, estamos muy contentos, os lo recomiendo
24 marzo 2022 23:38
Encantada de poder formar part d’aquesta petita gran familia com és el petit príncep, vaig estar molt de temps tenint la sort de treballar en aquesta escola. Com a educadora tinc molt bons records del meu pas pel petit, després de molts anys la Mireia directora de l’escola va decidir obrir una altra escola, la Cabana que també es troba a Granollers i vaig passar a gaudir d’aquell nou espai fins a dia d’avui! Estic encantada de sentir-me com a casa tant a un lloc com a un altre.
21 marzo 2022 23:27
Aquest any és el segon any que la nostre peque va a l'escola del Petit Príncep i ha estat la millor elecció que hem pogut fer. Instal.lacions i un pati molt macos i funcionals. Però ho millor d'aquesta escola és el personal docent, grans professionals i millors persones. Tracte molt proper amb infants i les famílies. 100% recomenable.
19 marzo 2022 1:31
Estem molt contents de porta la nostra filla al petit princep, els espais, els materials, l.ambient.però sobretot pel tracte tant proper i humà. Gràcies a les mestres que hi son i estan presents en el dia a dia de l'aprenentatge dels nostres fills.
18 enero 2022 4:14
Estem molt contents amb l’escola. Els espais son molt acollidors i els mestres entregats al 100%.
03 junio 2021 22:36
Acabem l’etapa al Petit Príncep, que vàrem començar quan la nostre filla tenia 5 mesos, i només podem tindre paraules d’agraïment. No podíem haver fet millor elecció d’escola bressol ¡! I no només per les instal•lacions (espais oberts, pati funcional…), sinó (i sobretot) per l’equip humà, que ha fet que la nostre petita hagi anat contenta a Escola cada dia, i ens hagin ajudat en totes les etapes que hem anat assolint (alimentació amb canvi de llet a tritu i de tritu a sòlid, coordinació primer amb el gateig i després a l’hora de caminar, a l’hora de treure el bolquer, etc.), gaudint de cadascun dels avenços aconseguits tant com ho hem fet nosaltres, perquè per elles no és una feina, és autèntica devoció ¡! Moltes gràcies a la (nostre) família del Petit Príncep! ¡
25 mayo 2021 19:32
Últim any i les trobarem molt a faltar!

Hem estat com a casa des del primer dia. De fet, és el que ens va fer decidir-nos quan vam començar, l’ambient, la confiança que ens van donar i sentir-nos com a casa.

En el temps que hi hem estat, hem vist l’escola evolucionar amb els infants, adaptant els espais a la seva comoditat. Es nota la dedicació i l’experiència. Només cal veure les cares de felicitat dels petits.

Les aules són prou amples. Ens agrada la distribució i que no hi hagi elements que tallin el moviment dels petits per la classe. És un espai ben pensat per tot el que ballen i canten! (imagino, pel repertori que hem après a casa)

El pati de l’escola sempre ens ha agradat molt. És prou gran perquè hi puguin jugar, però alhora molt acollidor. Com un bosc en miniatura adaptat als nens i nenes, amb caseta, taula de pícnic i un petit pont. Tot d’elements naturals.

Que tinguin també espai per jugar a la sorra, és un luxe i ho valorem molt. Un altre punt a favor quan vam triar escola.

Cuina pròpia amb menús que els encanten! A la nostra petita li agrada molt explicar tot el que menja i cada dia mentre espera per entrar mira què hi ha al menú per dinar.

Quant a les mestres, la cuinera i la directora no tenim prou paraules per agrair la dedicació i les ganes que hi posen, però sobretot la paciència. Penso que no només han après els petits, nosaltres també. Hem tingut la sort de trobar persones molt humanes i que inspiren molta confiança, i això s’agraeix molt quan són les que estaran a càrrec de la teva filla.

Ens hem sentit molt recolzats també quan hem tingut dubtes sobre l’alimentació o comportament (i si ho estem fent bé) i hem pogut preguntar i ens han aconsellat.

La nostra petita ha estat molt contenta. Tant, que no vol saber res (per ara) de l’escola de grans. Ella només anirà a “l’escola de la Sònia”, també coneguda com El Petit Príncep “i les princeses”.
16 mayo 2021 4:41
Fantàstic equip que fa que deixar el teu petit, de vegades moltes hores, no sigui trist ni motiu de preocupació, doncs el cuiden i l'estimen, fent que sempre anem contents cap a l'escola, aprenent cada dia cosetes noves experimentant amb l'entorn de la classe i del pati, on hi disfruta i juga sempre que el temps ho permet. Cuina propia amb productes de qualitat per fer una dieta sana i equilibrada. Gràcies per tot!
01 mayo 2021 11:14
Les mestres són super carinyoses i es crea un vincle familia-escola de confiança i amistat. Sempre he deixat les meves filles molt tranquil·la, els cuiden i estimen molt! A part que aprenen moltes coses i fan moltes activitats.
Les instal·lacions estan molt bé, i el pati és genial.
27 abril 2021 7:33
Desde los 6 meses que empezó y hasta ahora debo decir que no pudimos escoger mejor! La seguridad, confianza y como tratan y quieren a los niños no puede ser mejor. Las maestras y todas las personas del equipo son excepcionales. Gracias!
24 abril 2021 16:01
Madre de tres hij@s, dos de ellos tienen un recuerdo muy bonito de su paso por el Petit Princep y el pequeño sigue disfrutando. Máxima satisfacción tanto por la enseñanza y afecto hacia mis hij@s como el trato con la familia. Servicio de comedor excelente, los niños adoran a la cocinera y se cocina en el propio centro con productos ecológicos y de proximidad. No podía haber elegido un centro mejor, recomendable al 100%
07 abril 2021 10:06
Súper agradecida con todo el personal docente por su atención y sus cuidados a mi pequeña terremoto! Una educación muy familiar y respetuosa. Recomendable 100%. Al final es como una gran familia.
31 marzo 2021 20:20
Nuestra hija va contentisima todas las mañanas, muy contentos con al escuela y todo el personal la verdad que te dan mucha confianza. Trato muy cariñoso y familiar.moltes gracies!
25 marzo 2021 23:13
Gracias a todo el equipo mi hija va cada día súper contenta y feliz, trato inmejorable familiar y cariñoso. Espacios abiertos y con mucha luz natural. Un 10!
19 marzo 2021 18:29
Un lujo poder dejar a nuestro hijo en esta guardería. El trato con el equipo docente es inmejorable y nuestro hijo está encantado con su profesora. Un acierto total haber escogido esta guardería. Muchas gracias por todo.
16 marzo 2021 20:57
Aquest ja és l'ultim any del nostre fill. Des de ben petit ha anat i han sigut anys molt bons, han sigut anys de tranquilitat inclòs amb la situació que hem passat degut a la pandèmia i s'han portat de manera exemplar. També el tracte de totes les professores i de la direcció ha sigut realment espectacular. I s'ha notat a l'aprenentatge que ha rebut el nostre fill, ho gaudim cada dia. Sempre recomenarem aquesta escola bressol. Moltíssimes gràcies!
16 enero 2020 23:27
Un lloc que, més que una escola, és una segona llar. Grans professionals, que els hi encanta i gaudeixen la seva feina. De primer moment ens va agradar el concepte d'espais oberts i cada dia que passa estem més convençuts de que deixem el nostre fill en les millors mans. T'acompanyen i fan molt fàcil l'adaptació. Plena confiança des del primer dia que el varem deixar amb 5 mesets recent fets! Gràcies!
03 enero 2020 9:06
És una Escola excelent! Pel tracte de tot l'equip tant a nens com a pares, per les activitats que es realitzen i per l'entorn inmillorable.
28 diciembre 2019 7:49
Una segona llar amb qui confiar-hi. Són molt professionals, una bona directora, gran persona i amb totes les seves companyes que et donen tota la tranquilitat del món quan hi deixes els teus petits/es.
28 diciembre 2019 4:49
El trato de las profesoras y la dirección del centro es espectacular, cercano, familiar y muy profesionales. Sólo ver a mi hija de 18 meses tan feliz y contenta cuando entra lo dice todo, se siente querida. Sus espacios abiertos y naturales hace que los niños se sientan libres y no entre cuatro paredes.
18 diciembre 2019 19:00
Si busques un lloc on el teu petit estigui en les millors mans, aquesta és la teva escola bressol. Bon tracte, calidesa, proximitat i professionalitat és el que hi trobaràs. Es nota que disfruten i estimen la feina que fan!
27 noviembre 2019 1:12
Una escola amb sensibilitat! Hi he portat els meus dos fills. Han estat encantats, tan ells perquè eren feliços a l'escola, com nosaltres, els pares, per la implicació de tot el professorat en el seu creixement i formació.
Sempre he sentit parlar d'una manera molt constructiva de l'amplia oferta que hi ha a Granollers.

Escribe una reseña



Calificación general: