06 octubre 2022 11:52
L'experiència ha sigut bastant dolenta, vaig portar un parell de peces, i una d'elles me l'han deixat fatal, i a sobre em volien cobrar més perquè havien tingut més feina de la que es pensaven i he tingut que acabar fent-ho jo a mà com he pogut.
A sobre que és car, la senyora que m'ha donat la roba ha parlat de molt males maneres. No hi tornaré més.
13 junio 2022 21:05
Porto més de 10 anys anant a aquest taller. Deuen haver canviat la gestió fa temps. La senyora que rep els clients farà tancar el negoci. Una mala educada, tòxica i impresentable dels peus al cap. Buscadora del conflicte continuament, impossible de parlar res. Busqueu un altre lloc o prepareu-vos i armeu-vos de paciència. Dona d’uns 50 anys, ulleres, mitja melena llisa, ho notareu de seguida.
01 noviembre 2021 20:24
No porten cap control, si extravies el tiquet no saben trobar amb el nom la teva peça. A la meva amiga, una senyora gran, l'han tractada fatal, gens professionals i molt maleducades.
24 mayo 2021 11:12
Una atenció excel.lent i uns resultats impecables. Tots els meus arranjaments els hi porto sense dubtar-ho.
23 marzo 2021 11:51
Perdonar pero hacía mucho tiempo que no miraba la web.
He quedado muy sorprendido por el comentario de Masajes Mundo.
1º No hemos cambiado de personal.
2º Tenemos mas de 20 años de experiencia y nunca ha sucedido en nuestra tienda lo que relata el comentario anterior.
3º Rogaría a la persona que puso el comentario que se asegure de que somos nosotros El taller, ya que en la esquina hay otra tienda de arreglos de ropa (que no se llama El Taller)
4º ellos si han cambiado el personal.
17 marzo 2021 21:42
Molt be i molt amables. He portat una jaqueta que no tenia solución i són unes artistas perque han pogut arreglar-la i m'ha quedat molt i molt be.

Escribe una reseña



Calificación general: