29 octubre 2022 19:11
El trabajo proporcionado por Ramiro y Aereal Productions ha sido muy profesional y de una calidad excelente. No solo ha sido bueno el trabajo realizado sino que el trato con Ramiro es y será siempre muy bueno. Gracias por vuestro trabajo y confianza. Seguiremos contando con vosotros.
26 marzo 2022 16:01
Molt satisfet amb la feina del Ramir, un gran professional. No hi ha dubte que tornaré a comptar amb ell en futurs projectes!
01 marzo 2022 9:13
Aerial Productions es sin lugar a dudas la mejor empresa de Drones con la que he trabajado. No sólo por su profesionalidad y su trato cercano si no por la creatividad y el talento que hay detrás del trabajo que te entregan. Trabajo en el sector audiovisual desde hace 16 años y valoro encontrar personas y empresas que marquen la diferencia y sin duda, Ramir y su equipo lo hacen en cada proyecto en que colaboramos. Recomiendo 100%
16 febrero 2022 20:14
Molt professional i gran qualitat de servei, amb una gran visió per audiovisuals, preus molt competitius i gran dedicació pel treball solicitat. Disposa d'una amplia varietat d'equipament per qualsevol tipus de feina específica i han demostrat àmplia experiència en aquest camp. Molt content amb el servei rebut i sens dubte tornarem a treballar-hi per aquest tipus de feina. Totalment recomanable.
26 enero 2022 13:44
Professionalitat i precisió en la obtenció dels plans aeris requerits i molta cura en els petits detalls de les imatges capturades. Ens va proporcionar les imatges que necessitàvem i inclús va anar més enllà del seu deure i de les nostres expectatives. Gestió impecable dels temes legals i permisos de vol. Durant l'enregistrament ens va habilitar un dispositiu per tal que visualitzéssim en temps real el que s'estava capturant i l'entrega del material va ser molt ràpid. Un servei i tracte excel·lent. Gràcies Ramir, segur que repetirem amb vosaltres.
02 enero 2022 22:32
Hemos tenido la ocasión de trabajar con AerialProductions en varios proyectos y estamos muy satisfechas. Hemos puesto en marcha un recorrido virtual por el espacio donde está ubicado el supercomputador de nuestro centro y el resultado ha sido excelente. Al igual que las imágenes aéreas de nuestro nuevo edificio. Agradecemos su dedicación y profesionalidad.
31 diciembre 2021 3:04
Gran calidad de imágenes, muy profesionales y atentos a todos los detalles legales que conlleva volar un dron
18 septiembre 2018 22:48
Uno de mis clientes necesitaba hacer un seguimiento de obra y realizar unos planeos aéreos de la estructura. Buscando por internet dimos con Aerial Productions que me lo ofrecieron un servicio a medida y personalizado. Han salido una fotografías aéreas perfectas que nos han ayudado mucho.
27 junio 2018 6:01
Veient les possibilitats increïbles que ofereix gravar imatges amb dron vam cercar per Internet i no vam parar fins trobar la millor opció: Aerial Productions.
Volíem donar al vídeo de la nostra boda una major qualitat i perspectiva i el Ramir sens dubte ho va aconseguir!
Si busqueu un professional que visqui amb il·lusió la seva feina l'heu trobat! Enhorabona Ramir!
17 septiembre 2017 20:25
Uns grans professionals amb molta passió per fer la feina ben feta. Hem contractat els seus serveis diverses vegades i sempre han superat les expectatives, per nosaltres són un proveïdor de confiança.
08 agosto 2017 1:14
Grandes profesionales, me gustan la calidez y viveza de sus imágenes y videos, muy contento con ellos!
09 junio 2017 2:57
Muy profesionales y serios, trabajan con equipos muy modernos. El resultado son videos de gran calidad, muy bien montados.
27 abril 2017 1:36
Grans professionals i grans persones. Un plaer treballar amb ells.
Grandes profesionales y grandes personas. Un placer trabajar con ellos.

Escribe una reseña



Calificación general: