14 junio 2023 15:12
Escollir aquesta acadèmia ha estat una de les millors decisions que he pres per a millorar el meu nivell d'anglès. El seu enfocament pràctic i dinàmic en les classes m'ha permès desenvolupar confiança en parlar l'idioma i poder aplicar l'après en situacions del món real.

La recomano a qualsevol persona que vulgui polir les seves habilitats comunicatives o aconseguir cert nivell professional de cara a l'ambient laboral. Molt satisfet amb els professors i l'equip en general:)
29 enero 2021 11:48
Gràcies a voslatres per la vostre dedicació i amor en tot el que feu.
A mes a mes en aquest moments que tothom està psicològicament esgotat, aconseguiu que els nostres fills, tinguin una mica de normalitat en tot això. Cosa que, personalment, agraeixo molt. Seguir amb la seva vida, no de la mateixa manera, però si amb les mateixes rutines i personas que els acompanyant en el seu creixement.

Així doncs us vull donar les gràcies a vosaltres, perquè sé que no és gens fàcil, la situació dels autònoms, però malgrat això, no heu perdut en cap moment ni les ganes ni el somriure. Així que, endavant! I gràcies, gràcies, gràcies.

Escribe una reseña



Calificación general: