28 julio 2023 15:38
Es un lloc per desconectar, ideal per anar amb nens que vulguin disfrutar dels animals de granja i viure una experiencia de pagès.
17 julio 2023 3:14
Sitio ideal para desconectar. Tanto los niños como los padres lo hemos pasado genial. Los anfitriones son una gente encantadora, te hacen sentir como si estuvieras en tu casa.
02 abril 2023 15:51
Fa ja un any vem anar a passar un cap de setmana, va ser genial, Tot l'entorn, la caseta, la granja, volem repetir
26 junio 2022 19:52
Fantástica casa rural, xicarrona però ideal per una família o dues parelles. Tot molt cuida't i fet amb carinyo. Molt adequada per anar amb petits, amb jocs de taula i llibres per ells dins de la casa, i l'exterior amb gronxadors, llit elàstic.fins i tot un mini tractor! I per suposat la piscina. Entorn tranquil per relaxar-se sense sorolls (més enllà dels animals de la granja però aquí radica part de la gràcia), amb opcions per fer sortides si no vols estar tot el dia a casa.
I a destacar l'amabilitat de la família que ho gestiona. Per repetir moltes vegades
28 mayo 2022 14:33
Els Plans de Cornet, una bonica casa rural, adaptada per poder atendre a gent que vulguin passar uns dies gaudint de la natura i els bons aliments, ja que els Plans de Cornet, elaborant els embotits artesanalment, una gran masia sempre habitada per la mateixa família, més de dos-cents anys, Els Plans de Cornet han estat pagesos que han cuida't i segueixen cuidant les seves terres i el bestiar, Els Plans de Cornet, un patit paradís al mig del Bages.
28 febrero 2022 16:01
Han sido unos días muy confortables, mucha Paz hemos dormido como linores, en verano puede q volvamos, está muy bien para los críos, mucho espacio y una bonita piscina, GRACIAS
31 julio 2021 13:14
Un lugar muy bonito hi tranquilo para pasar unos días en familia
Los dueños son personas muy amables?
04 julio 2021 2:59
Hem passat un cap de setmana fantàstic! Són una família molt maca i molt acollidora. El nostre nen de 2 anys s'ho ha passat pipa veient tants animals i els ha pogut tocar i els hi ha donat menjar. També ha pogut pujar al tractor i li ha encantat!
Moltes gràcies!
27 abril 2021 13:47
Casa molt acollidora. La familia que la porta és molt entranyable que estaran al vostre servei per a qualsevol cosa.
09 abril 2021 9:20
Un lloc fantàstic i una família fantàstica! Un lloc ideal pels grans per desconnectar i pels petits per estar en contacte amb la vida de pagès autèntica!
05 diciembre 2020 0:10
Excelente! Casa perfecta para 4 personas en un entorno rural, rodeado de animales. Totalmente equipada y con más detalles de los que nos hayamos encontrado en otras casas. La atención de Susana, Sandra, Montserrat y el resto de la familia ha sido maravillosa. Volveremos! Gracias!
22 noviembre 2020 11:23
Unes vacances inoblidables! Casa i entorn espectaculars. Les nostres filles són amants dels animals i van gaudir d'allò més amb els gossos, gats, conillets, xais, gallines. I sobretot el Josep Maria, la Susanna i demés família són uns amfitrions de primera. Gràcies, tornarem segur!
04 noviembre 2020 19:30
Poques vegades tens la sort de trobar un lloc on gaudir tant de les vacances fins al punt de voler canviar de vida. La relació amb Josep Maria i família ha estat en tant sols una setmana, d'amistat, de desitjar poder tornar més d'hora que tard, d'estimar els animals i entendre quan difícil i dur és treure endavant aquesta feina. De com és d'important recolzar la nostre pagesia, i veure amb els nostre propis ulls, com es fan de llargues les jornades de feina al camp i que poca recompensa reben per part del consumidor final.
Per altre banda, la caseta te de tot, és independent, hi és molt a prop de Balsareny i a 5 minuts més de Sallent. Les mines de sal de Cardona, són visita obligada, i des de la mateixa casa hi ha diferents excursions a peu o amb bicicleta de molt poca dificultat.
Per a qui li agradi el camp, en tots els sentits, molt recomanable.
04 noviembre 2019 14:49
Una casa preciosa! Limpia y cuidada, bien equipada y camas muy cómodas! Entorno muy bonito y piscina genial para el veranito! Ideal si os gustan los animales, hay por todas partes!
21 octubre 2019 0:23
Tot molt cuidat i la caseta molt ben equipada! Em estat amb els nostres nens (2anys i 8mesos) i ens ha encantat!
13 octubre 2018 17:08
Espectacular lloc on disfrutar de la natura amb molta pau i tranquilitat. A destacar, sobretot, l'excelent tracte rebut. Hi tornarem segur.
15 septiembre 2018 13:59
Casa rural d'agroturisme al terme de Sallent, però més a prop de Balsareny. L'allotjament es un edifici independent amb totes les comoditats imaginables. Tant per les habitacions (2), el bany i utensilis de cuina. Molt neta i cuidada, amb una decoració rústica. Tracte excel·lent per part dels propietaris, et faciliten tot el que necessitis i es fan càrrec de qualsevol inconvenient que pugui surgir.

La piscina esta just davant de la casa. No és molt gran per nadar, però suficient per refrescar-se. També disposa de zona de barbacoa i taula amb cadires al exterior. Inclou tot el necessari per encendre'l, llenya, pastilles, carbó, estris.

Envoltada de natura, perfecte per fer caminades i rutes amb bici. Tenen animals a la granja, que faran gràcia als més petits.

Segur que repetim!
05 noviembre 2017 19:29
Beautiful place and adorable family, you will never want to leave the house which is completely furnished. A lot of things to do, just amazing!
25 septiembre 2017 1:19
Excelente lugar tranquilidad, relax.
Solo se siente el cantar de los animalitos del entorno.
Desconexsion TOTAL?

Escribe una reseña



Calificación general: