18 abril 2022 0:30
Vaig fer el grau superior de Tècnic de So. Va ser molt aprofitós. Vaig tenir la sort de topar amb professors com el Jose Luis Molero, el Josep Perales i la Susana Torregrosa del qual vaig aprendre molt. Tot i que no és un lloc perfecte, és genial per aprendre. Cal dir que les instal·lacions i l'equip són increïbles. Molt content de l'experiència.
03 abril 2022 10:28
EMAV és un centre educatiu públic depenent del Consorci d'Educació de Barcelona creat al 1970.
Realitza cicles formatius de Grau Mitjà i Superior (Animació, So, il.luminació, Producció i Realització) i cursos de especialització i avançats al àmbit audiovisual i de cinema.
Des de setembre de 2019 te la seu a la nau 7 del antic recinte industrial de CAN BATLLÓ, al barri de La Bordeta.
L'edifici va ser rehabilitat en la seva totalitat, conservant únicament la estructura exterior, amb una superficie de 5.500 m² i capacitat per a 600 alumnes, però dotat de les últimes tecnologies, espais i serveis que milloren notablement les antigues instal.lacions de Via Laietana.
És poden realitzar visites guiades de les instal.lacions i edifici (a nivell arquitectònic) durant les jornades de portes obertes que realitza a finals del mes d'Octubre de cada any OPEN HOUSE 24H BARCELONA.
03 julio 2020 23:36
¿Alguien que haya hecho el grado superior de Realización de Proyectos de Audiovisuales y Espectáculos?
¿Qué tal es?
Estoy planteandome hacerlo pero antes me gustaría saber un poco del grado.

Gracias.
18 noviembre 2017 21:20
Escola de Cicles Formatius amb d'altres cursos de formació. Recomanable per a aquells a qui li interessin els audiovisuals (imatge, so, realització, producció.) i vulguin tenir un títol oficial. Faltaria una mica de nivell en alguns sentits.
14 agosto 2017 20:51
Una experiencia muy desagradable, llamé para preguntar una cosa al inscribirme y el que me atendió fue malhablado, grosero y me gritó por no saber los horarios exactos de la escuela, no sé qué se cree esta gente pero me alegro de no haberme apuntado a semejante bodrio que trata a los futuros alumnos así.
15 junio 2017 8:35
Buena escuela de audiovisuales, aunque se quedo limitada de espacio, profesorado y material.
12 junio 2017 15:02
Como aquí no cabe mi valoración sobre este centro la dejo escrita en la web CIAO, usuario BigJay. El resumen seria que si quieres ir a aprender el trabajo de un técnico de sonido, no vayas, no sacaras nada en claro, si lo que buscas es el titulo sin acabar aprendiendo nada, sabiendo que eres un coco que sabe aprender y escupir un temario inútil en un examen y ademas sabes pelotear, es tu sitio.

Escribe una reseña



Calificación general: