08 marzo 2022 20:50
Lloc de referència tant durant l'embaràs com durant la criança. Vaig assistir al grup de lactància durant l'embaràs i va ser una gran dosi de coneixements i seguretat que ha resultat en una lactància molt disfrutada. Recomano molt les assessories amb elles. A més, tenen una botiga amb joguines molt respectuoses. Fins i tot han aconseguit fer-me un dou-dou personalitzat molt especial, eternament agraïda! Aquest local és un gran pou de coneixements, passió, respecte i caliu!
06 septiembre 2021 16:47
Alba es una profesional, os recomiendo cien por cien, sobre todo para las deportistas q sufrimos tanto con los partos, le doy un 10.
15 agosto 2021 16:09
Espai familiar. Assessores de Lactancia, fisioterapeuta especialista en sòl pelvià. Fan trobes amb diferents temàtiques i tenen espai de ioga per embarassades i grup de criança. També tenen una botiga amb productes per nadons i infants. Panera infantil, joguines de fusta, joc heurístic, vaixella infantil, motxilles i maitais. Sempre són molt amables i servicials.
13 agosto 2021 14:38
Una experiencia muy buena en familia. Lugar impresionante en primera línea de playa. Personal muy amable y buffet muy bueno. Lo hemos pasado muy bien.
08 abril 2021 21:07
El mejor lugar para hacer tribu, para sentirte acompañada y cuidada. La tiendita es maravillosa, y la atención a la lactancia y a la salud de la mujer. Gracias EntreMares!

Escribe una reseña



Calificación general: