24 julio 2023 18:00
Hem treballat amb Entrearbres per a poder fer el trasllat i permuta del camí que arriba a casa nostra. Ha estat una feinada llarga i complexa, amb un projecte PAE tramitat a la CTUB. Ara ja s'està executant i finalment el camí ja no ens passarà just per davant de la façana i totes les masies del Veïnat de Baix en sortirem beneficiats
24 julio 2023 6:39
Nuestra experiencia ha sido de 10, desde el inicio del proyecto conjunto, el seguimiento y la impliación que ha tenido siempre Cristina y todo su equipo. Apasionados de lo que hacen imprenan todo de optimismo todo lo que hacen.
23 junio 2023 7:01
La primera vegada la Cristina Montserrat i després ja com a Entrearbres m` han ajudat amb dos temes totalment diferents sobre gestió forestal i sol rústec, els dos temes s`han resolt satisfactòriament i n` estic ben agraït per la bona feina feta
17 mayo 2023 17:25
L' Ajuntament de Sant Climent en coordinació amb l'AMB hem treballat plegats amb l'equip tècnic d'entrearbres.
Un equip molt professional i que els projectes que fan al territori se'ls agafen com si fossin els seus fills (amb una gran professionalitat).
19 julio 2022 3:39
L’Enginyeria Entrearbres ha fet una feina excel.lent en el procés de conservació del xiprer de la nostra propietat. Han estat quatre anys de visites, informes i tràmits amb l’Ajuntament que han resolt molt favorablement, sempre amb diligència, professionalitat, amb rigor, amb cura i dedicació. Estem molt satisfets i els recomanem al 100%.
18 julio 2022 1:16
Gran equipo, gran profesionalidad y excelentes conocimientos de la materia forestal. Muy buen seguimiento de los trabajos contratados y excelente feedback con la propiedad.
20 junio 2022 2:44
La nostra experiència arran d'un pleit que va posar-nos un mal veí amb el qual pretenia via judicial que es fes una mala poda que hauria danyat irreparablement un gran, noble i bellíssim arbre que es troba en la nostra propietat, el peritatge d’Entrearbres i de la seva directora, la Sra. Cristina Montserrat, la sentència judicial va poder basar-s’hi gràcies al qual vam poder salvar l’arbre.
01 diciembre 2021 0:34
Empresa molt professional, transparent i de fàcil tracte on estàs informat en cada moment de com avança el projecte. També s’adapten amb facilitat als canvis o inconvenients que puguin aparèixer.
D’altra banda tenen molta experiència en tractar amb les administracions i això fa agilitzar molt els tràmits.
Recomano 100%
15 noviembre 2021 23:19
Nuestra experiencia con Entrearbres ha sido muy positiva. Son un equipo con gran profesionalidad, proximidad y vocación por su trabajo. Hacen un total seguimiento de los proyectos con acompañamiento y un trato muy cercano.
02 septiembre 2019 11:53
Gran persona y profesional. Se entrega con todo su conocimiento y capacidad profesional.
Un placer haber conocido a la persona fundadora y directora de la misma. Gracias.
26 octubre 2018 23:54
Hemos encargado diversos trabajos (informes, topográficos etc.) a esta empresa, y no podemos decir más que estos trabajos se han realizado de forme extremadamente meticulosa, seria y acertada. Podemos recomendar dicha empresa, sin reparo alguno. Sunway, S. L.
11 octubre 2018 10:37
La meva experiència amb Entrearbres amb feines de projecció i seguiment d'obres, PTGMF de Ca n'Aguilera a on s'han desenvolupat diferents actuacions forestals i de implantació de vinyes, es totalment satisfactòria. Suministros de Arcilla

Escribe una reseña



Calificación general: