10 marzo 2024 4:33
Formarte en el Timbal es dejar una parte de ti, es crecer y mejorar. Además ser Alumni te permite acceder a información, formación y convocatorias de castings.
24 septiembre 2023 18:50
Cada professor i professional del Timbal fa que cada minut valgui la pena.
Recomano moltíssim el Postgrau de creació, et fa créixer moltíssim com a actriu, et dona un coneixement molt més ampli sobre el teatre i les seves estructures i essències, i a nivell creatiu és una bomba!
07 septiembre 2023 18:11
Formarte en El Timbal es una aventura que te hace evolucionar tanto en lo profesional como en lo personal.

Son unos pedagogos increíbles que tienen la capacidad de detectar tu potencial y te acompañan para que puedas descubrir tu voz, transmitir y emocionar con tu interpretación y tus creaciones.

La calidad humana y los valores que los docentes te transmiten son clave en cualquier formación artística y sin duda, El Timbal, te transforma en este aspecto.
18 agosto 2023 9:32
He fet el CFGS i el Postgau de Creació Teatral i he de dir que la considero de les millors escoles per formar-se com actor/actriu a Barcelona (per no dir la millor). Treball i equip exquisits… Et fa sentir com a casa, a estimar i valorar el teatre i sobretot aprendre. Recomano 100% fer qualsevol modalitat, que a més tenen varietat i els cursos regulars/intensius també estan molt bé.
27 junio 2023 4:16
El Timbal ha estat la meva segona casa al llarg de tres anys.
Al Timbal he fet família amb profes i companyes. Des del primer dia es va crear un vincle de confiança absoluta.
Aquests últims dos anys cursant el Postgrau d’interpretació en metodologia Coda, han estat decisius per mi, per fer un salt qualitatiu com actriu. Estic molt agraïda amb les i els profes que m’han acompanyat i m’han vist créixer i millorar durant aquest camí d’aprenentatge tan bonic!
Gràcies per tot!
Professionals i persones meravelloses

La vostra alumna: Mar Robles Aymerich
19 junio 2023 6:11
Después de dos años intensos de formación profesional en esta escuela, solo puedo decir, gracias. Su calidad como profesionales es inmejorable pero su calidad humana aún es mejor. Sin duda, ha sido una de las mejores decisiones de mi vida. El Timbal es casa, família y siempre formará parte de mi.
17 junio 2023 19:44
Mi hijo asistió al curso de verano y aunque fue el primer acercamiento al teatro, se encontró en un ambiente con mucha experiencia, flexibilidad, seriedad y con profesionales del sector. La escuela tiene una estructura completa y una organización resultado de años de experiencia. Todos sus compañeros estaban contentos y siempre dispuestos a atender las necesidades de alumnos y padres.
03 junio 2023 19:17
El Timbal és més que un centre de formació actoral i escènica. Acompanyen en el desenvolupament de cada infant i jove i els fan créixer tant individualment com grupalment. Felicitats equip del Timbal per la gran tasca que feu!
17 abril 2023 13:26
El Timbal, i en concret el Pla de Formació Actoral, ha transformat la meva vida de dalt a baix. He après com a actriu i com a persona de la mà d'un professorat atent, enginyós i molt professional. Ho tornaria a repetir sens dubte. Ara tinc les eines necessàries per poder estar dalt d'un escenari.
10 abril 2023 0:28
La nostra filla ha fet el casal de primavera i ha estat encantada i feliç, per la qual cosa seguirem fent formació aquí. Grans professionals i tracte molt humà.
08 marzo 2023 2:05
De moment només he pogut passar-hi breument per fer un curs intensiu d'iniciació al teatre, però he gaudit molt de l'experiència, m'hi he sentit molt segura i tenc molt clar que vull repetir!
23 agosto 2022 14:35
He terminado el postgrado de Cine y Tv en El Timbal y no puedo estar más contenta! He tenido un@s compañer@s que no podían ser mejores, hemos trabajado con director@s y profesionales del sector en activo que nos han dado diversas formas de ver la industria, hemos aprendido a actuar de forma natural delante de la cámara, hemos acabado con un proyecto final alucinante, hemos aprendido a mostrarnos mejor en el mercado laboral, como afrontar un casting etc. Solo tengo buenas palabras para tod@s l@s profesionales con l@s que he tenido el placer de encontrarme en este curso, en especial para Montse Bernard y Pol Fuentes por su profesionalidad y generosidad. Gracias, gracias, gracias.
01 agosto 2022 6:33
El Timbal ya es hogar. Gracias por lo que regaláis. Qué viva el juego, lo orgánico, el cuerpo poético. Larga vida al Timbal.
27 julio 2022 11:58
El Timbal, i en concret el Pla de Formació Actoral, ha transformat la meva vida de dalt a baix. He après com a actriu i com a persona de la mà d'un professorat atent, enginyós i molt professional. Ho tornaria a repetir se'ns dubte. Ara tinc les eines necessàries per poder estar dalt d'un escenari.
06 julio 2022 0:56
El Timbal ha estat per mi, l'escola que m'ha vist créixer. Un espai segur, on aprens, vius, descobreixes, treballes, connectes. Una Escola que respecta els temps de cadascú, amb un professorat impecable, tant en l'àmbit personal com en el professional.
No vaig poder triar millor l'Escola on professionalitzar-me! Per mi són i seran casa.
02 julio 2022 21:53
La meva filla està inscrita als cursos de teatre per a joves, i absolutament recomanable. Gràcies, Timbal!
08 mayo 2022 16:03
Es gaudir aprenent el que t'agrada. El professorat és amé, dinàmic, alegre i molt bo. Veuen les teves flaqueses, els Hi donen la volta i potencien les teves virtuds. No els Hi donc 5 Estrelles ja qué per adults en dissabte nomes fan iniciació i entre setmana per feina complicat poderhi anar. Tret d'això tot b! A seguir endavant amb tot!
27 febrero 2022 6:51
Bona oferta formativa. Professors super motivats i amb experiències. Segueixen normes covid i amb molt bon atenció i preocupació per l'alumnat. Les instal•lacions són super àmplies, boniques i molt netes i cuidades.
27 enero 2022 15:19
En aquesta escola em vaig formar i em van donar totes les eines que necessitava per poder començar la meva carrera professional com a actor.
24 septiembre 2021 21:42
Gran experiència formativa al curs intensiu d'improvisació amb el mestre Josep Sàbat. Tracte molt humà, companyerisme i bon rotllo, el que fa que l'ambient sigui molt còmode i permeti obrir-se i explorar la nostra pròpia natura. Molt agraït a tot l'equip de El Timbal i també als meus companys de grup per fer que aquella setmana fos inolvidable!
02 septiembre 2021 18:35
M'he format en aquest centre i és espectacular. Hi ha un tracte molt humà i molt professional. El PFA és una gran formació d'interpretació i el postgrau de creació és increible. Encara que he acabat els estudis professionals de tant en tant faig intesius per què sempre compten amb grans professionals. La recomano molt per tot aquell que tingui interés en la interpretació. Vulgui ser professional o no.
23 junio 2021 14:48
He hecho teatro musical en esta escuela y sólo puedo decir cosas buenas. Ha sido una de las mejores decisiones que he tomado en mi ida porque me ha abierto un mundo que desconocía.
Una especial mención a Francesca la profesora, gracias por tu entrega, tu generosidad y tu energía. He aprendido muchísimo de ti

Escribe una reseña



Calificación general: