23 septiembre 2022 8:21
Una experiència per no repetir. El lloc i entorn molt bonic fins que ens hi vam allotjar. Tot ple de mosques (les mosquiteres estaven trencades), el rentaplats no funcionava, és una casa on no deixen posar música a l'exterior, el gos dels masovers no parava de bordar (estava tot el dia lligat amb una cadena al pati). La meitat de lavabo no funcionaven (i no ens ho van solucionar durant l'estada, anaven fent "xapusses" dia rere dia). A l'intentar parlar amb els masovers va resultar que estaven fora de vacances, i els fills (menors) qui estaven al càrrec, no ens van poder ajudar, quan els masovers van arribar tampoc van posar solució als inconvenients. En resum, nefast.
18 septiembre 2022 21:13
Olía todo el refugio muy mal, muchas moscas y no podíamos poner la música alta ni a las 8 de la tarde, ademas las cisternas de los lavabos iban muy mal, nada recomendable
08 agosto 2021 21:09
L'experiencia ha sigut penosa.

L'activitat del arc ha sigut horrible, no hi habia coordinacio i la monitora d'aquesta activitat s'ha enfadat per les coses més ridicules que qualsevol es pot imaginar, el calor també ha sigut molt fort i amb les màscares que ens feien posar, ha sigut pitjor.

L'activitat de les bombolles ha sigut penosa, casi em trenco un genoll.

L'activitat de la piscina ha estat molt bé, pero ha sigut l'únic bó d'aquí

Una monitora s'ha enfadat amb mi moltrs vegades, inclòs quan no hi estaba fent rés.

No es 100% horrible, pero hi ha opcións millors.
10 julio 2021 18:57
No me ha parecido nada agradable el trato que nos ha dado el personal, todo el rato enfadados y gritando
08 junio 2021 3:34
El sitio está limpio, los monitores más o menos bien lo que menos me a gustado la comida y la gente que trabaja en cocina la verdad que parecía les debes algo tienen bastante a mejorar sobre todo la simpatía pues trabajan con niños.
08 marzo 2019 10:19
Casas de colonias increíbles! Todas las instalaciones son nuevas, todo muy cuidado.
Super recomendable!
13 marzo 2018 17:38
Perfecte per fer una festa amb la colla! Bon tracte, menjar i instalacions per passar el cap de setmana
31 agosto 2017 9:52
Una gran experiencia tanto deportiva, como la estancia en general, después el trato es muy bueno y cómodo.
28 julio 2017 4:52
Casa del colonies, buena comida y buen trato y lugar tranquilo, perfecto para ir con niños y reuniones en familia y escolares

Escribe una reseña



Calificación general: