08 octubre 2018 9:48
Van fer el meu vestit de casament. Estic encantada de com treballen, el tracte és excelente, ho recomano a tothom
02 noviembre 2017 11:56
Thank you so much Estanislao for helping me out with my wedding dress measurements! The place is incredibly gorgeous and all the staff are so friendly - if you are looking for a personalised experience where they will make you feel beautiful, then I recommend this one!
19 septiembre 2017 20:03
Un vestit fantàstic! Em va captar enseguida les meves manies i el dia de la meva boda el vestit me les dissimulava totes!
21 mayo 2017 2:10
La veritat es que ens van recomanar que anéssim a Barcelona que hi havia un modiste que era molt bo, l'Estanislao! Vam quedar molt contentes amb el tracte rebut i mes amb el vestit que ens va fer!
No dubteu en anar i aprofito per felicitar a l'Estanis per la feina tant ben feta que va fer!
16 mayo 2017 4:15
Un somni fet realitat! Un vestit senzill i elegant, com un guant, únic per a mi, adaptat al meu cos i d'una qualitat excepcional. Un tracte proper i molt professional. El patró i la tela van ser molt comentats pels convidats. Detalls que van fer que em sentís la núvia més maca del món. Dono 5 estrelles perque no hi ha més.
15 mayo 2017 14:02
Només entrar en el taller vaig trobar el que volia. Un disseny senzill, elegant, còmode i de molt bona qualitat. Tot cuidat fins al darrer detall i un tracte molt proper.
Gràcies Estanislao!
27 abril 2017 6:54
Profesionalidad, buen hacer y cercanía definen la labor de Estanislao.
Para cualquier ocasión especial y siempre que quieras estar elegante y sentirte guapa, no lo dudes, EO COSTURA será tu mejor elección, siempre acertarás.
27 abril 2017 1:08
El millor vestit per un gran dia! Des de sempre m' havia imaginat el meu vestit de núvia i no hi ha ningú millor que l' Estanislao per copsar l' estil i la bellesa. Crec que no hi ha res millor que una núvia sigui ella mateixa el dia del casament. Cada trobada al taller i el mateix dia del casament va ser perfecte!
23 abril 2017 8:05
Molt bona experiencia! Vestits sencills però amb detalls, sempre es va adaptar al que jo volia i no em va posar presses en cap momento com en altres botigues.
15 abril 2017 8:35
Mi vestido de novia fué hecho tal cual yo lo pedí, sin ningún problema. Estuve muy cómoda todos los días que fuí a Estanisalo y en el día de mi boda, con el vestido, me sentí como si llevara un guante. En definitiva, vestidos de alta calidad, elegantes, cómodos y adaptables 100% al cuerpo.

Escribe una reseña



Calificación general: