01 enero 2024 20:26
Una gran empresa y unos grandes profesionales. Encontré Electrofluxe por la recomendación de un amigo.
Me ha encantado la profesionalidad de todo el equipo, desde el asesoramiento técnico, el equipo administrativo hasta los chicos que vinieron para instalar las placas y poner todo en marcha.
Hacia muchos años que no me había encontrado con una empresa que quiere hacer las cosas bien de verdad!
Una recomendación absoluta!
18 noviembre 2023 7:59
professionalitat,rapidesa,eficiència i molt bona organització,
de segur, la millor opció en col.locació de plaques solars
13 noviembre 2023 19:52
10/10
Me han montado 22 placas con microinversores y desde el primer momento ha ido todo genial. Comerciales, administrativos y montadores. Lo han dejado muy bien acabado y limpio. Ahora toca disfrutar del autoconsumo. Muchas Gracias Electrofluxe.
11 octubre 2023 18:28
Ens acaben de fer la instal·lació. 8 plaques amb microinversors. Molt contents. Molt ràpid. 2 dies, un per la instal·lació electrica i un per les plaques i la posada en funcinaoment. Molt bon personal.
01 agosto 2023 13:49
Normalment no valoro empreses, però aquest cas és excepcional ja que són una empresa excel·lent i vull que quedi constància; tot l'equip, però en especial la Diana la qual m'ha ajudat, guiat i assessorat en tot moment per adaptar-se a les meves necessitats i obtenir els resultats desitjats. 100% recomanable!
30 mayo 2023 11:43
28 plaques amb microinversor instades en una teulada vella, molt bona feina, tot i que jo no confiava massa en que no hi haguessin problemes, però no, grans professionals, fa 4 mesos que les tenim, el consum és el mateix que teníem, no obstant, la facturació ha baixat més del 60%, contentíssim, ara toca més projecte i baixar més facturació de la comercialitzadora elèctrica. Gràcies i endavant.
06 mayo 2023 17:10
Molt content amb la instal.lació. Tan els instal.ladors, com la gent de l, oficina, com en Pau, gent molt amable i profesional.
29 marzo 2023 8:23
Excel·lent equip.
M'han acompanyat en tot el procés d'instal·lació de plaques fotovoltaiques al meu pis (sostre col·lectiu amb permís de la comunitat, i per a ús particular). A més m'han tramitat tota la paperassa de legalització i m'han acompanyat també en tot el procés de la subvenció de l'ICAEN fins a la seva justificació.
Totalment recomanable!
16 marzo 2023 5:09
Estem molt contents de l'instal·lació, tenen un bon producte i un bon equip de persones, ho han fet tot molt fàcil. L'instal·lació a la teulada ha quedat de meravella.
07 marzo 2023 15:57
Em van aconsellar de posar les seves plaques hi fa una setmana que estan posades.
Estic molt satisfet per el resultat que estan donant i per el servei rebut, tot el personal molt professional i seriós.

Gràcies Llorenç, Mireia, Núria hi a tot l'equip en general.
Vaig fer una bona elecció al fer-vos confiança, seguiu així.
14 febrero 2023 14:37
Vam contractar la nostra inversió fotovoltaica a aquesta empresa hi va ser un encert al 100%. Son molt professionals i l'atenció al client és magnífica. Recomanable 1000 x1000.
15 enero 2023 5:59
Apres plusieurs mois d'étude sur les panneaux photovoltaïc et une dizaine de devis dont la qualité des produits n'étaient vraiment pas optimum, j'ai découvert la société ELECTROFLUXE qui m'a proposé les panneaux SUN POWER Maxeon 6 les meilleurs sur le marché international.
C'est une jeune entreprise, dynamique, et surtout très très professionnelle.
Toujours disponible, aimable, respectant les délais et répondant à toutes les exigences de qualité.

Vraiment Merci à toute l'equipe!
23 diciembre 2022 21:20
Grans professionals i molt bon equip de persones, tant l'atenció telefònica com els instaladors.
Ens vam decidir per ells al ser distribuïdors de Sunpower, però vistes les ressenyes positives només puc donar-los la raó. Van realitzar la instal•lació aproximadament a finals de juny i fins en data d'avui no podem estar més satisfets amb el rendiment i l'estalvi que suposen.
Un altre punt a favor, és la seva rapidessa, una averia que vaig informar a les 9h del matí va ser resolta amb la presencia dels tècnics al domicili en tan sols 2 hores.
Moltes gràcies a tot l'equip d'Electrofluxe!
19 diciembre 2022 7:28
Molt bona experiència, tracte proper, instal·lació feta en dos dias. Gent molt professional que t'ofereixen el millor producte en energia solar del moment. En resum, si vols una instal·lació que no calgui ser enginyer per gestinar-la i amb la millor garantia del mercat, no tinc cap dubte que Electrofluxe és una molt bona opció totalment recomanable.
02 diciembre 2022 15:03
Una gran empresa i en molts bons profesionals
estem molt contents d'haver fet aquet trevall en vosaltres
moltes gracies electrofluxe
02 noviembre 2022 5:18
Para nuestra instalación fotovoltaica, contactamos con Electrofluxe (no teníamos referencias previas), únicamente sabíamos que eran los instaladores autorizados del fabricante de los paneles en los que estábamos interesados.
Nos realizaron varias propuestas muy bien detalladas y explicadas, para ayudarnos a tomar la decisión adecuada a nuestras necesidades.

Muy profesionales y recomendables, trato y servicio excelente.
28 agosto 2022 10:49
Muy contentos con el servicio todo muy correcto muy bien instalado muy eficaces estamos muy contentos desde el viajante hasta los operarios muy profecionales
11 julio 2022 4:23
Personas/empresa muy dinamicas y eficaces que se han adaptado a mis necesidades ; Estoy muy satisfecho de la instalacíon y de su funcionamiento: yo les recomiendo sin duda!
07 junio 2022 6:59
Desde la planificació, la ejecució d’obra, l’instalació, la bateria, la posada en marxa i els acabats es tot perfecte, estic molt satisfet i a sobre aconsegueixo un 95per cent de autonomia.
Molt aconsellables, un equip genial! ’
04 febrero 2022 4:51
Buscava una empresa que instal·lès Sunpower i l’importador em va recomanar Electrofluxe. Després de parlar amb ells i veure que eren el que esperava d’una empresa d’aquest tipus no vaig dubtar en contractar els seus serveis. Molt satisfet amb l’execució i el resultat final. Atents, professionals, compromesos i amb una actitud i amabilitat immillorable. Repetiria sens dubte. Gràcies a tot l’equip.
31 enero 2022 10:53
Electrofluxe: Empresa amb un gran nivell de gestió i professionalitat.

M’ha ofert una consultoria tècnica excel·lent, adequada i sincera sobre el meu projecte amb productes d'alta qualitat.
Molt content pel servei rebut.
Gracies.
31 enero 2022 10:19
Destaco d, Electrofluxe la qualitat dels seus productes, el preu ajustat i el bon servei d, atenció al client. En el nostre cas vam tenir problemes amb la llicència a l, Ajuntament i ens van ajudar en tot moment. Altament recomenable.
25 noviembre 2021 7:45
Després d'analitzar algunes propostes i decidir-nos per la proposta d'Elecrofluxe, estem molt contents d'haver-ho fet. Com a clients ens agrada entendre molt bé què estem instal·lant, com s'instal·la i perquè. Aquesta inquietut genera molts dubtes (en som conscients) i Elecrofluxe els ha respost extraordinàriament bé. Ens hem sentit molt ben atesos en tot moment. Joves i grans professionals a tots els departaments (equip d'enginyers, muntadors, comercial i administració) Gràcies per tot nois!
26 octubre 2021 1:58
Molt positiva! Electrofluxe, S. L.excel·lents professionals per instal·lar la solució òptima de panells solars per casa teva.
24 septiembre 2021 15:56
Una de las mejores cosas que podemos hacer por nuestro Planeta es aprovechar el SOL y el mejor equipo para ayudarnos es sin duda ELECTROFLUXE, un magnifico equipo que nos ha aportado toda la información necesaria, asesoramiento, apoyo, etc.desde el primer día.
Muchas gracias por todo!
14 agosto 2021 2:49
Aquest estiu ens han instal.lat 14 plaques fotovoltaiques a la teulada, la instal.lació ha sigut molt ràpida en 2/3 dies ho teníem tot muntat. Mitjançant l aplicació podem veure exactament el que estem produint i de moment el benefici es major del que ens havíen dit, s han encarregat de tot el papeleo i la veritat és que estem molt contents tant amb Electrofluxe com amb els resultats.
09 agosto 2021 12:57
Fa dues setmanes que Electrofluxe ens ha instal·lat cinc plaques fotovoltaiques. Molt satisfets: estudi previ ajustat a les necessitats nostres, plaques i microinversors de qualitat i amb vint-i-cinc anys de garantia, terminis acomplerts, gestió eficaç i ràpida de tot el procés (papers, permisos.), atenció immediata per atendre els nostres dubtes i (important) molta proximitat en el tracte i l'acompanyament per resoldre qüestions i preguntes. Molt bé. Totalment recomanable Elecrofluxe.
11 junio 2021 10:16
Ens acabem de fer la instal·lació de plaques a casa. Estem molt satisfets, pel producte, el servei i el tracte de tots els professionals. S'ha realitzat en el temps previst. Recomanaria a ulls clucs Electrofluxe. Gràcies per la feina que heu fet!
Miquel Rodríguez
10 junio 2021 9:34
Una experiencia inmejorable! Unos grandes profesionales del sector, muy buen trato, cumplen con sus fechas, son rápidos en acabar la instalación, te dan soluciones para cualquier problema, muy contento con la instalación!
29 abril 2021 14:13
La nostre experiencia amb aquesta empresa es molt bona. Eficients, professionals i empàtics. Ens han resolt un problema que veníem arrossegant d'una mala praxis de l'empresa que ens va fer la instal.lacio, en un plis. Els recomanem!
28 abril 2021 7:37
Tuve la suerte de que me habían hablado muy bien de Electrofluxe.
Tras recibir diferentes propuestas de otros industriales, contacte con ellos, y después de ver mis necesidades, me hicieron dos presupuestos, el primero con material estándar, el cual ya me habían ofrecido otros proveedores, y un segundo presupuesto, con materiales más premium y recomendado por ellos, los cuales encarecían la propuesta, pero te aportaban muchos más años de garantía (25 años) además de menos aparatos en el interior del domicilio.
Me decidí por este segundo presupuesto, me facilitaron financiación, y fecha de montaje, lo que genero un montaje sin ningún problema.
Ahora estoy a la espera de la documentación para la legalización de la instalación, la cual se cuidan ellos, y con la cual obtendré los beneficios de la compañía eléctrica y la bonificación del ayuntamiento.
Totalmente recomendables
17 abril 2021 1:40
Soy meticuloso y muy exigente como cliente. Lo que llaman un "pere punyetes". Despues de casi 2 meses de analisis de más de 7 ofertas y multiples opciones de empresas competidoras, nos decidimos por Electrofluxe. Respuestas rápidas y serias a todos mis muchas preguntas.
Nos dieron muy buenos consejos, una perfecta planificación y cálculo para optimizar el espacio disponible y la ejecución de la obra impecable.
El resultado técnico mejor de lo esperado, servicio post venta excelente.
Muy recomendable.
15 marzo 2021 8:32
Molt contents amb el tracte rebut, bons professionals, i qualitat-preu i inmillorable. Gràcies Electrofluxe!
09 febrero 2021 17:39
Serietat, una explicació fantàstica i de seguida em van fer el pressupost sense cap compromís.
Una empresa com cal.
01 febrero 2021 12:19
Una experiencia sorprenent, no m esperava aquest resultat, professionalitat i confiança és la millor definició.
Totalment recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: