05 mayo 2022 8:25
Productos, calidad- precio, muy interesantes.
Compromiso de servicio-eficiencia: excelente.
Todo está gestión e implicación; gracias a Jordi.
Muchas gracias Jordi, por tu profesionalidad.
21 agosto 2021 0:46
Felicito a Jordi, el vendedor. Es una persona muy atenta y un gran entendido en los productos que comercializan. Muy buenos precios. Volveremos sin duda.
05 agosto 2021 1:49
Buena atención al cliente y buenos consejos que te ayudan a realizar la compra
08 julio 2021 4:01
Una mala experiència. Uns auriculars nous que no funcionen amb el meu telèfon, i no atenen la meva reclamació. Els auriculars funcionen amb altres telèfons, però en cap dels tres que tenim a casa de la mateixa marca. Per tant, els auriculars no són aptes per a tots els telèfons, i a mi no em serveixen. A la botiga no me'ls han volgut canviar, argumentant que amb altres dispositius sí funcionen. La meva sensació és d'impotència i incomprensió. Per descomptat, la botiga ha perdut uns clients per sempre més.
Nota (07/06/2021). Hem rebut una resposta satisfactòria per part del servei d'atenció al client de la cadena. Els ho agraïm.
08 octubre 2020 16:37
Personal de instalacion mut educado i professional enhorabona buena por témer estocs tranajadores
31 agosto 2020 9:23
La meva experiència ha estat molt satisfactori.
He anat per informació d'un frigorífic i l'atenció rebuda per el Sr. Jordi, ha sigut excel·lent amb tot tipus d'explicacions i amabilitat.
He comprat convençut, per marca i serveis que dóna l'establiment.
15 julio 2019 11:07
Molt malament, vaig comprar un frigorífic, em van dir que m'el portarien dissabte al mati, vaig pujar des de Barcelona i el camió va arribar a casa a 1/4 d'once el vespre, se'ls hi va espatllar el camio al poble del costat i en van fent baixar un des de puigcerda, fins a tordera.sense més comentaris.la compra de menjar que había Fer al Mati, a la basura.i el cap de la botiga. Señora això són coses que passen.si efectivament, però porta un camió des de 250 km.es incompetència.
Només em queda agrair als del transport.per què als de Calvet. Molt molt malament.

Escribe una reseña



Calificación general: