06 mayo 2022 13:26
Son molt bons, i molt bons profesionals, pero us recomano que quan li demaneu que us fagi presupost abnas de que us fagin una instal.lació del router o que abans parleu amb la sra de la botiga. El cas es que els vaig trucar, tot s'ha de dir (em repeteixo) que són molt ràpids, molt profesionals, nets, etc (les coses com són) però quan els hi vaig demanar el preu del router em van dir que sobre uns 70-120 euros, que no em proecupés que em sortiria barato.bla bla.al final vaig acabar pagant 378 (21%, hores de muntatge, material, visita). Una mica car, no?
01 marzo 2022 5:32
Hace una media hora volviendo del trabajo para casa no me habéis matado de milagro. Uno de vuestros conductores en una de vuestras furgonetas ha entrado en una rotonda sin mirar, cruzándose en medio de mi (que voy en moto) y he tenido que hacer maravillas para esquivarle. Después de eso le he hecho luces y recriminado la imprudencia donde ni se ha dignado a mirar ni hacer ningún gesto. Tened cuidado a quien ponéis al volante porque esas maneras de conducir no cesan hasta que algo grave pasa.
03 febrero 2021 10:46
Servei ràpid i molt profesional. Encantada amb el tracte. Els electrodomèstics de bona qualitat a preu correcte i el servei d.instalació impecable.
17 enero 2021 13:28
Soc client fidel. Tinc molta confiança amb ells per servei i instal•lació.
04 enero 2021 15:13
Hi ha qui vol anar a menjar, envoltats de molta gent i menjar ràpid, amb autoservei.i qui vol anar a un bon restaurant a atenció molt personalitzada. O anar als grans magatzems i roba confeccionada.o a un bon sastre o modista que confeccioni "a mida". La segona opció és aquest establiment: abans Electrònica la Garriga i ara en una cadena. Qualificatius que mereixen: gran professionalitat, serietat, puntualitat, atenció, consell. S'ocupen de "tot". S'equivoquen els qui comprin per preu. Aquí hi ha molt de "valor afegit", impensable en grans superfícies o venda on line, que fa que resulti la millor correlació "qualitat/atenció/servei/preu" entre totes les ofertes al nostre abast. El Toni, el Josep i la Carme formen un equip d'alta atenció personalitzada i clarament orientada a optimitzar la satisfacció del seu client. Aquest comentari l'aporto després d'anys de comptar amb la seva atenció i en diferents experiències. Els recomano sense dubtar.
31 diciembre 2020 19:48
Amazing customer service. They installed television within 24 hours. I would highly recommend them. Carme is a great ambassador to your firm. Extremely helpful. Thank you!

Escribe una reseña



Calificación general: