19 enero 2024 8:32
Un luxe de regal el que m'han fet brindant-me l'oportunitat de posar-me en mans de la Regina. Perquè no només ha estat el massatge californià en si, també ha tingut una importància cabdal el gest, l'energia, el caliu, els sentits.elements sense els quals l'experiència no hagués estat la mateixa.
11 noviembre 2023 23:40
Volia compartir aquesta experiència i aconsellar aquesta teràpia tant efectiva, i curativa. De fet jo era dels que quan llegia massatge era impossible d'imaginar com la Regina mitjançant aquest tipus de massatge em podria aportar tantissim. Vaig arribar a la consulta amb un alt nivell d'estrès molt afectat físic i psicològicament, sobretot en el tema de no dormir i poder descansar. Desde el primer moment la Regina es d'aquelles persones que transmet pau i Benestar només estan al seu costat. Durant el massatge tens 1000 sensacions i vas notant de que tot és posa al seu lloc, emocions, físic una passada. En tot moment la Regina es preocupa pel teu benestar. Els resultats han estat increïbles, fora estres, dolencies i molta positivitat. Convido a provar-ho jo allargava aquest patiment, mai més havent conegut aquest entorn. Només tinc paraules d'agraïment amb tant poc m'ha donat moltíssim. GRÀCIES!
07 octubre 2023 7:16
La Regina m’ha fet una sessió de massatge meravellosa, he sortit molt molt relaxada i a gust amb el meu cos. He descobert moltes coses noves sobre mi connectant amb el cos. Molt agraïda! Hi tornaré
06 octubre 2023 15:55
Molt agraït i satisfet amb la meva experiència. Abans de començar, es va prendre el temps de parlar amb mi per entendre les meves àrees de preocupació i problemes musculars. Això va resultar en un massatge altament personalitzat i efectiu. La seva habilitat per treballar els punts de tensió és impressionat i també té una presència tranquil·litzadora que va fer que em relaxés instantàniament. Repetiré segur.
06 octubre 2023 3:01
Una experiencia regeneradora.
En un momento de mi vida importante como el postparto he tenido el placer de hacerme un masaje californiano con Regina.sin palabras.salí nueva.
Muy profesional con mucha empatía.te hace sentir agusto y fluir.
Muy recomendable.
No solo repetiré sino que llevaré a la gente que quiero.tienen que experimentarlo.
Gracias!
21 agosto 2023 11:30
Meravellós viatge en diferents sentits. Físic, mental, energètic i espiritual. Gràcies per la teva feina i per la teva professionalitat. He gaudit molt de l’experiència. Totalment recomanable.
20 agosto 2023 2:28
En un espai cuidat, la Regina et fa sentir en calma i relaxada. Bona profesional que gaudeix i viu el que fa. Gràcies!
11 agosto 2023 0:52
Quan va sortir el meu marit del massatge insistia en que havia d'anar jo també. Va sortir flipant. Bona feina Regina. Moltes gràcies!
30 junio 2023 21:23
Realmente increíble, acabe la sesión flotanto, ha sido una experiencia muy especial y gratificante. Regina, un encanto.
Seguro repetiré y lo recomiendo totalmente.
04 junio 2023 0:43
Vaig arribar amb estrès i dolor a les cervicals i vaig sortir com si estigués al paradís, sense dolor i totalment relaxat, gràcies a les mans màgiques de la Regina
27 abril 2023 3:23
Una experiència única per connectar i conèixer més el propi cos, sentir com tot l'interior s'endreça, s'amotlla i flueix. Sinèrgia de cos i ment que s'allibera en complicitat plena d'ambdues parts per deixar-se guiar per les mans, l'experiència i la calma de la Regina. Molt recomanable
14 abril 2023 17:00
Una experiencia, hay que probarla, yo me he sentido muy acogida, me ha inspirado mucha confianza y me ha sido muy fácil dejarme llevar por sus manos, estando en el presente, sin distracciones de la mente.
Totalmente recomendable
29 marzo 2023 2:47
Me encanta esta mujer! Sabiduría en estado puro… 100% recomendable. Me volvere a poner en sus manos sin lugar a dudas! Gracias!
21 marzo 2023 23:34
La meva experiencia amb la Regina ha sigut de 10.
M’ha atès super bé i m ha agradat la seva forma de treballar.
El massatge ha sigut molt complet i tornaré de ben segur.
18 marzo 2023 19:39
Tota una experiència! És el que es pot esperar d'una professional que es dedica en cos i ànima a la feina que li agrada. Formidable!
16 marzo 2023 18:15
Una experiencia genial, lo recomiendo totalmente.
Gracies Regina por tu sensibilidad.
12 febrero 2023 0:29
Regina sentí que debía acudir … experimentar el masaje Californiano… descubrí a una gran profesional y sobretodo y muy importante es que da tanta confianza… su energía es tan limpia y buena que te dejas y confías … Gracias por la dedicación por el respeto y Amor.
Grande y bonito descubrimiento?
11 diciembre 2022 10:17
Hola,
No us perdeu de poder gaudir, sentir, experimentar del massatge californià de la Regina Carbó.
Va ser un regal màgic.
Moltes gràcies.
21 noviembre 2022 23:14
Una experiencia súper relaxant a nivell físic i espiritual a nivell D emocions. Gràcies Regina.
15 noviembre 2022 8:09
He tenido la magnífica oportunidad de tener una experiencia totalmente diferente a cualquier otra terapia manual experimentada hasta el momento. Regina, extraordinaria profesional, te adentra en un mundo de movimientos largos, fluidos e integradores que promueven un baile con su presencia y gentil acompañamiento para dirigirte a un profundo descanso mental y emocional. El masaje californiano ha sido un gran descubrimiento pero Regina hace la experiencia sublime. Estaré encantada de repetir!
11 noviembre 2022 18:51
Me encanto Regina! Yo venia de dias de stress y su masaje fue super relajante y senti todos mis musculos como se relajaban. Despues durante el dia estuve con energia pero relajada sin tension! Excelente profesional en su trabajo y en su extraordinario trato personal.
29 octubre 2022 7:01
Regina hace magia con sus manos. Terminar las vacaciones con un masaje californiano Esalen, sus manos, presencia y energía, es un regalo. Repetiré. ¡¡¡Muy recomendable!
08 octubre 2022 16:25
Ha estat una experiència diferent en tots els sentits. S'adquireix un nivell de relaxació molt alt i s'experimenten unes sensacions molt agradables gràcies al tracte proper i amable de la Regina. Encara haig de veure els beneficis a llarg plaç, però sens dubte repetiré.
04 octubre 2022 17:24
Masaje California. Yo lo definiría como masaje a tu interior.un viaje por tus emociones más ocultas y una recarga de energía increíble. Muchas gracias Regina 1er paso dado.
02 julio 2022 4:17
Avui he rebut un massatge excel·lent de la Regina. Feia temps que no gaudia tant d'un massatge. La veritat que ha estat una experiència molt gratificant. Es una gran professional. Totalment recomanable. Gràcies per la teva entrega.
05 junio 2022 22:09
Una excelent terapeuta, un massatge ple de sensacions que et porta una pau interior, una desconnexió del aquí i ara, sensibilitat, delicadesa, un plaer pel cós. Gràcies Regina.
10 diciembre 2021 20:16
Profunditat, sensibilitat, delicadesa i profunda connexió. Un viatge per deixar.se portar i sostenir en unes mans precises i amoroses. Un elogi a la lentitud i a la pausa. Fantàstic! Gràcies mil Regina!

Escribe una reseña



Calificación general: