28 enero 2024 15:59
Vaig trucar perque tinc un problema amb l'antena de TV. Primer dia ningú es presenta, segon dia tampoc es presenten, truco i diuen que havia un malentès que era un altre dia, tercer día tampoc es presenta ningú el dia i hora concertada. Això no és seriós. Es pot fallar un dia però tres consecotius no és profesional.
17 enero 2024 3:47
Servei post-venta em equips solars lamentable.
Després d'una despensa en tenda física de 2729,28€ ha sigut pràcticament impossible contactar amb el servei d'instal·ladors solars durant 2 anys (ni per fixe, ni per wsp, ni trucada, ni deixant l'encàrrec). Finalment quan ha sigut possible tampoc han vingut a resoldre el problema en l'equip després de 12 dies sense llum.
En general molts dels equips solars van instal·lats a espais naturals a on és la única font de subministrament. Per lo tan crec INDISPENSABLE donar un servei post-venta IMPECABLE i si per això s'ha d'augmentar la plantilla de personal o fer el que sigui necessari, doncs que es faci.
Crec que casi 3000€ gastats s'ho més que mereixen; no penseu?
10 noviembre 2023 16:40
Excelente trato tanto personal como profesional del Sr Ángel de recepción.Admirable la seva capacitat de tractar al Client i que amb tots detalls explica qualsevol característica del producte escollit. Segueix Aixi Ángel ets tot un exemple d.excelencia pel que fa al tracta al Client. Gràcies per la teva atenció. Joan /Pilar.Novembre 2023
29 septiembre 2023 13:58
Uns grans professionals. Tracte atent i molt correcta. Atenció de 10. Visc en una zona rural amb problemes d’antena TV i des que m’ho van arreglar ja mai més cap problema.
24 julio 2023 5:31
Des del primer día em van atendre molt be i van resoldre tots els meus dubtes. Feina ben feta, molt nets i rapids. Estic molt content amb el servei i la atenció rebuda.
24 abril 2023 4:58
Ens acaben d'instal.lar les paques solar a casa. Vem contactar amb ells perque uns amics van quedar contents. Els va costar molt donar-nos el pressupost, anaven saturats. Son seriosos i nets treballant. Ara em de veure que tal funciona tot.
20 abril 2023 12:22
Molt bona atenció, em van instal·lar unes plaques solars a casa i estic molt content. Us recomanaré, gràcies per tot Miquel.
13 abril 2023 10:21
ESTOY EN FASE "PREVIA " PARA instalacion energia solar en mi vivienda.

Y tengo que decir -como siempre, pues es un establecimiento quedesde que lo llevaba su padre, jamás ninguna incidencia y siempre"ansias" de resolverte cualquier problema- que estoy MUY CONTENTO CON EL ASESORAMIENTO RECIBIDO y UN TRATO PERSONAL INMEJORABLE. OS LO RECOMIENDO -aunque no les compreis- PREGUNTÁDLES, PUES OS DARÁN UN MUY BUEN ASESORAMIENTO (TÉCNICO y PROFESIONAL) y algún buen consejo.

LA RELACIÓN CALIDAD/PRECIO ES MUY BUENA, Y -la verdad- PREFIERO UNOS PROFESIONALES DE PROXIMIDAD QUE, UNOS DESCONOCIDOS ASEQUIBLES.

Además -aún no lo tengop clar- SÉ QUE TIENEN CONVEN IKO CON ALGUNA ENTIDAD BANCARIA y (hasta cierto plazo: 36 meses quizás) NO COBRAN INTERESES, o sea FRACCIONAN EL PAGO DE LA INSTALACIÓN SIN INTERESES, a travñes del Banco. (Hay que preguntárles a ellos, para mayor información, claro.)

FELICIDADES MIQUEL ANGEL MITJANS ¡¡¡ NO CAMBIEIS -especialmente- EL TRATO y PROFESIONALIDAD. (Así lo hacía también TU PADRE.) Un aplauso¡¡¡¡
30 marzo 2023 21:39
Muy buenos profesionales. Trabajan muy bien y rápido. Asesoramiento de 10, Tema de papeleo y ayudas te lo gestionan ellos.
16 agosto 2022 1:01
Nos han instalado placas foto voltaicas y muchísimo menos gastó de verdad lo recomiendo y se han encargado del tema de permisos, certificados y subvención. Son muy atentos y profesionales
04 mayo 2022 14:34
Molt professionals. M'han arreglat l'antena d'una manera eficient i puntual. Recomano 100%
01 febrero 2022 13:03
Ha sigut una experiència molt i molt dolenta. Un excés de feina no justifica la poca serietat. Desprès de dos ajornaments d´assistència, finalment venen, això si, 2 hores mes tard de l´hora acordada (en comptes de venir a les 18: 00 arriben a les 20: 00). No es pot solucionar el problema, en part, per que, es massa tard (es fan les 21: 00 hores i el veí de dalt diu que estar sopant amb la familia i no son hores de revisar si hi ha continuïtat d´antena). Quedem per un altre dia (el dia i l´hora va ser proposada pel tècnic per que ens comenta que es un dia còmode per quedar). El tècnic es conscient que per solucionar el problema necessitem entrar al pis d´aquest veí. Quedo amb el veí el dia i l´hora proposada pel tècnic (9: 00 matí). Arriba el dia i: a les 9: 45 el tècnic no ha arribat i el veí, emprenyat, em comunica que ja no es pot esperar més. El tècnic apareix a les 9: 55 quan ja no hi es el veí i ja no podem resoldre el problema. Si hi puc evitar, us puc assegurar que no tornaré a contractar mai mes els serveis de Electrónica Mitjans.
12 septiembre 2021 0:02
He puesto iluminación led en la parte de oficinas, en pocos días seguiré con la nave central de la fabrica. Gracias por vuestra eficacia y compromiso con el plazo de instalación.
12 agosto 2021 17:02
Experts en tot allò que fa a l'electrònica en general, àudio, il·luminació led i ara energia fotovoltaica.
19 mayo 2021 10:47
Buenas en enero llevé una televisión para reparar, el chico que me atendió un diez, me dijeron que tardarian mes mes y medio, pues a partir de esa fecha empezé a llamar cada semana y su contestación era que la semana proxima llegaba la pieza defectuosa, asi hasta hoy, cuando le digo que la voy a recojer que no la quiero reparar me contestan que no la tienen en la tienda, que la tienen en barcelona, que cuando van colapsados la llevan a otro taller, me dicen que la pieza ya esta pagada y que me tengo que esperar y les digo que es su problema no el mio, o sea que he ido a buscarla y sin reparar, no los recomiendo para nada, por cierto te cobran 15€ por dejar el aparato que no han tenido ni la decencia de devolverme, espero ayudaros
30 abril 2021 19:34
Después de 3 semanas de tener un giradiscos para buscar un filtro para un parásito ni lo han mirado un desastre y 0 interes
Eso sí la atención de mostrador por parte del chico que está un notable
Señores con la que cae más les valdría ponerse las pilas no son nada recomendables
23 abril 2021 22:27
Tinc un amplificador marantz antic que a Barcelona a cap lloc me'l volien arreglar. Aquí cap pega! Me'l van arreglar sense cap problema! Uns cracks!
26 abril 2020 6:05
Establiment, on hi pots trobar tot tipus de complements electronics, recanvis, aparells hi-fi i d'altres coses electroniques.
07 abril 2020 3:03
Por que e ido 3 veces por distintos problemas y si no los ven rentables y rápidos te dicen que tienen 6 meses de trabajo acumulado.
05 abril 2020 2:14
Un servei pèssim. Et diuen que en 2 setmanes tindran el pressupost, i els he hagut de perseguir i insistir perquè el fessin quan ja en portaven 4. Empatia 0 i passen de tot. No m'hi veuran més el pèl.
13 febrero 2020 7:07
Muy mal atendido llevo desde el 15 de octubre con una tarjeta electrónica y aún no me la han reparado

Escribe una reseña



Calificación general: